|
Nu esti logat.
Slabit, nu si pt sani!#1 2009-11-10 11:57:06
Slabit, nu si pt sani!Am inceput astazi dieta atkins si o combin cu aerobic in fiecare zi. Problema mea sunt sanii...acum cat m-am ingrasat mi-au crescut destul de mult si sunt f multumita, dar din experienta pot spune ca o sa-mi scada primii, imediat ce incep dieta. Ce pot face? cunoasteti anumite tipuri de exercitii care m-ar ajuta sa-mi pastrez forma dorita a sanilor? Va multumesc anticipat. Offline #2 2009-11-10 12:06:55
Re: Slabit, nu si pt sani!La tine nu forma e problema,ca forma e aceeasi indiferent daca sanii sunt mari sau mici... tu vrei sa pastrezi marimea... si pt asta nu cred ca exista vreo solutie. Offline #3 2009-11-10 12:17:22
Re: Slabit, nu si pt sani!exercitii ar fi: lipesti palmele una de alta, in dreptul pieptului si apesi tare una de alta; repeti exercitiul de ft multe ori. cred ca si flotarile ar fi bune. Offline #4 2009-11-10 12:25:37
Re: Slabit, nu si pt sani!multumesc pt raspunsuri. ma gandeam eu ca nu e nimic concret de facut, dar totusi am zis sa incerc de exercitiile de mai sus stiam, chiar o sa le incerc. Merci! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|