|
Nu esti logat.
Este posibil sa fiu insarcinata?#1 2009-11-12 13:32:58
Este posibil sa fiu insarcinata?Din mai anul trecut am inceput sa iau anticonceptionale (Melleva35) ca si tratament impotriva aparitiei chisturilor ovariene dupa ce mi-a fost extirpat ovarul drept in urma unui chist descoperit mult prea tarziu. Offline #2 2009-11-12 18:30:18
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Intrebarea este: dupa ce ti-a trecut menstruatia din oct te-ai protejat corect? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2009-11-14 19:09:54
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Pot ramane insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat intr-a cincea zi de menstruatie? Am intrerupt anticonceptionalele acum o luna. In timp ce le luam aveam un ciclu de aprox 25 de zile iar luna aceasta prima zi de menstruatie a fost la o distanta de 29 de zile fata de prima zi de menstruatie a ciclului trecut. Offline #4 2009-11-14 19:41:07
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?pai teoretic in a 5 zi de menstruatie sansele sunt foarte mici, dar avand in vedere ca tu ai intrerupt anticonceptionalele de o luna nu stiu daca inca putem vb de protectie impotriva unei sarcini folosind metoda calendarului, caci nu stiu daca organismul tau a inceput sa lucreze "normal", adica sa produca un ovul in fiecare luna. din cate stiu eu dupa oprirea anticonceptionalelor pot aparea ovulatii multiple. daca grasesc, sa ma corecteze fetele. oricum eu zic sa mai astepti niste pareri Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #5 2009-11-14 19:51:28
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?daca nu ai ciclu regulat...sa-ti vina "la ceas" atunci sunt riscuri. depinde cand o sa ai perioada fertila... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-14 19:57:45
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Si eu sunt in pauza..cu antibebe venea sambata dupa masa....acum vad ka zi nu a aparut....inainte de antibebe era oarecum regulat...2-4 zile intarziere...ne ma protejat,am fol prezervativul...am simptome ca trebuie sa apara..insa tot de abia astept sa l vad venit:D Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #7 2009-11-14 20:06:17
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Cu anticonceptionale imi venea "la ceas", cum era si normal. Acum dupa ce m-am lasat de pastile mi-a venit cu citeva zile mai tirziu. Sa iau oare o pilula de a doua zi? Offline #8 2009-11-14 20:10:14
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?pai imp e cum il aveai inainte sa iei pilule... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2009-11-14 20:13:29
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Cam de 26 de zile. Intre 26 si 28 de zile, nu era chiar regulat. Nu se ia in calcul numai luna de dupa ce am intrerupt anticonceptionalele in toata povestea asta? Offline #10 2009-11-14 20:25:32
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Nu pt k trebuie sa aproximam cand vei avea perioada fertila..iar la un ciclu neregulat se tine cont de mai multe luni. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2009-11-14 20:26:06
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Deci sa iau pilula de a doua zi? Offline #12 2009-11-14 20:27:56
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?eu zic k da.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2009-11-14 20:29:28
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Alte pareri? Cineva? Multumesc mult. Offline #14 2009-11-16 10:39:12
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?din30 septembrie nu mi-a venit cm. am 23 ani,iar menstruatia mi-a venit de la 11 ani si niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 5 zile.acum o saptamana am facut 2 teste,primul a iesit cu o linie si jumatate din cealalta iar al doilea a avut doar o linie. ce parere aveti azi vreau sa mai fac unul listen to your heart Offline #15 2009-11-16 10:54:02
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Repeta testul ( si sa fie alta marca decat cele pe care le-ai facut pana acum ), dar probabil ca e vorba de sarcina. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2009-11-17 09:40:38
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?am facut testul de dimineata si a iesit negativ. saptamana trecuta am facut o ecografie si nu s-a vazut nimic nici semne ca o sa-mi vina menstruatia si a spus sa ma duc saptamana viitoare. credeti ca nu s-a instalat sarcina pana acum? e posibil sa se vada sapt.viitoare. am luat antibebe 2ani si in iunie le-am intrerupt in iunie a.c. si mi-a venit normal pana pe 30 sept. de atunci nu mai mi-a venit.de 12 ani de cand imi vine nu mi-a intarziat niciodata. si acum 4 ani am luat antibebe si le-am intrerupt dupa un an si nmi-a venit normal,apoi le-am reluat acum 2 ani si le-am intrerup in iunie cum v-am spus. mentionez ca acum 2 ani am facut chisturi pe ovare si am facut un tratament care m-a ingrasat 30 kg,iar anul acesta am aflat ca am 3 noduli la san si ca imi trece cu o sarcina si chiar mi-as dori sa fiu,dar testul mi-a spulberat visul.ma scuzati ca am scis atat,dar vroiam sa va spun tot si nu stiam de4 unde sa incep. care ar fi problema intarzierii? va multumesc din suflet listen to your heart Offline #17 2009-11-17 09:44:59
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?Ar trebui sa faci niste analize hormonale, ginecologul iti va spune ce analize si cand sa le faci Offline #18 2009-11-17 09:50:20
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?deci un test de sarcina este concludent la 7 zile de la intarzierea menstruatiei si la 3 saptamani de la contactul cu risc....iar la 10-15 de zile de la contactul cu risc posti face test la sange...si asa vei vedea daca esti sau nu insarcinata...bafta Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #19 2009-11-17 11:07:10
Re: Este posibil sa fiu insarcinata?daca testul a iesit si acum negativ e posibil ca saptamana viitoare cand ma duc la ecografie sa-mi spuna ca sunt insarcinata?adica mai este posibil sa se instaleze sarcina daca ultima menstruatie a fost pe 30 sept. de doua saptamani am greturi listen to your heart Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|