homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Proiect

#1 2009-11-08 12:00:39

Maria191
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Proiect

Buna...Am de facut un proiect in legatura cu testul de sarcina si as avea nevoie de un istoric! Am cautat pe net anumite detalii dar nu am gasit informatiile pe care le doream asa ca m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa apelez la voi! Ma ajutati?
Am si o intrebare...inainte de a lua antibebe nu aveam menstruatia regulata! Acum am dorit sa fac o pauza de 3 luni si sa nu mai iau antibebe si menstruatia mea a intarziat...e normal?

#2 2009-11-08 12:28:39

skumpi
Vizitator

Re: Proiect

e normal , se deregleaza putin menstra dupa ce le lasi.

#3 2009-11-08 12:29:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

In legatura cu cea de-a doua intrebare - e normal sa iti intarzie la inceput, pentru ca asa cum organismul tau a avut nevoie de o perioada sa se obisnuiasca cu pastilele, asa acum are nevoie de un timp sa se obisnuiasca fara ele. Ma rog, daca chiar vezi ca tot nu vine, poti sa mergi la medic.

Cat despre istoricul legat de testele de sarcina ... Pe Google nu gasesti nimic ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2009-11-08 15:54:25

Maria191
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Eu sunt putin paranoica si nu-mi doresc acum o sarcina...si imi era teama ca poate poate am ramas insarcinata, cu toate ca am folosit prezervativul!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.