|
Nu esti logat.
Intarziere ciclu#1 2009-11-10 13:27:43
intarziere cicluam lasat pastilele din septembrie, si ciclul mi-a venit pe 19 septembrie...dupa ce am lasat pastille nu mi-a mai venit...si suntem deja in noiembrie...ce e de facut?sa mai astept? Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2009-11-10 14:42:51) "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2009-11-10 22:59:49
Re: intarziere ciclucel mai probabil iti intarzie deoarece le-ai intrerupt, daca te-ai protejat nu te stresa caci va veni si menstra Offline #3 2009-11-11 16:13:34
Re: intarziere cicluaha...deci sa mai astept...nu stiam ce sa fac...stiu ca din cauza ca le-am intrerupt intarzie dar nu stiam ce sa fac "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2009-11-11 18:45:04
Re: intarziere ciclubuna, Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-11-12 09:04:27) Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #5 2010-01-17 16:16:19
Re: intarziere cicluREvin. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-21 15:54:18
Re: intarziere ciclunici un sfat?o opinie? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #7 2010-02-04 13:47:04
Re: intarziere ciclumacar spuneti-mi va rog cele care ati trecut prin asta ce ati facut. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #8 2010-02-04 13:58:33
Re: intarziere cicludragoste_cu_nabadai , eu am ciclul neregulat . Toata viata mea am avut menstra la interval de 35-45 zile , o perioada am luat antibebe ... dupa ce am intrerupt dupa vreo 2 ani cand am vazut ca au trecut 2 luni jumatate si nu mi-a venit menstra m-am dus la doctoressa , ma mai si umplusem de cosuri . Dupa ce am luat niste pastile cateva zile mi-a venit si de atunci tot asa ..35-45 zile interval . Menstra se regleaza atata timp cat iei antibebe . Acuma iau iar antibebe si imi vine ceas la 24 zile . Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 16:29:49) Offline #9 2010-02-04 14:48:42
Re: intarziere ciclunu sunt din bucuresti "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #10 2010-02-14 17:14:30
Re: intarziere ciclunu a mai luat nimeni asa ceva? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #11 2010-02-16 21:23:54
Re: intarziere cicluservus fetele. o problema asemanatoare am si eu acum. aveam ciclul destul de neregulat. apoi am luat karissa si pentru a se regla si pentru antibebe. dupa 2 ani si jumatate am zis ca poate ca ar fi bine sa fac o pauza scurta, intrucat in perioada de menstruatie ma durea destul de tare burta. dar, problema este ca in acesti 2 ani jumate m-am obisnuit ca fix la 24 zile sa-mi vina. acum ca am renuntat, mi-a intarziat 2 saptamani. contact neprotejat nu am avut. am facut si 3 teste de sarcina si toate au iesit negativ, dar e tare naspa, pt ca am simptome ca si cum mi-ar veni, dar nu-mi vine. ce sa fac? sper totusi, sa nu-mi vina si mie dupa nu stiu cate saptamani. nu pot face nimic... nici dragoste, nici programare la cosmetica, nimic... Offline #12 2010-02-16 21:32:30
Re: intarziere ciclucum sa-ti vina la 24 de zile? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2010-02-16 21:38:40
Re: intarziere ciclua pai vin am baut vreo 3 seri la rand si degeaba Offline #14 2010-02-16 21:41:48
Re: intarziere ciclupai da...si celelalte 4 zile de pauza+21 de pilule de pe urmatoarea folie+ inca 3 zile din pauza, pana sa-ti apara menstruatia, cat e? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2010-02-16 21:50:07
Re: intarziere cicluhmmm... da pai asa se calculeaza corect? no, ok...se pare ca dupa 2 ani jumate eu nu stiu calcula cum trebuie deci, mie practic imi vine la 28 de zile? perioada ideala no, am aflat inca un lucru azi Offline #16 2010-06-11 14:04:48
Re: intarziere cicluinca am aceeasi problema nu mi-a mai venit de la sfarsitul lui februarie. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #17 2010-06-11 14:52:41
Re: intarziere ciclula doctor ai fost? Offline #18 2010-06-11 23:03:54
Re: intarziere ciclu
raspunsul la intrebarea ta e nu. trebuie sa mergi la doctor. Offline #19 2010-06-12 15:43:14
Re: intarziere ciclubuna fetelor. am o problema cu intarzierea ciclului menstrual. mi-a venit pe 4 mai si pe 20 mai am fost la doctor pentru un control si analize, tsh-ul si cultura col. analizele au iesit bune. dupa vizita de la doctor la 2 zile am avut o secrietie spre maro si m-am gandit ca e de la ecografia intravaginala. nici acum nu a venit ciclu cu toate ca am avut dureri de spate, am bufeuri, ma doare burta ca si cum ar veni.dar nimic. ma dor sanii dar nu asa de tare. am facut test de sarcina si a iesit negativ facut la prima urina in a 7a zi de intarziere, ma sperie gandul ca nu-mi vine am 8 zile de intariere. credeti ca o sa-mi mai vina? ce ma fac? sunt foarte panicata si nu stiu ce sa fac, la doctor nu pot ajunge deoarece nu sunt in tara. am venit de 1 zi si nu ma pot linisti. poate fi si pe fond de stres? sunt ffff obosita de e drum si nu pot sa inchid un ochi ca ma gandesc de ce ma doare burta si nu imi vine? contactele au fost cu prezervativ. am incercat sa am contact dar ma ia cu calduri in corp si ma doare burta numai daca ma gandesc . o sa-mi vina? va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns pt ca eu simt ca o iau razna. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|