homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in cuplu:(

#1 2009-11-11 20:17:28

chhrista
New member
Inregistrat: 2009-10-09

probleme in cuplu:(

buna fetelor, am si eu o probl si cu ajutorul vostru poate ajung la un rezultat.am o relatie de 5 ani iar de 2 ani locuim impreuna specific k noi suntem din orase diferite si momentan locuiesc la el.ceea ce pt mine e un calvar sad problema mea este k el locuieste intr un oras foarte mic si eu nu am nici o posibilitate de angajare in acest oras.am 25 de ani am terminat o facultate si.... degeaba. am incercat sa discut cu el sa ne mutam in buc cu chirie  sau macar sa ne mutam la mine in oras ca e mult mai mare si am casa mea dar nici nu vrea sa auda butter .?ce pot sa fac in situatia asta???eu deja am inceput sa disper, deja m am plictisit aici si chiar nu stiu ce sa fac. mi am facut de cateva ori bagajele si am plecat acs dar m am intors de fiecare data inapoi pt k il iubesc.poate imi dati voi un sfat. si scuze dak nu am scris unde trebuie k nu prea ma pricep.mersi si astept raspunsuri de la voi wave

#2 2009-11-11 20:31:57

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: probleme in cuplu:(

Mie mi se pare ca el este foarte egoist! In locul tau as pune la indoiala daca el ma iubeste cu adevarat. Nu mi se pare normal sa iti faca asa ceva, ca doar nu o avea el o slujba asa de buna in orasul ala mic incat sa nu va puteti muta intr.un oras mare in care sa gasesti ceva de munca?

#3 2009-11-11 20:35:22

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Paaai.In mod normal ar trebui sa se gandeasca la voi si nu doar la el.Pentru ca in fond asta face.Daca esti dispusa sa iti sacrifici viata ,stai.Daca vrei sa traiesti si sa fi multumita de tine,ca persoana,lasa`l.Nu ai cerut un lucru maret.Nu ai cerut sa plecati in alta tara.Daca el nu vrea....atunci lasa`l acolo unde e.
In rest cum va intelegeti?

eu,tu si restul lumii...

#4 2009-11-11 20:36:31

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Eu daca as fi mai tanara acum cu aproape 10 ani-adica asa ca tine- as face un curs de coafura smile Am o cunostinta care a renuntat la titulatura intr-un oras resedinta de judet din vestul tarii si e una din cele mai renumite styliste de la Wella smile Pe de alta parte, daca esti talentata si dragutza poti sa ai clienti si acasa ma gandesc...Zic si eu...vise de-ale mele de mai demult...dar nu stiu sigur ce iti doresti tu...

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-11-11 20:39:54)

I love you. Remember. They cannot take it

#5 2009-11-11 20:38:05

BratzG
Sr. member

ani88 a scris:

Eu daca as fi mai tanara acum cu aproape 10 ani-adica asa ca tine- as face un curs de coafura smile Am o cunostinta care a renuntat la titulatura in Oradea si e una din cele mai renumite styliste de la Wella smile

Asta ar insemna ca si`a irosit viata la facultate,ca sa lase dupa un barbat?Asa de rau sa decazi?

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#6 2009-11-11 20:39:50

chhrista
New member

daaa este foarte egoist. nu am dus lipsa de bani si de nimik chiar imi face toate poftelle dar probl mea este k m am plictisit ingrozitor practic sa stau toata ziua si sa nu fac nimic. mi am pus si eu probl asta dak ma iubeste sau nu dar el are momente in care chiar cred k ma iubeste cu adevarat si unele in care nu ma iubeste. nu stiu ce sa fac sincer .dar mi e si greu sa si renunt la o relatie de atatia ani desi m zile in care as vrea sa plec sa nu ma mai intorc

#7 2009-11-11 20:41:44

BratzG
Sr. member

Lasati anii.Doamne ce is asa importanti?Sincer,raspunde`mi la intrebare.Esti fericita de viata pe care o duci?Cand ai momente in care ai impresia ca nu te iubeste ii grav.Pune`te pe tine in primul plan.NU pe el!

eu,tu si restul lumii...

#8 2009-11-11 20:42:30

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

BratzG a scris:

ani88 a scris:

Eu daca as fi mai tanara acum cu aproape 10 ani-adica asa ca tine- as face un curs de coafura smile Am o cunostinta care a renuntat la titulatura in Oradea si e una din cele mai renumite styliste de la Wella smile

Asta ar insemna ca si`a irosit viata la facultate,ca sa lase dupa un barbat?Asa de rau sa decazi?

Eh...
cred ca privesti cam extremist un picut lucrurile...Cine sa decada?

I love you. Remember. They cannot take it

#9 2009-11-11 20:42:32

chhrista
New member

in relatie ce pot sa zic sunt perioade si perioade.... cateodata ne intelegem foarte bine si cateodata nu pot sa k suport......el e o persoana mai inchisa practic nu comunica si de aceea problema asta...creed .... cateodata sunt fericita cateodata nu

Ultima oara a fost editat de chhrista (2009-11-11 20:43:55)

#10 2009-11-11 20:46:16

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

dar el ce face in orasul acela? Are o slujba pe care nu o poate lasa, sau care e motivul pt care nu vrea sa plece? Daca nu are un motiv intemeiat, clar face asta din egoism. Ar trebui sa pui in balanta cum ar fi daca ai pleca si daca ai ramane, pt viitor. Asa cum au zis si fetele, consider ca dragostea lui pentru tine e indoielnica daca nu poate face un compromis. Momentan, sunt intr-o relatie serioasa, il iubesc, dar totusi daca as fi in sitatia ta, m-as muta, nu as risca sa-mi stric viitorul din cauza unui barbat totusi...

