|
Nu esti logat.
Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...#1 2009-11-08 16:33:26
Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...Deci...nici nu stiu cu ce sa incep...Am o relatie de 3 ani cu un baiat...1 an l-am pretecut in ro si 2 in alta tara...asa..e o fire super mandra..crede ca numai el zice ce zice e bine...ca tot ce face e super bine...ca e super frumos...si de toate....ma rog...incep sa o iau razna...e super incapatanat...nu face nimic in casa...nu sta pe acasa...nu sta cu mine...acuma vine partea naspa....nu stiu ce are maicasa cu mine, nu ma suporta...incontinuu baga zazanie intre noi...acum 2 saptamani a descoperit iubi ca are pietre la rinchi...si eu iam zis lui maikmea...maicamea ia zis maicasi, piatra are cat dimensiunile unei nuci ....asa ma rog...suna azi dimineata maicasa ca vaiii de mine ce are si nus ce...eu nam auzit conversatia, dar vine iubi in casa ca fa ce ia zis maicata lui maicamia ca nus ce am..si cine stie cate prostii ia mai zis ( asa face mereu)...am sunat-o pe maicamea nervoasa sa vad ce io zis si hopaaaaa maiicamea doar ia zis ca are pitra la rinichi si atat...ce sa fac ?? ce sai mai zic la femeia asta?? ce ma fac cu el??? sincer o iau razna...maicamea nu mai e deacord cu relatia care o avem...eu cu el ma inteleg dar cand suna maicasa sau cand e vb de maicasa ...atunci se strica tot intre noi... va rog ajutatima cu vreun sfat...multumesc Offline #2 2009-11-08 16:36:05
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...tu il iubesti? Offline #3 2009-11-08 16:37:28
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...fa? asta e modul in care ti se adreseaza el tie? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #4 2009-11-08 16:38:26
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...ar trebui sa ii spui in fata ce anume te deranjeaza si pune'l totusi sa se hotarasca. daca maicasa e mai importanta ca tine si face deastea, sa stea cu masa ca nu'i da ea de sub fusta ce ii dai tu...ori se intelege cu tine si cu ea in aceasi timp, ori il pui sa ia o decizie...eu asa as proceda in locul tau, caci sa stai asa zi de zi si sa ajungi cu o boala de nervi ceva nu se poate Offline #5 2009-11-08 16:42:43
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...
Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-08 16:46:52
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...stiu...si da pokemon...nu respecta pe nimeni....somebody...am vb cu el...i-am zis ca maicasa nui intreaga la cap...dar tot nu intelege...ea tot se baga...am impresia ca o crede mai mult pe ea decat pe mine...love eu il iubesc ca daca nul iubeam nu veneam aici cu el...adica eu cu el ma inteleg....bine...dar cand se baga maicasa se schimba total... Offline #7 2009-11-08 16:46:59
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...da n'am dreptate? Offline #8 2009-11-08 16:48:02
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...pai eu zic ca foarte multe pleaca de la lipsa de respect. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #9 2009-11-08 16:48:47
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...nu spun ....sta cu mine...asa la tv...daar noi nu iesim impreuna ( sau daca iesim iesim la 5 luni odata) nu petrecem timp impreuna...lui ii place asa sa-l lese lumea in pace...si gata ... Offline #10 2009-11-08 16:49:46
si eu am ramas cum sa`ti spuna "fa" ??? pai fa ii zice la aia de pe strada` #11 2009-11-08 16:49:46
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...te intelegi bine de ce? ca ii inghiti de toate si esti fericita ca sta cu tine la tv? si daca iti zice "ba", il pupi si ii multumesti ca nu ti-a zis "fa"? Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-11-08 16:51:13) Offline #12 2009-11-08 16:50:46
tocmai de asta am scris aici...nu mai suport....lispa de respect a aparut de mult...noi de mult ne injuram...mi-am facut bagajele de o groaza de ori...si imi incuia usa....ma lua cu iarta-ma si nus ce...si gata iar cadeam si tot asa... Offline #13 2009-11-08 16:51:08
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...eu cred ca intrebarile tale sunt oarecum retorice...adica din felul in care pui problema, ar trebui sa iti dai singura seama ca asta nu e o relatie normala...iar modul de abordare cu "fa" ma dezgusta teribil ...daca pe tine nu, sorry, dar inseamna ca ai o problema http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #14 2009-11-08 16:51:15
right! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #15 2009-11-08 16:52:27
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...aoleo #16 2009-11-08 16:53:05
stai ca am mai editat Offline #17 2009-11-08 16:53:11
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...atunci cred ca stii si tu ce trebe sa faci! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #18 2009-11-08 16:53:32
Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...pai de asta am scris..el imi zice ca eus nebuna...nu ca el greseste...ii zic ceva ca a gresit si zice ca eu gresesc....mna ziceti si voi? ce ma fac cu el? nu gresesti love...stiu ...vreau si eu sa stam impreuna.. sa iesim..dar lui nui place...si daca ii zic ceva se enerveaza...si tot asa Offline #19 2009-11-08 16:54:41
saracu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|