homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si hainele

#1 2009-11-10 19:55:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Barbatii si hainele

Aţi avut vreodata probleme cu prietenii voştri ?n ceea ce priveşte modul lor de a se ?mbrăca? Să nu-şi asorteze hainele cum trebuie ?ntre ele sau să nu se ?mbrace adecvat pentru o anumită situaţie?

Mai ?ncolo detaliez ?.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2 2009-11-10 20:00:36

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Barbatii si hainele

Eu nu.
Domnul meu are foarte mult bun gust si chiar ma uimeste. Nu m-a intrebat niciodata daca merge ceva cu ceva, are grija ca atunci cand ia pantofi maro sa ia sosete maro, camasa la culoare. In fine, sunt mandra de el!
Ba chiar uneori imi mai trage mie de camsa la guler, imi aranjeaza esarfa sau imi perie ghetele care sunt stropite...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2009-11-10 20:10:58

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

al meu stie sa se imbrace..dar mai nou,de cand a vazut ca ma pricep mai bine,cand mergem undeva ma intreaba daca tricoul se asorteaza cu geaca sau blugii merg cu pantofii sport cutare...
mie imi place cum se imbraca..nu am probleme.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2009-11-10 20:39:25

kathrynn
Hero member

Prietenul meu mă termină uneori. Nicicum nu le nimereşte. At?ta timp c?t se ?mbracă pentru serviciu e ok, că trebuie să fie ?n costum, cămaşă, cravată. L-am lămurit eu care cămaşă cu care cravată şi la astea n-are probleme.
Dar c?nd trebuie să ieşim undeva, ?n special ?n weekend, are uneori nişte idei care mă ? sperie  disperat  .

Să vă dau exemplu concret.
Pe la ?nceputul verii, c?nd a venit căldura i-am sugerat că ar fi bine să-şi ia nişte cămăşi cu m?necă scurtă, eventual ?n carouri sau creponate, ştiţi voi, de asortat la blugi. Asta ca alternativă la tricourile de bumbac. Nu şi nu. ?ntr-un final s-a hotăr?t şi şi-a luat două. Toate bune şi frumoase, p?nă ?ntr-o dimineaţă c?nd ne-am ?nt?lnit să mergem la strand şi el era cu una din cămăşile creponate, cu pantaloni trei sferturi, din-aia ca din f?ş, cu buzunare pe picior şi şlapi de plastic.   bang  Am simţit instantaneu că-mi creşte tensiunea. Dar pentru că nu-s genul să mă isterizez ?n mijlocul străzii şi să-l trimit acasă să se schimbe, l-am lăsat ?n pace, doar că i-am spus frumos că n-a fost cea mai bună alegerea pt ştrand.
?n schimb, c?nd l-am chemat la mine acasă, la masă, că era ziua lui tata, el şi-a luat tricou. Măcar cămaşa aia arăta aşa un pic mai ... acătări, că elegant nu pot să spun. 

Altă fază. Ne-am ?nt?lnit ?ntr-o seara de vară să mergem la o pizza pe o terasă, cred că anul trecut ... Eu ? ?mbrăcată cu o rochiţă albă, sandale cu platformă, poşeta asortată. Drăguţ, am zis eu. Şi el apare cu pantaloni cam ca şi cei pe care i-am descris mai sus, şlapi (posibil aceeaşi de anul acesta, dar nu asta e problema) şi un tricou. Arăta exact ca şi cum ar fi venit ori de la stand ori direct cum stătea ?n casă şi ar fi cobor?t p?nă la non-stop.

Acum, n-au eu pretenţia nici de haine de firmă, nici să poarte cravată tot timpul (deşi aşa bine-i stă  drool   ) da? măcar să mă asculte c?nd ?i spun ce şi cum se asortează şi ?n ce circumstanţe. I-am zis că dacă ieşim undeva, ar fi ok ?n blugi şi pantofi sport (pe care cu chiu cu vai l-am convins să şi-i cumpere, ca alternativa la adidaşii aia butucănoşi, foşti albi, actualmente gri). N-a fost bine, că ?i e cald. Ok, am zis, ia-ţi blugi trei sferturi. Nu, ăia nu-i plac.  box   
Şi-a luat saboţi din-aia de vară, bej, foarte faini, cum poarta o grămadă de băieţi, de altfel. ?i purta c?nd cobora p?nă ?n faţa blocului. C?nd trebuia să mergem undeva, era cu şlapii ăia nasoli de plastic.   bang

Problema mea e că nu vrea să ?nţeleagă că la 28 de ani nu mai poţi să te ?mbraci ca un student de 18 ani. Că nici eu nu ies pe stradă ?n trening, ?n şlapi, ?n pantalonii scurţi ?n care stau ?n casă.

