homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va plac diminetile/Ce va place dimineata

#1 2009-11-10 22:54:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Cum va plac diminetile/Ce va place dimineata

Pentru ca exista si oameni matinali pe aici sa privim lucrurile si din alt punct de vedere, "Cum va plac diminetile?"

Mie imi plac dimineatile de vara , cand afara e lumina de la ora 6, cand e racoarea aia de ti-e putin frig in tricou dar cald cu ceva cu maneca lunga, imi place sa imi beau cafeaua afara, sa ma bata soarele de dimineata in cap...Imi place dimineata devreme pe plaja

Si imi mai plac dimineatile cand te uiti la ceas si constati ca mai ai atataaaaaa de dormit  cascat  Si te intorci pe partea cealalta si bagi somn lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2009-11-10 22:59:18

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Cum va plac diminetile/Ce va place dimineata

Mie imi plac diminetile cand ma trezesc dupa ora 8. Tot ce e dupa ora 8 e acceptabil smile

#3 2009-11-10 23:05:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mie imi plac toate diminetile! big_smile
nu pot dormi mai tarziu de ora 9 si ii urasc!!!! pe cei care sunt uracioasi cand se trezesc tongue

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#4 2009-11-10 23:07:24

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Wildhoney a scris:

Mie imi plac dimineatile de vara , cand afara e lumina de la ora 6, cand e racoarea aia de ti-e putin frig in tricou dar cald cu ceva cu maneca lunga, imi place sa imi beau cafeaua afara, sa ma bata soarele de dimineata in cap...Imi place dimineata devreme pe plaja

Si imi mai plac dimineatile cand te uiti la ceas si constati ca mai ai atataaaaaa de dormit  cascat  Si te intorci pe partea cealalta si bagi somn lol

Si mie imi plac diminetile astea... De mult nu mai am parte de relaxare ca sa imi permit o dimineatza frumoasa:|

Astept una insa in care sa ma tina iubitul in brate, o dimineata de iarna, cu miros de scortisoara de la ceaiul pregatit de el... Cu albul imprimat in toata incaperea de zapada de afara, si cu frig placut ce intra pe geamul deschis ce te face sa stai cuibarita langa el si sa-i astept zambetul... Si cand mai apuci sa te uiti cu un ochi la ce se intampla pe strada sa vezi oameni ce trec grabiti cu brazi de craciun in brate!
sad

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-11-10 23:09:12)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#5 2009-11-10 23:12:40

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

dimineata.....neparat sa fie soare....daca e soare atunci sunt in picioare foarte repede si am o energie fenomenala ..... reusesc sa-mi planific ziua foarte bine si reusesc mereu sa ma tin de plan.....
ador diminetile acasa la mama cand ma trezesc si simt mirosul de cafea gata facuta si ies in curte pentru inviorare

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 23:50:33

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfoai... eu nu functionez dimineata big_smile
Imi trebuie cel putin jumatate de ora sa ma dau jos din pat... si daca nu dorm suficient, sunt irascibila, nu se intelege nimeni cu mine big_smile
Deci mie imi plac diminetile in care lenevesc in pat pana pe la 10-11 big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#7 2009-11-10 23:51:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mie imi plac diminetile de iarna, cand e cald in casa... si beau ceva fierbinte si ma uit la desene animate hjarta
cand ma trezeste ploaia si n-am nimic de facut in ziua respectiva, pot sa lenevesc in pat
uneori, cand ma suna iubi-ma trezeste- si imi vorbeste asa dulce si eu ii raspund somnoroasa big_smile
dupa ce am avut un vis frumos si mai stau un pic in pat sa-l rememorez big_smile
cand vine o pisica dimineata, si doarme langa mine

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2009-11-11 08:25:35

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Imi plac diminetile de iarna la munte, cand ma trezesc si geamurile sunt aburite, le deschid si aerul rece si curat imi rasfata fata si pot sa inspir adanc simtind ca imi umplu tot corpul cu viata.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#9 2009-11-11 08:34:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mie imi plac toate diminetzile in care ma trezesc in bratele puiului meu. Indiferent de cum sunt diminetzile, daca sunt in bratele lui e totul bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#10 2009-11-11 09:01:33

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie nu-mi place altceva dimineata, decat caldura si parfumul pe care-l lasa iubi sub plapuma cand pleaca la servici  rodnar

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-11-11 09:05:31)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#11 2009-11-11 09:52:33

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

imi palce cand bate soarele in camera la mine. ca si azi. si daca mai si lenevesc acolo in pat atunci  hjarta

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#12 2009-11-11 10:08:55

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Clar diminetile cu iubitul langa. Nu-mi place deloc cand se trezeste sa plece la serv si ramane patul gol. Ma simt si eu goala sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#13 2009-11-11 12:27:26

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Acum imi aduc aminte ce dimineti imi plac, pacat ca s-au dus vremurile alea. sad

Diminetile de sambata sau duminica in care mergeam la ai mei in pat si ma uitam la televizor cu ei. Tata imi facea ceva de mancat si imi aducea. Era asa de frumos. De ce crestem? sad

#14 2009-11-11 12:36:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu sunt uracioasa dimineata si nu vorbesc cel putin o ora lol pe mine poti sa ma urasti poke lol
diminetile imi place sa le dorm, sunt fericita daca ma trezesc si vad ca e cel putin 11, daca e 12 deja e perfect big_smile

#15 2009-11-11 12:38:53

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

sa mananc..la ora 6

Cap patrat cu minte-n colturi

#16 2009-11-11 12:43:50

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

mie nu imi plac de loc diminetiile....cand ma trezesc,o jumatate de h, o h nu trebuie sa vorbesc cu nimeni ca altfel ma cert:))lollollollollollol sunt anormala rau de tot=))

#17 2009-11-11 12:50:58

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

la mine diminetile sunt cam aceleasi...nu pot dormi mai mult de ora 7,indiferent de zi..
insa imi plac mult diminetile de weekend,cand ma trezesc alaturi de w si ne bibilim,ne pupacim si apoi facem mitzo-cotzo...mmm,ce misto.Apoi,mergem sa luam micul dejun ,el pune de cafea si eu adun restul de prin frigider...inainte citea ziarul cand manca cu mine,dar dupa ce i-am spus ca e lipsa de respect si doar weekendul il avem..a renuntat.Asta,da e frumos..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#18 2009-11-11 12:52:40

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Mie imi plac toate diminetile insorite...ador sa ma trezesc cu soarele in toata camera..fie el soarele calduros al verii, cel proaspat al primaverii, cel luminos al toamnei si soarele "racoros" de iarna. Ador diminetile cu soare  applause

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#19 2009-11-11 12:59:09

bella lugosi
New member
Inregistrat: 2009-11-02

pt mine fiecare trezire de dimineata e un chin si nu pot sa-mi revin decat cu o cana mare de cafea,pt ca altfel fac la fel ca negrii, ma cert cu toata lumea big_smile dar exista totusi ceva frumos in asta. el plecand mai devreme la serviciu, ma trezeste in fiecare dimineata pt 5 min doar ca sa ma sarute inainte sa plece...asta compenseaza smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.