|
Nu esti logat.
Colpita - cervicita#1 2009-11-09 17:34:19
colpita - cervicitaVa rog, care este diferenta dintre colpita si cervicita? Offline #2 2009-11-10 09:46:45
Re: colpita - cervicitaeu stiu ca e acelasi lucru: Offline #3 2009-11-11 11:58:08
Re: colpita - cervicitaa, ok, multumesc mult :-) Offline #4 2009-11-16 17:48:39
Re: colpita - cervicitaCervicita eroziva se datoreaza prezentei unor celule maligne sau pot fi si de alta natura? Daca rana este de dimensiunea unui bob de piper poate fi lasata asa fara tratament. Se cicatrizeaza de la sine sau, dimpotriva, degenereaza? Mentionez ca in urma testului Papa Nicolau rezultatele mi-au iesit foarte bine (fara celule maligne). Sufar si de o crestere a prolactinei. Pentru asta am luat dostinex insa a existat o luna in care n-am mai gasit si am intrerupt tratamentul. Cum trebuie reluat? Multumesc. Offline #5 2009-11-17 09:21:00
Re: colpita - cervicitadaca ai o rana, eu zic sa mergi la doctor sa o tratezi. nu se vindeca de la sine, dimpotriva: exista riscul sa se mareasca. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|