#5 2009-11-10 20:47:52

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kath, m-a amuzat felul in care ai povestit. ai hazm ce sa mai!
nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate ca atunci cand veti sta impreuna, daca veti sta si cand-mna, nu stiu detalii despre relatia ta, o sa ii poti spune din casa ce si cum.si nu vei avea surprize de genul celor pe care le-ai descris mai sus.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 20:51:19

skumpi
Vizitator

In primul rand trebuie sa intelegi ca barbatii nu`s ca si femeile, sa stea sa asorteze geanta cu pantofii si tivu de la fusta cu margelele lol
Cand mai mergi la el, daca e dispus sa accepte sfaturile tale fa`i niste combinatii : panatalonii X cu camasa XY sau bluza Z ; iar cand aveti timp sa planuiti iesirea ii spui sa`si ia blugii X cu camasa Y !

Noi nu mai avem probleme, shoppingu se face impreuna si el tine cont de sfaturile mele si de obicei luam pantaloni si camasa/ bluza !
Cand eram la inceput impreuna, pfoai avea un tricou pe care il uram pur si simplu disperat si culmea mah ca tot il purta si mie imi era rushine sa`i zic lol cand ne`am apropiat mai tare i`am zis : veci sa nu te mai vad cu triocou ala lol si apoi mi`a zis si el de niste panatloni mai bici lol care`i aveam eu ca nu`i plac deloc , adevaru ii ca erau super stramti si aveau modelu ala de zebra lol acuma nu i`as mai purta nici sa ma platesti rotfl2

#7 2009-11-10 20:51:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

Eu nu.
Domnul meu are foarte mult bun gust si chiar ma uimeste. Nu m-a intrebat niciodata daca merge ceva cu ceva, are grija ca atunci cand ia pantofi maro sa ia sosete maro, camasa la culoare. In fine, sunt mandra de el!
Ba chiar uneori imi mai trage mie de camsa la guler, imi aranjeaza esarfa sau imi perie ghetele care sunt stropite...

asa si al meu lol sa va spun ca eram la o nunta... ma rog, cu lume "de tot felul"... si al meu pocnea de cald, dar nu si-a dat, Doamne fereste, vesta jos de pe el. ca cica asa e elegant pt barbati si nu se poate fara. asta in conditiile in care nici macar mirele nu avea vesta rotfl (faza care mie mi s-a parut snobism exagerat si am avut grija sa i-o mentionez - cu varf si indesat chiar). bine, probabil si pt ca mie nu-mi plac deloc vestele la costum  acklad i-ar sta asa bine fara si cand isi tranteste aia peste camasa....

in shcimb la noi pb e ca, la fel ca in multe alte domenii, ne-am ales pe principii de complementaritate si nu de asemanare. mai pe scurt, ce-mi place mie nu-i place lui si invers rotfl el ar vrea sa ma vada imbracata mai sexy sau mai clasic, eu am grija sa ii umplu garderoba cu polare si geci sport si bocanci big_smile dar nu ma plang... desi il mai aud scancind dupa combinatia (cica eleganta, eu o vad total nesarata) englezeasca "camasa+pluover cu anchior"  acklad, tot pe mana polarelor mele se lasa.... chicot

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#8 2009-11-10 20:53:20

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Bestiala povestirea Kath! rotfl  rotfl Eu ii spun clar:iti iei aia aia si aia:))

eu,tu si restul lumii...

#9 2009-11-10 21:17:42

kathrynn
Hero member

skumpi a scris:

In primul rand trebuie sa intelegi ca barbatii nu`s ca si femeile, sa stea sa asorteze geanta cu pantofii si tivu de la fusta cu margelele lol
Cand mai mergi la el, daca e dispus sa accepte sfaturile tale fa`i niste combinatii : panatalonii X cu camasa XY sau bluza Z ; iar cand aveti timp sa planuiti iesirea ii spui sa`si ia blugii X cu camasa Y !

Noi nu mai avem probleme, shoppingu se face impreuna si el tine cont de sfaturile mele si de obicei luam pantaloni si camasa/ bluza !
Cand eram la inceput impreuna, pfoai avea un tricou pe care il uram pur si simplu disperat si culmea mah ca tot il purta si mie imi era rushine sa`i zic lol cand ne`am apropiat mai tare i`am zis : veci sa nu te mai vad cu triocou ala lol si apoi mi`a zis si el de niste panatloni mai bici lol care`i aveam eu ca nu`i plac deloc , adevaru ii ca erau super stramti si aveau modelu ala de zebra lol acuma nu i`as mai purta nici sa ma platesti rotfl2

Eu ?nţeleg că nu-l preocupă, dar măcar să mă asculte pe mine că nu-i spun numa? ca să mă cert sau să critic.

