|
Nu esti logat.
Examen citologic babes papanicolau#1 2009-11-13 17:40:34
examen citologic babes papanicolauam 49 ani ,in urma unei hemoragii continue (ca si timp o luna nu cantitativ si dupa 3 luni fara menstruatie) am facut un chiuretaj biopsic care are un rezultat bun si am facut si un test papanicolau(la 10 zile dupa chiuretaj) nu cred ca reusesc sa-l citesc complet dar pot scrie rezultatul final...displazie moderata si rugamintea este sa-mi spune-ti va rog cum este?si daca parerea dvs este sa ma sperii sau sa-l repet avind in vedere ca a fost facut asa curind dupa chiuretaj?rezultatul biopsiei il pot citi si scrie:cheag fibrino-hematic incluzind fragmente de tesut endometrial ,transformat in totalitate deciduiform ,cu zone intinse de necroza hemoragii interstitiale abundent infiltrat inflamator granulocite diseminat. Offline #3 2009-11-14 21:48:44
Re: examen citologic babes papanicolau
nu vad nici un motiv sa te sperii...personal insa opinez ca ar fi bine sa mergi la un medic cu buletinul de analiza de pa Papanicolau, acesta va putea precis sa descifreze tot textul si sa interpreteze ce a citit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|