homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-103

#1939 2010-01-07 13:17:43

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

ce imi place alina cum imi spui tu tomita tongue . multumesc de raspuns. tomina vine de la numele oficial al pisicutei pe care am avut-o . Dar o rasfatam Tomita si simt ca ma rasfesti cand imi spui asa big_smile . Multa bafta la ecografie si din partea mea smile .

iubesc+Camelia+Matei

#1940 2010-01-07 13:33:34

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

offtopic ruxxy sunt on. astept un mesaj de la tine.

Ultima oara a fost editat de M_M (2010-01-07 20:15:07)

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1941 2010-01-07 13:34:46

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

multumim si noi smile....sa ne gandim si la nico...ca saracuta si ea a trecut prin multe la final.....smile
va pup fetelor si vorbim la intoarcere....acum....ne retragem la orizontala smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1942 2010-01-07 13:43:49

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Ally_na, te asteptam cu nerabdare. Lasa paranoia, stai calma pt ca bebe e f bine. Vrem si poze... ca altfel ne suparam  wink

Cum imi da vreun semnal Nico, va spun. Pana atunci, ii tinem pumnii  kram

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1943 2010-01-07 13:51:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Tomina, nu stiu ce sa zic de ecografii...stiu ca nu le place dar cand e musai....trebuiesc facute!

Nico
draga mea, ma gandesc la tine rugaciune

Ally, asteptam vesti!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1944 2010-01-07 13:51:38

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

bafta Nico goodluck

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-07 13:52:00)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1945 2010-01-07 14:21:30

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

eu am facut 8 eco pana la 16 sapt....cum sangeram sau aveam scurgerile alea maronii hop la eco.....niciun dr nu mi-a zis ca ar fi bine sa fac atatea ca mai mult il afecteaza pe bebe

bafta aly

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1946 2010-01-07 15:26:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

nico ne rugam pt tine azi, multa bafta, te asteptam cu vesti bune si poze!!!!!!

andreed si mie imi place ceea ce aud... sa fie bine!! rugaciune

witty e absolut superb filmul!! hjarta sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare. cate kg are?
cat despre mine si cutii.... AM TERMINAT mutatul lol (azi am dus doar un rucsac cu papa, ce am luat de la mag... nu era greu deloc, dar era fff mare, era rucsacul meu de munte de 90 l, in care statea batz un covoras de baie... si parea ca e imens si greu, se uita lumea la mine cu mila pe strada rotfl de fapt, mai mult de vreo 4 kile nu avea rotfl

o'hara vrei sa spui ca trebuia luat no spa la orice intarit de burtica? pai mie mi se intarea un moment, fara durere... iar pana il chemam pe al meu sa-i arat trecea.... pai cand ar fi trebuit sa iau no spaul ala? ca pana mergeam sa-l iau imi trecea de 10 ori...

ally_na te asteptam cu pozici de bebe!!!

maine merg si eu sa vad care e treaba, cum e cu dilatatia etc... pt ca vad ca se ingroasa gluma... ma pocneste, ma doare uneori... da' nu iese, frate rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1947 2010-01-07 15:48:40

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Katami, e capos rau!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1948 2010-01-07 15:56:15

witty_ina
Sr. member

Katami, am trait s-o vad si pe asta: nu mai trebaluiesti  buga . Oricum, nu e timpul pierdut... mai gasesti tu vreo cutie ceva  chicot

Sar'mana pt laude la adresa lui Luca: are 2,866 (inainte cu 2 saptamani)  Problema este ca mi s-a scurtat colul (2,6) si placenta e deja la grad 3. Detalii despre problemele astea aflu in seara asta cand merg la medicul curant. Pana atunci... parazitez in pat  bang

Mai lasa pe bebelusul tau sa mai stea la caldurica. Vine el la un moment dat...  majoreta

#1949 2010-01-07 16:00:44

katami
Platinum member

azi nicio cutie, ca e sarbatoare (desi, recunosc, la matza am dat cu mopul tongue)

ohoo, se va face maaareeee... al meu avea 2,85 cand eram in sapt 36 si dr mi-a prezis ca se face peste 3,5 kile... inseamna ca al tau va avea peste 4 big_smile ai motiv de cezariana lol
las ca e bun el si parazitatul in pat... pana la o limita, evident... eu chiar aseara ii ziceam sotzoiului ca, in sfarsit, am avut si eu o zi de stat degeaba in sarcina asta... in care sa stau acasa, sa gatesc, sa citesc etc etc... chestii pe care mi le "programasem" de muuult pt perioada de sarcina, dar de care n-am avut timp deloc lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1950 2010-01-07 20:25:55

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

suntem bine sanatosi voinici .....dar fara poze sad...asta se intampla daca ajungi la dr fara rand....nu iti mai da CD cu poze.....oricum cred ca medlife sunt printre putinii care dar CD....

singura lucrur care m-a speriat putin este ca dl meu...se joaca cu cordonul prea mult si e dispus in  esarfa sau circulara larga......inrest totul e normal...