I-am făcut oarecare combinaţii, sau sugestii, da? eu spun, eu aud. Sau c?nd mergem la cumpărături şi văd c?te o chestie, ?i zic: ?cu asta ţi-ar sta bine? sau ?asta s-ar asorta cu X din ce ai acasă?.
Mi s-a părut deplasat să-l sun ?nainte de a pleca de acasa să-mi descrie cu ce e ?mbracat ca să ştiu dacă să-l pun să se schimbe sau nu. Da? dacă trebuie, facem şi asta.  cesafac

Acuma, iarna nu-i aşa gravă situaţia, că ?n timpul liber poartă blugi şi pulovăr. Numa? cu adidaşii aia am o problemă.   

Da? să vă mai spun o fază. ?ntr-o zi urma să ne ?nt?lnim la soră-sa care ne invitase la masă. El a mers mai repede şi c?nd am ajuns şi eu a cobor?t ?n faţa mea pentru că nu ştiam unde să merg. C?nd l-am văzut ?   disperat   Pulovăr, pantaloni de trening de f?ş, de casă şi adidaşii aia. Nu m-am putut abţine dec?t 5 metri p?nă să sar cu gura pe el: ?Cum sărăcie te-ai g?ndit să ieşi din casă ?n halul asta?? El, inocent: ?Da? ce are?? Eu: ?Blugi cu trening? Mai rău ca maneliştii!!!? El: ?Păi, numa? am trecut strada.? ?Da şi ce? Că nu eşti pe uliţă la ţară?
Dacă tot vrea ?n trening, ok, da? măcar să fie trening şi sus şi jos. Pachetul complet. Totuşi a fost de acord cu mine, a zis că nu s-a g?ndit şi că ?ntr-adevăr trebuie să-şi cumpere un trening. Nu asta era intenţia mea, da tot e un pas ?nainte. 

katami a scris:

asa si al meu  sa va spun ca eram la o nunta... ma rog, cu lume "de tot felul"... si al meu pocnea de cald, dar nu si-a dat, Doamne fereste, vesta jos de pe el. ca cica asa e elegant pt barbati si nu se poate fara. asta in conditiile in care nici macar mirele nu avea vesta  (faza care mie mi s-a parut snobism exagerat si am avut grija sa i-o mentionez - cu varf si indesat chiar).

Mie imi plac chestiile astea. Nu l-as obliga daca n-ar vrea el, dar daca ar vrea, as fi foarte incantata.

#10 2009-11-10 21:24:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

kathrynn a scris:

katami a scris:

asa si al meu  sa va spun ca eram la o nunta... ma rog, cu lume "de tot felul"... si al meu pocnea de cald, dar nu si-a dat, Doamne fereste, vesta jos de pe el. ca cica asa e elegant pt barbati si nu se poate fara. asta in conditiile in care nici macar mirele nu avea vesta  (faza care mie mi s-a parut snobism exagerat si am avut grija sa i-o mentionez - cu varf si indesat chiar).

Mie imi plac chestiile astea. Nu l-as obliga daca n-ar vrea el, dar daca ar vrea, as fi foarte incantata.

stiu, majoritatea prietenelor mele incercau sa isi convinga viitorii soti ca macar la nunta lor sa poarte astfel de chestii... si da, si eu apreciez faptul ca stie sa se imbrace... dar uneori e prea paranoic... are niste fixisme... si cand exagerezi... apai exagerezi smile

dar prefer asa, da, decat combinatii manelistice, vb ta big_smile

acu dupa ce ai scris... mi-am amintit inca o pb de-a noastra.... eu ies din casa fara pb imbracata in training si slapi, daca e vorba de mers pana la chiosc sau dus gunoiul... el nu, frate... daca il trimit jos sa ia o paine, tre sa isi puna blugii si un tricou "de afara". da, stiu ca are dreptate si ca asta denota respect fata de sine si ceilalti... dar eu mooor cand il vad lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2009-11-10 21:53:18

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si eu nu ies din casa daca nu arat ok... hainele. SIngura mea problema e ca al meu poarta adidasi de manelist!!! Si nu e, ca aici unde sunt eu nu exista manelisti lol

Ok, exagerez, are doar o pereche,de-aia puma stransi pe picior!Doamne, nu pot sa ii sufar si oricat il rog sa ii arunce tot nu vrea lol Ba mai mult, acu s.au rupt si am mers cu el sa isi ia altii si vroia sa isi ia apropae la fel ca ceilalti! Am zis ca il bat. In rest nu am nimic, se imbraca bine, si arata super hot in costum lol

