homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize

#1 2009-11-14 11:10:47

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Rezultate analize

Fetelor va rog spuneti-mi si mie ce parere aveti despre rezultatul analizelor ca eu inca nu am ajuns cu ele la medicul meu ...sapt care vine o sa merg.

Examen citologic bacterioscopic parazitologic frotiu cervico-vaginal.
1.Examen parazitologic: levuri+
2.Examen bacterioscopic:coci gram pozitivi ++
3.Examen citologic celule scuamoase superficiale + si intermediare +
Fara leziuni intraepiteliale sau neoplazice +
Celile glandulare de endocolo +
atipce de cauza nedeterminata(AGUS)+
Modificari celulare reactive asociate cu inflamatie ++
microorganisme + filamente candida
Clasificare papanicolau
CII(proces inflamator)+
Fara leziuni "intraepileale" sau mailgna

Analiza cultura si antibiograma aici mi-a iesit o infectie cu Staphylococus epidermidis daca puteti sa-mi spuneti cate ceva despre acesta infectie ca nu stiu nimic despre asta.

Secretie cervicala,cultura fungi ,nu au crescut pe medii speciale timp de 48 de ore.

Cultura mycoplasma - negativa
Test chlamidya - negativ

Va multumsec si va rog sa-mi spuneti si mie despre ce e vorba ...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-11-14 11:52:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Rezultate analize

ai candida si cocii aceia , respectiv stafilocul , trebuie tratament cu antibiotic , trebuie mai intai sa vezi la ce este sensibul , si apoi tratament pt candida , la fel trebuie sa faci o antifungigrama sa vezi la ce este sensibila candida ( levurile )

nu prea ma pricep legat de celulele scuamoase , nu isi au locul , dar doctorul o sa iti zica ce inseamna

cII e ok , doar ca trebuie sa rezolvi cele doua probleme caci din cauza lor probabil ai inflamatiile
probabil dupa tratament o sa iti zica sa refaci papaul

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-14 11:53:09)

#3 2009-11-19 14:26:02

Diana888
Full member

Multumesc ptr raspuns ttttt ...am fost si mi-a dat urmatorul tratament fara sa-mi mai faca ceva sa vada la ce e sensibil..mi-a dat zanocin ambii parteneri ...nistatin ambii parteneri ...cervugid si crema gynofort...oricum parca vad ca nu-mi trece ...ca asa mi s-a intamplat mereu...la staphylococus epidermidis ala era facuta antibiograma ma gandesc ca dupa aia mi-a dat tratamentu asta...sper sa fie bine...eu mai am o problema poate cunosti ceva ...cand o sa merg dupa tratament o sa-i spun la doctor si despre aceasta problema...mie dupa ce-mi trece menstruatia sa zic asa la vreo sapt incep sa ma doara sanii cateodata ma dor si fara sa-i ating..mi-a zis o doctorita mai de mult ca asa o sa patesc pana o sa fac un bebe...e edevarat? mi-e frica sa nu am ceva si pe la sani...

#4 2009-11-19 17:57:20

apple
New member
Inregistrat: 2008-08-10

Buna, fetelor

Intru si eu pe forum de cate ori am probleme si de fiecare data am primit raspuns intrebarilor mele, motiv pentru care va multumesc!

De data aceasta mi-am facut examenul de secretie si iata rezultatul. Am programare la medic de-abia sapt. viitoare si sunt un pic nelinistita.
Metoda de colorare Gram Giemsa: Epitelii frecvente, bacili gram pozitiv frecventi, forme medii si scurte. Alte observatii: Frecvente celule superficiale etalate: rare polimorfonucleare degradate.

Oare sunt ok analizele?

Va multumesc mult!

#5 2009-11-19 19:33:17

september
New member
Inregistrat: 2009-10-14

tttttt a scris:

ai candida si cocii aceia , respectiv stafilocul , trebuie tratament cu antibiotic , trebuie mai intai sa vezi la ce este sensibul , si apoi tratament pt candida , la fel trebuie sa faci o antifungigrama sa vezi la ce este sensibila candida ( levurile )

nu prea ma pricep legat de celulele scuamoase , nu isi au locul , dar doctorul o sa iti zica ce inseamna

cII e ok , doar ca trebuie sa rezolvi cele doua probleme caci din cauza lor probabil ai inflamatiile
probabil dupa tratament o sa iti zica sa refaci papaul

draga ttttt, celulele scuamoase sunt normale la niv colului; si eu m-am speriat dar mi-a explicat dr; altii le numesc simplu celule epiteliale; probl e cand apar cel scuamoase atipice; iata un articol care poate va e de folos:

Celulele scuamoase sunt celulele subţiri, plate, care se află pe suprafaţa exterioară a colului uterin. Leziunea scuamoasă intraepitelială survine atunci c?nd celulele scuamoase normale de pe suprafaţa colului uterin sunt ?nlocuite cu un strat de celule anormale. Aceste modificări pot fi cu grad ?nalt sau cu grad scăzut, după cum urmează:

ASCUS (celule scuamoase atipice cu semnificaţie nedeterminată, atypical squamous cells of undetermined significance) ? reprezintă o modificare la limită (borderline), cu c?teva celule anormale
LGSIL (leziune scuamoasă intraepitelială cu grad scăzut, low-grade squamous intraepithelial lesion) ? reprezintă o displazie cervicală uşoară şi modificări celulare uşoare asociate cu HPV (virusul papiloma uman)
HGSIL (leziune scuamoasă intraepitelială cu grad ?nalt, high-grade squamous intraepithelial lesion) ? reprezintă displazie cervicală moderată sau severă, leziune precanceroasă sau carcinom in situ (cancer preinvaziv care cuprinde doar celulele de suprafaţă)
carcinomul cu celule scuamoase ? reprezintă cancerul invaziv al colului uterin (cancerul cervical)
sursa: http://www.ginecologie.ro/www1/Default. … ;tabid=143

Publicitate

loading...

