|
Nu esti logat.
Proprietar problema-3#39 2009-11-11 15:26:44Re: Proprietar problemaca intra in lipsa mea nu am nici o dovada iar cand cu cautatul in dulap v-am zis i-am lasat eu deschis k sa imi schimbe cablul de net... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #40 2009-11-11 15:27:56
Re: Proprietar problemaeu clar mi-as impune punctul de vedere adica,atata timp cat platesc,si destul de mult,am dreptul la liniste,intimitate si la o camera doar a mea,in sensul ca nimeni altcineva sa isi bage nasul.si un mi se pare corect sa aiba si el o cheie a camerei tale,nu mai vad rostul sa o incui,serios Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #41 2009-11-11 15:28:30
Re: Proprietar problema
din moment ce ti-au disparut din lucruri,clar le ia cineva Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #42 2009-11-11 15:28:51
Re: Proprietar problemawild, realizez ca esti intr-o situatie extrem de dificila. insa CEVA trebuie sa faci, avand in vedere faptul ca te innebuneste situatia. fie incerci sa apelezi la ratiunea parintilor, fie discuti cu el si stabilesti niste limite clare... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #43 2009-11-11 15:29:16Re: Proprietar problemaramo in mod normal oriunde ai inchiria proprietarul are o cheie ... faza e ca nu trebuie sa intre sau mai exact nu trebuie sa intre in lipsa chiriasului Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#44 2009-11-11 15:30:46
Re: Proprietar problemawild,e logic sa aiba o cheie,dar sa o foloseasca doar in cazul in are se produce o inundatie,miroase a ars,cazuri extreme,zic eu.nu dupa bunul plac.te-ai gandit k poate in lipsa ta,desi nu ia nimic,intra si se uita pe acolo? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #46 2009-11-11 15:48:01
Re: Proprietar problemapai si nu te ''arde'' cand sti k poate '''iti admira'' lenjeria,sau poate chiar se uita in cosul cu rufe murdare?poate k exagerez si eu,dar din cate ai povestit,mosulica nu e pe craca lui deloc Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #47 2009-11-11 15:49:41Re: Proprietar problemanu exagerezi, pe treaba lui nu e...ma arde dar ce pot sa fac? ti-am zis fara acordul lui nu pot sa schimb broasca Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #48 2009-11-11 15:51:52
Re: Proprietar problemaso oricat,daca o schimbi tot va trebui sa i dai o cheie.daca doamne fereste se intampla ceva cand nu esti?clar trebuie sa intre.nu ai decat putine posibilitati:1-vorbesti cu ai tai,plangi,jelesti si te muti Ultima oara a fost editat de rrammonna (2009-11-11 15:52:47) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #49 2009-11-11 15:52:37Re: Proprietar problema4. II f*t una si am rezolvat toate problemele...el ma da afara si am impacat si capra si varza Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-11-11 15:55:09) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #50 2009-11-11 15:53:00
Re: Proprietar problemasau da Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #51 2009-11-11 15:55:14Re: Proprietar problemafaza e caaaaaaaaaa m-am mai gandit la o chestie: sa le arunc alor mei in carca sa vorbeasca cu el daca tot ma obliga sa stau aici. Problema e ca nu am fumat la un moment dat dar m-am lasat (am vreo saptamana) si mosul stie ca m-a vazut o data...si ma gandesc sa nu dea jet la ai mei sa mai am scandal si pe tema asta... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #52 2009-11-11 15:58:42
Re: Proprietar problemale spui k de nervi ai aprins o tigara Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #54 2009-11-11 17:07:03Re: Proprietar problemaeu as pune un scaun in usa cand sa plec de acasa asa macar de forma ca nu`l poti aseza la fix pe dinauntru. sau daca nu, as pune numai biletele prin camera cu "NU`TI MAI BAGA NASUL UNDE NU`TI FIERBE OALA!!!" sau alte mesaje Offline #55 2009-11-11 17:11:33
Re: Proprietar problemaSi eu am niste parinti mai tirani dar cand am avut vreo problema la gazda m-au lasat sa ma mut. Pentru ei conteaza cel mai mult siguranta si intimitatea mea. Cum puii mei sa iti umble dobitocul in dulap? Daca eram in locul tau ai mei ma lasau sa ma mut in secunda doi. Am avut si eu "noroc" de gazde bune pe unde m-am dus. Intr-un an m-am mutat de 2-3 ori. S-a intamplat chiar si sa dau banii in avans si sa raman fara ei, dar ai mei nu au zis nimic. Offline #56 2009-11-11 17:12:59
Re: Proprietar problema
iti dai seama ca asa e peste tot.. daca as fi proprietar as pastra o cheie, insa in caz de urgenta, poate e un scurt circuit cand e ea plecata si ce fac, imi arde casa? bineinteles, nu ca mi-as permite cu ocazia asta sa intru cand am chef.. cu atat mai putin sa cotrobai zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #57 2009-11-11 17:23:23Re: Proprietar problema
nu k nu are nimic impotriva fumatului, el baga tigari in el k un turc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|