homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Moldamin

#1 2009-11-07 13:03:08

aquablue
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-27

moldamin

Am o intrebare- asistenta care trebuia sa-mi faca azi injectia nu a venit.... deh, mama m-a mintit ca a vb cu ea ca aseara si vine SIGUR azi DOAR ca sa vin acasa, ca eram la prieten. Pot sa mi-o fac singura? Am tot ce imi trebuie... Asta ar fi a doua din trei... Si prima a durut ca naiba...
E vreun risc daca mi-o fac eu?

Concluzia... e vreun risc daca mi-o fac singura? stiu unde, stiu cum sa combin moldamin cu apa distilata sau ce e ca am totul de la farmacie...

grater  grater  grater  grater

Ultima oara a fost editat de aquablue (2009-11-07 14:01:22)

Zambeste !  Viata e frumoasa !
Carpe Diem !

#2 2009-11-07 13:09:13

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: moldamin

mai bine nu ti fa singura..bun, stii sa faci exact combinatiile, dar stii UNDE trebuie sa ti faci?ca doar nu ti bagi acul si impingi lichidul si gata..ai grija ca e destul de periculos.mai bine mergi la spital cu tot ce ai si sunt sigura ca se gaseste o asistenta sa ti faca injectia.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-11-07 13:09:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu nu te-as sfatuii sa ti-o faci singura. Eu mi-am facut moldamin cateva luni acum multi ani, si ma duceam la o asistenta sa mi le faca, si injectiile astea trebuiesc facute foarte repede, pentru ca odata a durat putin mai mult (cateva secunde) pana sa mi-o faca dupa ce preparase amestecul de apa distilata cu moldamin, si a tasnit din injectie, s-a intarit peste tot pe unde a sarit (birou, masa) asa ca astea nu se fac asa oricum.
Du-te la medicul de familie, sa ti-o faca o asistenta de acolo, sau la spital, nu ti-o face singura.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-11-07 13:11:59

aquablue
New member

medicul de familie nu e sambata. si nici asistentele. si azi trebuie sa o fac ca se face in aceeasi zi a saptamanii...  grater(( si data trecuta nu a facut-o repede, sau cel putin mie mi s-a parut o eternitate:(( a durut ca naiba si... grater grrrr detest nesimtirea unora care una zic si alta fac.... adica mama... o sun expre sa o rog sa vb cu tanti.. si ea ma minte ca a vb DOAR ca sa vin acasa... am 24 de ani, mai da-o... incolo grater si era asa bine la al meu prieten...

Ultima oara a fost editat de aquablue (2009-11-07 13:12:18)

Carpe Diem !

#5 2009-11-07 14:02:37

aquablue
New member

maryu a scris:

mai bine nu ti fa singura..bun, stii sa faci exact combinatiile, dar stii UNDE trebuie sa ti faci?ca doar nu ti bagi acul si impingi lichidul si gata..ai grija ca e destul de periculos.mai bine mergi la spital cu tot ce ai si sunt sigura ca se gaseste o asistenta sa ti faca injectia.

inca stiu zona unde mi s-a facut data trecuta grater

Carpe Diem !

Publicitate

loading...

#6 2009-11-07 14:06:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu e bine sa ti-o faci singura,mai ales daca nu esti calificata..
in primul rand ca se face repede,ptr ca se intareste,apoi doare ca naiba,stiu...asa e moldaminul...
mai bine du-te la spital si vb cu o asistenta ,explica-i ca trebuia sa o faci azi si cu ceva in buzunarul respectivei,rezolvi...
nu e de gluma...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#7 2009-11-07 14:16:23

aquablue
New member

intrebare.... spitalele mai sunt in carantina?!?!

Carpe Diem !

#8 2009-11-07 14:20:55

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pui,nu stiu,eu nu sunt in tara,dar oriunde la urgente poti intra si intreba,daca te poate ajuta..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.