#6 2009-11-19 20:12:27

Diana888
Full member

Fetelor nu ma speriati smile faceti-ma sa inteleg ce sunt acele celule scuamoase?? E de rau sau nu ?? E ceva grav?

#7 2009-11-19 20:14:03

september
New member

Diana888 a scris:

Fetelor nu ma speriati smile faceti-ma sa inteleg ce sunt acele celule scuamoase?? E de rau sau nu ?? E ceva grav?

e normal, stai linistita; pap -ul tau e influentat de infecie atata tot; trateaza infectia si e totul ok.

#8 2009-11-19 20:18:44

Diana888
Full member

Mi-ai luat o piatra de pe suflet , intelesesem altceva din ce ai scris tu mai sus...multumesc mult

#9 2009-11-19 20:41:11

september
New member

Diana888 a scris:

Mi-ai luat o piatra de pe suflet , intelesesem altceva din ce ai scris tu mai sus...multumesc mult

scuze daca te-am speriat; vroiam sa evidentiez faptul ca celulele astea scuamoase exista in mod normal pe exteriorul colului si ca trebuie sa ne punem probl atunci cand celulele scuamoase normale sunt inlocuite de altele atipice; sanatate si ma bucur ca ai scapat de stres, stiu ca erai destul de ingrijorata si nu stiai de unde vin problemele; fa tratamentul si repeta analizele; pap-ul nu cred ca are rost din mom ce sg probl e infectia

#10 2009-11-20 14:43:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

aha , am inteles september , acum imi este clar , am si zis ca nu prea ma pricep legat de scamoasele alea  chicot

legat de durerile de sani , pe mine ma dor sanii de la ovulatie , si pana la menstra
probabil d-asta iti zicea si tie doc ca te vei regla dupa sarcina , e vorba de hormoni

eu am si dureri de ovare la ovulatie

#11 2009-11-21 11:14:36

Diana888
Full member

Am si eu la fel ca tine si dureri de ovare...probail asta e problema ..hormonii...multumesc ptr raspuns

#12 2009-12-09 14:56:18

Diana888
Full member

Fetele va rog ajutati-am nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc ...ma simt ffff rau...am mai scris aici,o sa mai scriu inca o data...sa vedeti povestea mea...am inceput aproximativ un an cu o infectie in gat am luat toate medicamentele la care era sensibil ...degeaba...am facur penicilina 10 zile din 8 in 8 ore dupa care 3 luni de moldamin...am rezolvat in mare problema cu gatu...dar nu-mi pot imagina cum dupa atatea si atatea medicamente si fiind sub antibiotic am racit si am facut o anexita fff grava si fff dureroasa dupa care am facut gentamicina 5 zile ptr durerile de burta...am facut polidin 12 injectii 2 intr-o intepatura...dupa care am fost din nou la gincologul meu care mi-a dat augmentin  si tratul injectabil , azi e ultima zi de tratament si ma simt mai rau ca niciodata...ma doare spatele ingroztor ...ma intelepa la rinichii ma doare burta parca a-si fii numai in prima zi de ciclu asa rau ma simt...imaginati-va ce rau e....mi-am facut analize la urina nu mi-a iesit niciodata nimic...intr-adevar la control cand m-a apasat pe burta am zis ca mor...mi-au dat lacrimile de durere...inteleg ca sunt racita..ca nu vad ce -asi putea avea altceva...dar DE CE nu-mi trece ...de ce ma simt fff rau,credeti-ma de la burta de jos pana la gat ma dor toate si in fata si in spate...sanii ma dor fff rau ...am un disconfort continuu si in vagin...va rog ajutati-ma ca sunt disperata...am scris  aici ptr ca aici am scris si rezultatlele la analizlele mele mai sus . Va multumesc frumos si orice parere de-a voastra e bine-venita ca eu nu mai stiu ce sa cred/fac. Cand m-am dat jos de pe capra exact asa mi-a zis doctora "esti coapta" , mi-a facut ecograf si la rinichi si la ovare ...nu mi-a zis nimic doar s-a uitat...cred ca daca era ceva imi spunea...nu stau in frig, nu umblu cu burta goala, nu bag mana in apa rece...e strigator la cer credeti-ma ...sa faci tot ce-ti sta in putiinta ..bani pe pastile pe drumuri ...pe la doctori ...si degeaba...imi vine sa o iau razna...mi-a afectat tot, viata sexuala..mi-a afectat gandirea...nu ma gandesc decat la asta...stiu ca nu e cine stie ce dar totusi cand tu faci tot ce trebuie sa-ti iasa ceva si nu-ti iasa...simti ceva nu stiu cum sa explic...stiti voi ;P

#13 2009-12-09 15:40:24

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

si eu sunt exact ca tine de la sfarsitul lui iunie... m-am controlat de totzi microbii... nu stiu cu ce poate fi infectzia asta ca m-a terminat. Nici eu nu mai reusesc sa-mi fac activitatea, am iesit din social si am intrat in lumea microbilor... :-(  m-am zapacit de cap... Doctoritza mea mi-a zis ca-i o infectie banala (atata timp cat analizele sunt bune) dar eu sufar de intzepaturi in burta, senzatzia aceea grea ca la ciclu...  nu stiu ce poate fi :-((((((

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.