|
Nu esti logat.
Moldamin#1 2009-11-07 13:03:08
moldaminAm o intrebare- asistenta care trebuia sa-mi faca azi injectia nu a venit.... deh, mama m-a mintit ca a vb cu ea ca aseara si vine SIGUR azi DOAR ca sa vin acasa, ca eram la prieten. Pot sa mi-o fac singura? Am tot ce imi trebuie... Asta ar fi a doua din trei... Si prima a durut ca naiba... Ultima oara a fost editat de aquablue (2009-11-07 14:01:22) Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline #2 2009-11-07 13:09:13
Re: moldaminmai bine nu ti fa singura..bun, stii sa faci exact combinatiile, dar stii UNDE trebuie sa ti faci?ca doar nu ti bagi acul si impingi lichidul si gata..ai grija ca e destul de periculos.mai bine mergi la spital cu tot ce ai si sunt sigura ca se gaseste o asistenta sa ti faca injectia. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-11-07 13:09:48
Re: moldaminEu nu te-as sfatuii sa ti-o faci singura. Eu mi-am facut moldamin cateva luni acum multi ani, si ma duceam la o asistenta sa mi le faca, si injectiile astea trebuiesc facute foarte repede, pentru ca odata a durat putin mai mult (cateva secunde) pana sa mi-o faca dupa ce preparase amestecul de apa distilata cu moldamin, si a tasnit din injectie, s-a intarit peste tot pe unde a sarit (birou, masa) asa ca astea nu se fac asa oricum. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-11-07 13:11:59
Re: moldaminmedicul de familie nu e sambata. si nici asistentele. si azi trebuie sa o fac ca se face in aceeasi zi a saptamanii... (( si data trecuta nu a facut-o repede, sau cel putin mie mi s-a parut o eternitate:(( a durut ca naiba si... grrrr detest nesimtirea unora care una zic si alta fac.... adica mama... o sun expre sa o rog sa vb cu tanti.. si ea ma minte ca a vb DOAR ca sa vin acasa... am 24 de ani, mai da-o... incolo si era asa bine la al meu prieten... Ultima oara a fost editat de aquablue (2009-11-07 13:12:18) Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline #5 2009-11-07 14:02:37
Re: moldamin
inca stiu zona unde mi s-a facut data trecuta Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-07 14:06:32
Re: moldaminnu e bine sa ti-o faci singura,mai ales daca nu esti calificata.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2009-11-07 14:16:23
Re: moldaminintrebare.... spitalele mai sunt in carantina?!?! Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline #8 2009-11-07 14:20:55
Re: moldaminpui,nu stiu,eu nu sunt in tara,dar oriunde la urgente poti intra si intreba,daca te poate ajuta.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|