|
Nu esti logat.
Menstruatie influentata de ac?#1 2009-11-12 17:57:41
menstruatie influentata de ac?Am si eu o nelamurire.Dupa o pauza de 3 luni am inceput din nou melleva 35.Prima zi menstruatia a fost normala,am luat prima pastila,apoi s-a oprit,aparand doar niste pete maronii in urmatoarele 2 zile.Este posibil sa fie din cauza reinceperii pastilutelor?dereglare hormonala? Offline #2 2009-11-12 18:19:08
Re: menstruatie influentata de ac?Alis cred ca e de la faptul ca ai oprit pastilele timp de 3 luni. Poate trebuie sa treaca din nou cel mult 3 luni sa ti se obisnuiasca organismul iarasi cu ele. Ma asteapta si alte pareri. In perioada in care nu le-ai luat, menstruatia ti-a venit regulat? Ultima oara a fost editat de calypso (2009-11-12 18:20:03) Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2009-11-12 21:23:52
Re: menstruatie influentata de ac?da,n-au fost probleme inainte,desi am mai facut pauza.Ca sa iau toate posibilitatile in calcul,poate fi de la revalid,pastile impotriva caderii parului?Mi-e greu sa cred ca influenteaza totusi Offline #4 2009-11-13 08:55:23
Re: menstruatie influentata de ac?s-a oprit pt ca ai inceput anticonceptionalele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|