homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Credeti in compatibilitatea dintre zodii?-2

#20 2009-11-09 01:14:31

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: credeti in compatibilitatea dintre zodii?

Ba da, Love, tocmai de asta si spun ca e mai 'complicat' de 'e leu' sau 'e taur'. Pentru ca nu toti iau aceeasi cantitate de trasaturi ale zodiei ... sau nu iau aceleasi trasaturi in general smile De aia ceva concludent este o astrograma bine facuta, nu ce scrie la horoscopul din Libertatea zilnic big_smile

#21 2009-11-09 01:16:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

na de aia zic eu ca nu cred in zodii...
per ansablu poate ceva ceva e adevarat...dar in nici un caz ceva dupa care sa te iei..

hjarta

#22 2009-11-10 00:56:37

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Eu, de ex, cred in compatibilitatea intre zodii intr-o asa masura fara sa devin roaba a fenomenelor astrologice. Cred in ideea in care, teoretic, zodia mea se potriveste cu racul, leul si taurul ( am dat asa niste exemple ) lucru pe care am avut ocazia sa-l simt si practic. Si nu stiu daca e vorba si de autosugestie, dar am intalnit doua specimene din zodia balantei si credeti-ma ca am ajuns sa detest zodia asta, mai ales daca e reprezentata de barbati; in cazul femeilor se schimba putin lucurile.
De ce? si voi particulariza putin...pentru ca mie-mi place sa-mi exteriorizez sentimentele, iar balantele, ca si trasatura de zodie, nu prea fac asta ; pentru ca mie-mi place sa despic firul in patru si sa gasim ACUM rezolvare, pe cand balantele stau si bajbaie in nehotarare; pentru ca sunt pasionala si-mi traiesc sentimentele la intensitate maxima ( cu bune, cu rele...cu gelozie si cu revenire pe pamant ), pe cand balantele nu agreeaza manifestarile de genul acesta (comparativ cu racul ori cu berbecul, acesta din urma ajungand la paroxism oricum)... Si putin acida voi fi acum, dar e semnul cel mai putin echilibrat din cate am putut sa cunosc. Nu pot sa zic ca e bun sau rau, pentru ca nu asta ar fi exprimarea corecta, ci doar ca  ZODIACAL nu se potriveste cu mine.
   Si nu ca sa discreditez zodia, dar mi se pare ca putem vorbi si de o anume (in)compatibilitate a zodiilor, dincolo de factorii genetici,ai educatiei si cei socio-cultural; evident, fara sa exageram.

anonimme a scris:

sal fetele...voi credeti in compatibilitatea dintre zodii?multi zic...nu te lega la cap cu un taur...e dificil...berbecul e incapatinat si nu se potriveste cu te care esti balanta....vai,tu sagetator si el capricorn?hmmm,nasoala combinatie?
voi ce parere aveti?

Anonimme, iar incompatibilitate intre zodii presupune ca unele se potrivesc cu unele, altele nu se potrivesc cu celelalte... si nu ca ''Nu te lega la cap cu un taur...e dificil'', pentru ca...poate mie, sa zic asa, imi vine ca o manusa zodia. Si eu cred ca lucrurile astea le descoperi mai mult de pe urma experientelor cu persoane din diferite semne zodiacale, nu atat de pe urma  a ce citesti nu stiu unde.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-11-10 01:01:37)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#23 2009-11-10 09:38:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

LadyPink a scris:

De aia ceva concludent este o astrograma bine facuta

nici macar aia.

#24 2009-11-10 11:33:13

LadyPink
Platinum member
Site

anca90 a scris:

LadyPink a scris:

De aia ceva concludent este o astrograma bine facuta

nici macar aia.

De ce spui asta?

Publicitate

loading...

#25 2009-11-10 12:25:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pt ca nu cred in zodii si in tot ce tine de astrologie. sincer nici nu stiu ce zodie sunt majoritatea prietenilor mei. nu m-a interesat niciodata, pt ca in lipsa unui substrat stiintific pt astfel de sabloane, refuz sa cred ca ar fi o legatura intre pozitia planetelor si firea oamenilor.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-11-10 17:32:05)

#26 2009-11-10 14:01:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ce zodii anca?

gasisem eu pe un site compatibiltatea dintre zodii... adica era ceva de genu fiecare cu fiecare... intelegeti voi tongue
si asa cum ziceam si mai sus, eu nu prea as fi compatibila cu al meu iubit big_smile si ma uit eu sa vad de ce... ca pe site ul respectiv detaliaza
unele chestii mai reale, altele mai putin... dar per ansamblu, daca am fi cap-coada cum zice horoscopu, da... nu ne am potrivi deloc. dar cum nu-l indeplinim asa intrutotu, anumite chestii nici nu se leaga.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#27 2009-11-10 14:03:26

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Eu cred in zodii..Cand cunosc un om, dupa cateva intrebari ii pun si intrebarea: Dar tu c zodie esti? big_smile si asa vad imi dau daca ma voi intelege bine cu respectiva/respectivul. La mine scrie ca daca berbecul lasa un pic de la el atunci va avea un trai bun cu varsatorul, dar..

In America, in sfarsit!big_smile

#28 2009-11-10 14:51:01

LadyPink
Platinum member
Site

Anca, poate nici eu n-as fi crezut daca persoana care mi-a facut mie astrograma si diverse sinastrii nu ar fi avut dreptate intr-un procent mare. Am gasit explicatii la multe situatii din prezentul meu amoros si de aceea eu am incredere in stiinta asta.
Plus ca, asa cum spuneam mai sus: avem posibilitatea si capacitatea sa schimbam totul. Astrologia vorbeste si ne arata predispozitiile, nu e nimic batut in cuie daca tu vrei sa fie altfel. Exact ca in cazul tau si al iubitului tau - persoane incompatibile, dar care fac tot posibilul sa ramana impreuna si sa le mearga bine.

#29 2009-11-10 15:45:00

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

nu rotfl2 no,nu,niet,nexam tongue

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#30 2009-11-10 20:36:00

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

madasimplu a scris:

De balanta stiti ceva??Cu gemenii se potriveste?big_smile

balanta se potriv de minune cu gemenii,varsatorii si sagetatorii...

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#31 2009-11-10 21:27:42

calleigh
Platinum member

pe bune??????? eu's balanta si iubi sagetator chicot
da zic asa,nu ca as crede tongue

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#32 2009-11-10 22:21:36

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

nu prea..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#33 2009-11-10 22:35:56

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Cred lol Nu m-am potrivit deloc cu un "fecior"! eu sunt gemeni.

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-11-10 22:36:18)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#34 2009-11-11 08:17:21

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

aadriana a scris:

Cred lol Nu m-am potrivit deloc cu un "fecior"! eu sunt gemeni.

poi cica fecioarele si gemenii nu se inteleg deloc...

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#35 2009-11-11 08:55:15

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu nu prea cred in astfel de compatibilitati. O relatie depinde foarte mult de personalitatea persoanelor implicate si aceasta nu este definita de zodia in care s-au nascut.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#36 2009-11-11 11:13:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

anonimme a scris:

balanta se potriv de minune cu gemenii,varsatorii si sagetatorii...

eu sunt varsator,si deloc nu ma inteleg cu balantele

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#37 2009-11-11 16:10:13

calleigh
Platinum member

ramo punish

#38 2009-11-11 16:15:14

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Un adevar exista, nu zic nu dar compatibilitatea dintre 2 persoane tine de mai multi factori. Iar daca ar fi sa tint cont doar de zodii nu m`as potrivi. Eu capricorn  diablo  iuby sagetator angel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.