homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme la locurile de munca-2

#20 2009-11-12 21:37:00

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: probleme la locurile de munca

din pacate pentru el, si la stat si la privat, relatiile de munca tot de codul muncii sunt reglementate:D
ai cum sa faci dovada ca ai plecat la 17,25?
si cat de tare vrei sa te certi cu ei?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#21 2009-11-12 21:49:10

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

ii dau dracului pe toti...o sa ma comport la fel, nu ma chinui  sa dovedesc nik k tot ei ies deasupra...dar pana nu le zik ce am pe suflet frumos nu ma las....
cineva din firma vrea sa ma sape, vede k sunt buna si k am perspective si....dar ''nu mor caii cand vor cainii''...nu ii dau satisfactie....o sa vad ce fac...am incercat sa ma calmez si maine merg la director sa vb cu el calm, k la nervi nu e bine...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#22 2009-11-13 01:43:32

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

ma bag si eu asa ca omu` care nu are ce sa faca in discutia ta si imi cer scuze dar nu mai deschid un topic sa spun cat sunt de frustrata.

Sunt acasa, in conditiile in care programul mi se termina la ora 12 si incerc sa rezolv o problema, dar un idiot din Canada a gresit ceva, si ii spun ca nu merge si el imi zice sa il sun....si eu ii spun ca si daca vorbim la telefon toata noaptea tot nu o sa mearga si trebuie sa faca din noi...el nimic....simt ca cedez nervos.

Lasa ca ma duc eu maine la munca si o sa vb cu mangerul sa i se dea un feedback "constructiv" din partea mea. daca nu...ii dau eu mail si ii zic numai bine.

cum pana mea sa imi spuna mie cineva care nu e in meseria mea ce am de facut...sigur nu stie mai bine decat mine ce fac eu zilnic.....aoleu ce imi vine sa scap si o injuratura dar voi nu ati gresit cu nimic lol

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#23 2009-11-13 10:40:16

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

alexutza lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.