|
Nu esti logat.
Ce sa cred??#1 2009-11-10 22:00:01
ce sa cred??am fost la menstra...mi-a trecut de 2 zile,si ma cam doare prin burta...ca si cum se misca cv...mentionez ca am lucrat la promotie si am stat in cv magazin doar in pant scurti..desi nu a fost frig e posibil sa fi racit?sau sunt insarcinata?parca daca ma gandeam la asta ma lua cu ameteli si d alea:|/...iau diane 35 de apr 1 an,si mi-a venit si regulat din cauza lor menstra...asa ca ma gandeam ca pot fi?inainte sa am dureri de astea...de fapt nu chiar dureri..mai mult ceva ma sacaie la ovare...am fost la menstra si mi-a venit in cantitate normala,ca de obicei..in ziua in care mi-a trecut mi-a venit o pata mica...mai maronie,dar de atunci nu mi-a mai venit asa pata.voi ce ziceti? >ne avem unul pe celalat asta conteaza..mai mult decat orice<< Offline #2 2009-11-10 22:02:38
Re: ce sa cred??Daca ai luat corect pastilele nu se pune problema unei sarcini. Poate o anexita ... numai un medic iti poate spune cu exactitate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-11-10 22:11:23
Re: ce sa cred??iar anexita ce este??pastilele le-am luat corect... >ne avem unul pe celalat asta conteaza..mai mult decat orice<< Offline #4 2009-11-10 22:14:34
Re: ce sa cred??Hai k ma bag si eu in seama....Am luat yasmin 1,3 ani...luna asta am facut pauza..folosim prezervativul..durex...cu toate k n am avut decat vreo 7 contacte....ne am uitat la prezervativ,era intreg..ma intreb:exista posibilitatea sa se fi rupt un pic?sa nu se observe?Eu am avut o anexita cu care m am luptat 2 ani...la consultul de acum 1 luna dr mi a zis k e ok...k nu se mai vad semne...teoretic ar trebui sa mi vina vineri,sambata incolo..azi dim m am trezit cu dureri specifice de ovare in dreapta..astazi am avut contact sexual...si la un mom dat cand impingea el intr o anumita pozitie..a inceput sa ma doara....eu stiu k sunt paranoica...insa chiar nu vreau un bebe acum..motiv pt care si am fol antibebe si am de gand sa le reiau dupa pauza(pauza a fost facuta la recomndarea medicului) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #5 2009-11-10 22:14:58
Re: ce sa cred??Inflamarea anexelor genitale. Dar mergi la medic. E posibil sa fie doar niste constractii ale muschilor. Eu nu iti pot spune cu siguranta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-10 22:16:46
Re: ce sa cred??
Nu ai cum sa nu vezi daca s-a rupt prezervativul. Se sfasie practic. Deci, stai linistita. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-11-10 22:29:30
Re: ce sa cred??Atunci sg nu s a rupt..k am stat cu ochii pe gigel dupa fiecare act..era la locului lui si nu era sfasiat..ma gandeam k poate se poate rupe putin nush....noi nu am fol prea mult prezervativut...mc andreea.. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #8 2009-11-12 18:28:44
Re: ce sa cred??am si eu o intrebare in legatura cu anexita. De cateva zile am niste dureri surde in partea stanga (n-as putea spune cu exactitate ca sunt de la ovare) si care se duc in picior. Am citit pe aici ca ar putea fi anexita si atunci m-am gandit ca pana sa ajung la ginecolog (pe 24) sa merg sa fac o ecografie. Numai ca nu reusesc sa ma hotarasc intre cea pelvina si cea intravaginala (adica pe dinauntru versus pe dinafara). Credeti ca e mai potrivita cea intravaginala pentru diagnosticarea anexitei? Sau poate la cea pelvina se vad mai bine si alte chestii care ar putea da durerile astea (vezica, desi e departe, sau poate niste muschi)? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|