|
Nu esti logat.
Endoscopie#1 2009-11-07 00:25:49
EndoscopieBuna fetelor.Peste cateva zile va trebui sa fac o endoscopie...desi mi-e super frica pentru ca am auzit numai lucruri urate despre aceasta procedura...ce vreau sa va intreb...ma gandeam sa optez pe langa spray-ul de amortit pentru gat si la anestezia cu "dormicum" sper ca am inteles bine...cele care ati trecut prin asa ceva sau stiti...au vreo legatura anticonceptionalele cu aceasta anestezie?in sensul ca...trebuie intrerupte sau ceva?astept raspunsurile voastre. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #2 2009-11-07 08:48:10
Re: Endoscopieavand in vedere ca e vb de o anestezie locala, nu are nicio legatura cu anticonceptionalele. nu trebuie sa le intrerupi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|