#12 2009-11-10 22:09:01

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

nici eu n-am treaba cu el.. intotdeauna se asorteaza, se imbraca cum trebuie si cu ce trebuie..   dar ma enerveaza la culme ca atunci cand ma imbrac si eu mai elegant sau mai "despuiat" lol ,  incepe cu figuri ca de ce ma imbrac asa trebuie sa fiu la disco roll

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#13 2009-11-11 00:43:10

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

ubi al meu a dat-o o singura data in bara rau de tot - si ii aduc aminte de cate ori am ocazia  smile

era iarna (acu vreo 2 ani) frig...naspa si hai sa iesim si noi sa ne plimbam. Eu...cizme cu toc, cojocel elegant ca doar noh..ma plimbam duminica nu ma duceam la prasit big_smile.....la un momentdat apare el:  disperat

geaca groasa (dar groasa noh ca la Brasov e frig), caciula bineinteles (sa nu ii inghete inteligenta), adidasi (grosuti e adevarat) si............................ bang  bang  bang pantaloni de foita subtiri  disperat

Am zis ca fac o criza cand l-am vazut, a fost scurta plimbarea ... in masina arata mult mai ok ca il vedeam de la brau in sus  rotfl

altfel ce sa spun se imbraca ok, putin cam sport dupa gusturile mele   rodnar dar la cat alearga toata ziua : scoala, munca, scoala nu cred ca i-ar fi foarte comod in pantofi si camasi.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#14 2009-11-11 00:59:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

vai fetelor ce am mai ras lol rotfl
Al meu nu are probleme de astea adica cat de cat stie sa se imbrace...nu prea are el pretentii adica daca are teancu de tricouri si blugi curati e cel mai fericit..il mai apuca sa isi mai ia o camasa, o chestie...
El oricum niciodata nu stie cu ce sa se imbrace in functie de temperatura, daca nu ii zic eu sa isi ia ceva mai gros sau mai subtire el nu isi da seama

offtopic Care sunt adidasii de cocalari?

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-11-11 12:56:50)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#15 2009-11-11 08:18:54

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Wildhoney a scris:

Al meu nu are probleme de astea adica cat de cat stie sa se imbrace...nu prea are el pretentii adica daca are teancu de tricouri si blugi curati e cel mai fericit..il mai apuca sa isi mai ia o camasa, o chestie...

El oricum niciodata nu stie cu ce sa se imbrace in functie de temperatura, daca nu ii zic eu sa isi ia ceva mai gros sau mai subtire el nu isi da seama

Asa este si al meu. smile

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-11-11 08:19:15)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#16 2009-11-11 11:28:34

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ce amuzante sunteti fetelor rotfl
Mi-a placut cum ati povestit big_smile

Cu al meu nu am probleme, vara poarta tricouri simple, polo sau daca mergem undeva, camasi din in.
Are pantaloni scurti, cu buzunare (combat parca le zice ), blugi normali sau pantaloni sport foarte subtiri dar nu de fas ( ii urasc pe aia lol )

La capitolul pantofi sta f bine, are mult mai multe perechi decat mine lol
De la adidasi pe care ii poarta vara ( dar sunt din aia care au gaurele prin talpa si lateral, sa "respire" piciorul - climacool ) la slapi sport, din piele ( dar nu de plastic pt ca ii urasc lol ) si tot felul de pantofi, sport si eleganti si ghete de iarna.

Stie cu ce sa se imbrace si se asorteaza cu mine, daca eu sunt imbracata sport, atunci se imbraca si el sport. big_smile

In schimb fostul... nu vreau sa imi aduc aminte rotfl Va dau doar un indiciu... stiti pantofii aia albi, de zici ca sunt barci? si cu botul ala lung, asa ca de rata?  acklad
Cred ca am zis tot cu asta...

Wild, eu pe aia de cocalari i-as numi pe aia sclipiciosi sau din lac... big_smile

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-11-11 11:29:28)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#17 2009-11-11 12:12:53

Monica999
Hero member
Site

ee, da, aia sunt de cocalar, da eu am o problema cu perechea asta:

http://www.ohnike.com/upimage/200907182258247187_s.jpg

nu stiu, mi se par asa de aiurea pantofii de la puma pt barbati, toti sunt f stransi, si eu ii asociez cu mai sus mentionatii cocalari. Cred ca e o buba pe creier de.a mea

#18 2009-11-11 12:19:25

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai si astia sunt sclipiciosi... mai au si auriu pe ei... bleah!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#19 2009-11-11 12:20:29

Monica999
Hero member
Site

aaa, nu am observat, ai lui sunt cu crem, nu auriu, dar tot nu imi plac. mai ales ca are si picior mic, si arata atat de feminin in astia lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.