#11 2009-11-11 20:50:45

chhrista
New member

are o afacere in orasul asta . cred k cel mai bine sa mi fac bagajele si sa plec acasa....bineinteles pt a nu stiu cata oara .sper sa nu ma mai intorc hopsieu . va multumesc fetelor pt raspunsuri oricum important pt mmine este sa nu cedez insistentelor lui de a ma intoarce inapoi.  hmm

Ultima oara a fost editat de chhrista (2009-11-11 20:52:55)

#12 2009-11-11 20:54:18

Monica999
Hero member
Site

Eeeee, pai daca are o afacere, si totul merge bine se schimba treaba. Asta nu inseamna ca nu vrea, ci ca nu poate. Poate o sa ma certe fetele, dar atunci daca tu chiar tii la el inceraca sa il ajuti in afacearea pe care o are, eventual sa te angajeze la firma lui ca sa nu te mai plictisesti. Exista multe relatii in care numai unul munceste si celalalt are rol de suport moral, asta evident cand amandoi sunt de acord cu situatia.

#13 2009-11-11 20:57:59

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai daca el are o afacere in orasul respectiv, nu i-ar fi greu sa renunte la tot ce s-a chinuit sa puna pe roate si sa plece intr-un oras unde e nevoit sa o ia de la zero?

#14 2009-11-11 20:59:36

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

aaa, ei in cazul asta sunt de acord cu pill lol eu ma gandeam ca freaca menta si ca nu face nimic, iar tu trebuie sa-i tii companie. Astfel, situatia asta e cu doua taisuri, e complicat, nu stiu ce sa zic. El are afacere acolo, tu vrei sa lucrezi intr-un oras mai mare... daca tu crezi ca ar putea sa-si mute afacerile in orasul in care vrei tu sa pleci ai putea sa joci putin teatru, sa-i zici ca de data asta pleci de tot, sa fii hotarata si sa-l pui sa aleaga hmm

#15 2009-11-11 21:00:22

chhrista
New member

are cateva magazine ,eu am terminat dreptul ce sa fac sa stau vanzatoare ???? iubita mea si alta problema a mea este orasul ca ma sufoc in el:(( si nu l suport

#16 2009-11-11 21:02:57

BratzG
Sr. member

PillBlast a scris:

Eeeee, pai daca are o afacere, si totul merge bine se schimba treaba. Asta nu inseamna ca nu vrea, ci ca nu poate. Poate o sa ma certe fetele, dar atunci daca tu chiar tii la el inceraca sa il ajuti in afacearea pe care o are, eventual sa te angajeze la firma lui ca sa nu te mai plictisesti. Exista multe relatii in care numai unul munceste si celalalt are rol de suport moral, asta evident cand amandoi sunt de acord cu situatia.

Aici da.Nu ai specificat..

Ani88,nu sunt extremista.Dar ea face o facultate,astia is 4 ani,plus bani aruncati ca sa faca un curs de coafura?Daca ea vroia asta,facea de la capu locului,nu presata de prieten ca el nu vrea sa plece.Personal,de cat sa fiu intretinuta de barbat si sa stau cu picioarele in sus,mai bine as sta la mama acasa

pff...Dreptul?Felicitari.Dar meriti ceva mai bun,nu sa freci menta intr`un oras mort.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-11 21:03:37)

eu,tu si restul lumii...

#17 2009-11-11 21:03:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai da totusi nu e egoist sa-i ceri sa renunte la ceea ce a construit el doar ca sa traiesti intr-un oras mai mare? Avand in vedere ca locuiti impreuna si sunteti de ceva ani, afacerea aia e si a ta, nu? Doar sunteti un cuplu..

#18 2009-11-11 21:03:47

Monica999
Hero member
Site

pai ma scuzi, atunci nu el este egoist. oamenii trebuie tot timpul sa decida intre cariera si familie. el clar nu poate sa isi ia magazinele in carca, deci nu e un moft ca nu poate pleca. pentru tine... cu sufocatul in oras mic... nu stiu ce sa spun, mai degraba as spuen ca asta e moft.

oricum, aici e clar decizia ta, si in nici un caz nu inseamna ca nu te iubeste, trebuie doar sa iti dai tu singura seama ce iubesti mai mult, dreptul, sau pe el.

#19 2009-11-11 21:10:49

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Eu sunt de acord cu Pill. Poate ?ntr-un oraş mai mare afacerile lui nu ar merge, nu şi-ar găsi locul pe piaţă, etc. Nu e egoist c?nd spune că nu poate pleca din oraşul său.
Aşa că ai de ales: ori cu el ?ntr-un oraş mic, ori fără el ?ntr-un oraş mare... acum tu decizi ce e mai important pt tine.
Asta dacă nu vrei să iei ?n calcul şi o relaţie la distanţă...

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.