|
Nu esti logat.
Vecini problema#1 2009-11-10 18:42:26
vecini problemaSper ca nu s-a mai discutat pe undeva tema asta, am cautat, dar n-am gasit. Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2009-11-10 18:44:00) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #2 2009-11-10 18:45:07
Re: vecini problemaNu e deloc drastic sa chemi politia, le explici situatia si o amenda pentru tulburarea linistii publice, sau daca nu doar prezenta politistului o sa-i mai linisteasca... Politistul de proximitate are o multime de cazuri de genul asta zilnic, deci nu te gandi ca e deplasat sa-l chemi pentru atata lucru. Offline #3 2009-11-10 18:46:55Re: vecini problemaEu as chema politia. PUNCT. Daca nu se potolesc de vorba buna poate o sa ii potoleasca ceva lipsa din portofel Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2009-11-10 18:53:24
Re: vecini problemaNici mie nu mi se pare deplasat sa chemi politia. La urmatorul scandal, asa as face in locul tau. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2009-11-10 19:30:39
Re: vecini problemahai sa povestesc si eu ca m-am mutat de cateva ori in 5 ani. Prima data am avut probleme cu un vecin si pianul, combina, si restul filarmonicii. ce mai, muzica tare la maxim de imi zguduia creierii. Avea nu 1,nu 2 ci 3 caini pitbuli fiorosi...eu am teroare de caini.al meu fusese o data sa il roage sa inceteze cu galagia fara nici un rezultat asa ca am luat coada de la mop ca sa ma apar de caini si am mers la el la usa. I-am spus ca muzica lui ma inbolnaveste si sa o asculte la ore rezonabile si in liniste. A funcionat ! Dar mi-a spus ca daca muzica o sa fie tare sa lovesc in podea, statea sub mine. si intr-o seara lovesc in podea...muzica putin cam tare dupa mine... cand colo, ies afara cu gandul sa ma duc la el dupa ce am batut 10 min, muzica venea de la parter...altul:)) ce o fi crezut saracu ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-10 19:42:07
Re: vecini problemaHmmm...viata la bloc, nu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2009-11-10 19:52:21
Re: vecini problemahmm.... se pare ca nu-s singura cu vecini de genul. Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2009-11-10 19:54:42) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #8 2009-11-10 19:54:44
Re: vecini problemadoar dc pui un sistem de supraveghere ceva...altfel nici o sansa Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-11-10 19:56:50) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2009-11-10 22:42:25
Re: vecini problemasi eu am specimene din-astea. si nu stau sub mine, sau deasupra, ci sub vecinul de langa mine! Offline #10 2009-11-11 12:57:18
Re: vecini problemaeu o aud pe vecina de sub mine cand are activitate daca n-ar tipa in halul ala..si tot cu ea am avut probleme cand dadea la maxim si pe repeat aceeasi melodie..pe mine ma face cu nervii chestia asta So where is the passion when you need it the most... Offline #11 2009-11-11 13:28:50
Re: vecini problemaEu am problema cu vecinul de deasupra care face sex intre 3 si 5 dimineata . Nu conteaza ca e in week-end nu conteaza ca e in timpul saptamanii si gagica-sa ma trezeste din somn cu urletele ei. Pur si simplu ma deranjeaza genul asta de sunete. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #12 2009-11-11 13:33:35
Re: vecini problemama bucur ca ma intelege si pe mine cineva nu inteleg cum poti sa urli in halul ala cand stii ca se aude..de cate ori nu m-a trezit si pe mine..am aruncat chestii pe parchet, am batut dar nimic.. So where is the passion when you need it the most... Offline #13 2009-11-11 14:25:01
Re: vecini problema
pai probabil e concentrata si mai aude nimik "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #14 2009-11-11 14:38:29
Re: vecini problemama alaturi si eu voua fetelor... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #15 2009-11-11 16:31:34
Re: vecini problemaDoamne pink asa ceva nu am mai auzit. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2009-11-11 17:46:19
ce maaa ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #17 2009-11-11 20:10:47
Re: vecini problemaTe duci frumos la usa lor(la urmatoarea scena) si le spui cu frumosu sa inceteze .Daca nu merge cu vorba buna,pentru cazuri extreme s`a inventat 955/112 eu,tu si restul lumii... Offline #18 2009-11-11 21:49:42
E misto pe de-o parte pentru ca exista respect pentru cei din jurul tau dar pe de alta parte e nasol ca daca faci cacutza la 3 dimineata, trebuie sa tragi apa. La susulica mai e cum mai e, tragi apa dimineata. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2009-11-11 23:05:53
Nu stiu altii cum sunt dar cand ma gandesc ca pentru ei ar trebui sa imi restrang o parte din activitati sau sa stau cu dopuri/mp3 -ul in ureche, nu mi se pare normal. Consider ca nu trebuie lasati sa-si faca de cap si noi, restul, sa tacem doar de dragul de-a fi fraierii lor... Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|