|
Nu esti logat.
Anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?#1 2009-11-07 16:51:20
anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?Buna ziua, as avea o intrebare pentru doctoressa pentru ca sunt foarte nelamurita tot citind tot felul de articole si pareri. Offline #2 2009-12-28 17:10:22
Re: anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?cam intarziat raspunsul....nu stiu ce ai facut pan la urma...dar dupa parerea mea nu mai trebuia sa iei. mai ales daca vrei si un copil. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-26 22:28:50
Re: anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?As vrea sa te intreb daca ai suferit modificari hormonale dupa extirparea ovarului. Cum te simti acum fata de "inainte"? S-ar putea sa ma operez si eu si vreau sa stiu. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2010-09-18 19:24:16
Re: anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?buna.si mie mi-au gasit acum 2 luni un chist pe ovarul stang de 5 cm.acum 3 zile am fost operata,dar nu mi-au scos ovarul...acum imi doresc sa fac un bebe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|