|
Nu esti logat.
De ce iubim barbatii#1 2009-11-12 21:21:53De ce iubim barbatiiAm vazut aici pe forum o groaza de topicuri in care incercam s aintelegem barbatii, sau in acre ii criticam, analizam etc. Fie ei cum or fi, noi ii iubim Intrebarea mea pentru voi fetelor este, de ce va iubiti voi barbatul, sau de ce ati iubit vre.odata un barbat? Offline #2 2009-11-12 21:47:42
Re: De ce iubim barbatiiEu am asa de multe motive pt care il iubesc Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2012-04-27 20:42:22) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2009-11-12 21:49:04
Re: De ce iubim barbatiiDe ce l-am iubit si il mai iubesc? Pt ca in ochii mei, era si este perfect... Pt ca nimeni nu m-a facut mai fericita dar nimeni nu m-a putut face nici mai trista decat m-a facut el... Pt ca atata timp cat a fost bine intre noi era barbatul grijuliu, iubitor, tandru, atent. Lucrurile s-au schimbat insa mult in timp.... Cu lucruri rele, bune, lacrimi, eu tot pot spune din toata inima mea ca il iubesc! Chiar daca acum are alta grija de inima lui... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #4 2009-11-12 21:55:36Re: De ce iubim barbatiiYey, cand am vazut ca nu scrie nimeni ma gandeam ca poate nu ii iubim Offline #5 2009-11-12 22:04:06
Re: De ce iubim barbatiipt. că ei sunt cei care ne fac să ne simţim ?ntradevăr femei Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-12 22:05:09
Re: De ce iubim barbatiiil iubesc enorm... pentru ca nu am nici un motiv sa nu o fac Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #7 2009-11-12 22:19:47
Re: De ce iubim barbatiiil iubesc....il iubesc pentru multe chestii,dar in special pentru felul in care ma iubeste el pe mine Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #8 2009-11-12 22:26:10
Re: De ce iubim barbatiiHmmm la mine deocamdata e perioada de "amicitie" Deci nu pot sa spun ca il iubesc, dar imi place ca ma respecta, are rabdare cu mine, cand zic ceva nu comenteaza imi respecta hotararile, pare interesat cu adevarat de mine, si nu incearca sa para ce nu e. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2009-11-12 23:27:55
Re: De ce iubim barbatiibarbatii Ultima oara a fost editat de Monya (2009-11-12 23:28:09) I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #10 2009-11-13 00:02:13
Re: De ce iubim barbatiida... cred ca de-asta ii iubim cel mai mult... pentru ca nu sunt perfecti Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-11-13 00:17:34
Re: De ce iubim barbatiiIl iubesc pentru ca este al meu,doar al meu,numai al meu si asa va ramane foarte mult timp de acum incolo. Este cel care imi ofera stabilitatea si siguranta de care am nevoie. Este cel care ma ia in brate cand am nevoie. Este cel care imi spune lucruri care ma fac sa ma topesc. Este cel care imi da fluturasi in stomac de fiecare data cand il vad. Este cel care imi spune ca isi doreste sa-si petreaca viata alaturi de mine si cel care imi povesteste despre cum ne-am creste copiii. Il iubesc pentru ca este cel care face lumea mea sa fie a better place. Offline #12 2009-11-13 00:26:10
Re: De ce iubim barbatiiShine, tu vb de tipu asta cu care esti de o luna - doua ??? #13 2009-11-13 00:36:49
Re: De ce iubim barbatiiIn mod foarte ciudat,da. S-a intamplat the weirdest thing... era ca in filmele alea de dragoste in care el o vede pe ea si ea pe el si sar scantei si totul pare rupt din poveste. E ciudat,dar e ataaaat de placut... si tipul are planuri mari cu mine Deja ma vede mama cu 2 copii. Eu il las sa se gandeasca la ce vrea el,si ma bucur de moment,si daca vom ajunge candva,intr-un viitor indepartat,la lucrurile alea...well,inseamna ca e clarvazator. Vom trai si vom vedea. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-11-13 00:38:01) Offline #14 2009-11-13 01:18:57
Re: De ce iubim barbatiiasa sa te ajute Dumnezeu, shine! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #15 2009-11-13 10:55:51
Re: De ce iubim barbatiiIl iubesc pentru ca:ma intelege,ma iubeste ca pe nimeni altcineva,ma ajuta,ma sustine,imi leaga sireturile in mijlocu strazii,ma rasfata zi de zi,ma critica si ma aduce cu picioarele pe pamant cand eu o iau razna,ma simt in siguranta cu el,ma respecta,are grija de mine,isi face griji pentru mine,sta treaz ca sa ma vada dormind,sta noapte si zi langa mine cand ma simt rau,imi suporta zilnic mofturile si prostiile,se consulta cu mine,deciziile le ia impreuna cu mine,imi ia apararea in fata oricui indiferent ca gresesc sau nu,ma face fericita......etc. Il ador. eu,tu si restul lumii... Offline #16 2009-11-13 13:13:55
Re: De ce iubim barbatiias da eu un raspuns dar stric tonul optimist si romantic de aici Offline #17 2009-11-13 13:14:52
Re: De ce iubim barbatiiHai zi:)) eu,tu si restul lumii... Offline #18 2009-11-13 13:17:43
Re: De ce iubim barbatiidin greseala Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-11-13 16:32:55) Offline #19 2009-11-13 13:42:43
Re: De ce iubim barbatiiDe ce iubim barbatii (feedback mircea cartarescu ) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|