_ina gradul de maturitate al placentei si la mine este 3...ce grosime aveai tu?

a si ince ceva....ce nu intelg eu pe aici...prez craniana : pozitie variabila , pred oblic craniana stg ?????a mai intalnit cine ceva asemanator?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1951 2010-01-07 20:30:07

katami
Platinum member

ally_na, prez craniana e ok, adica e cu capul in jos.. in rest nu inteleg....

ma buucr ca sunteti bine, bravooo big_smile

#1952 2010-01-07 21:23:26

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

ooo, alina, aveti vesti bune big_smile

katami e bine ca e sarbatoare ca ai pretext sa stai in pat si nu simti ca pierzi vremea. cred ca tie nu iti place sa pierzi vremea de asta esti asa activa. multa sanatate!

fug sa pap si apoi la nani... sa nu uit iar sa ma ung macar pe burtica, sa imi iau apa cu mine pentru sete, si ma scol la 6 dim grater !

iubesc+Camelia+Matei

#1953 2010-01-07 22:33:24

witty_ina
Sr. member

Am fost la medic si am aflat ca e posibil sa nasc in 2 saptamani  neutral  Katami, ce zici.... concuram?!  chicot

Ally_na, medicul meu curant mi-a spus ca e cam devreme pt gradul 3 de maturatie dar ca este ok.Din aceasta cauza, preventiv, trebuie sa urmaresc IR si sa fac teste de stres fetal. Cu grosimea nu stiu sa-ti spun nimic pt ca la mine nu scrie (sau nu vad eu). In rest nu prea stiu despre ce este vorba... la mine nu scrie nimic asemnator.

Legat de colul meu scurtat: se pare ca trebuie sa stau la pat fara nicio urma de efort. O data pe saptamana merg la monitorizare: stresul fetal si IR... totul ca sa trec de aceste 2 saptamani. Dupa, pot sa nasc linistita pt ca oricum bebe e mai mare nitel decat mi-a spus Botica (ea spuna ca are cam 3kg deja)

#1954 2010-01-07 23:30:16

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Legat de ecografii multe, am citit intr-o carte pe care am primit-o, scrisa de o DR obstretician, mama a 2 gemeni (cartea se numeste:Your pregnancy week by week, Lesley Regan) scrie foarte clar ca ecografiile nu sunt deloc daunatoare.
Witty: inseamna ca trebuie sa stai si tu potolita, in curand vine stapanul. Oricum, e bine sa ne odihnim cat putem inainte...ca dupa n-o sa mai avem timp de leneveala...asa am primit si eu sfaturile, caci ma vad prea bine fiind urmasa lui Katami tongue pe care o inteleg ca nu poate sta locului smile
Andreed: ma bucur ca se poate rezolva, tinem pumnii sa iasa bine amniocenteza si nu te stresa!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1955 2010-01-08 01:34:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tomina am luat de-a no-spa in sarcina...si forte si neforte...si n-a patit marmota nimic.
legat de echo...depinde de necesitati. daca ai indicatie sa faci n echo le faci evaluand raportul avantaje/ dezavantaje. e controversata treaba cu nr lor si daca afecteaza cu ceva. majoritatea zice ca nu dar efectiv nu stie nimeni. cand am nascut, la ultima echografie din maternitate, era un tip care isi facea lucrarea in ceva legat de echo la gravide si ne intreba pe fiecare cate am facut in sarcina...care mai de care 1, 2, 3 si vine je... cca 20 si ceva rotfl i-au iesit aluia ochii din cap. si m-a intrebat delicat si stupefiat in acelasi timp daca le-am facut la indicatia medicului...evident! in mod normal, in afara, se fac 3 pe toata perioada sarcinii. dar si la ei daca e sarcina cu risc gravida este evaluata mai des.\

kata no-spa-ul ala nu il iei la orice intaritura de burta care il prinde pe bebe cu bucile in sus. ci la intariturile nedureroase dar care jeneaza, deranjeaza, dureaza nitel mai mult. la mine se intarea si statea asa si 1 minut si o prindea in niste pozitii nu f comode pt ea. eu crezand ca ajuta la pregatirea nasterii, bla, bla cum prost citim peste tot, le-am lasat asa. si dupa ce am nascut am citit ca, cele care dureaza mai mult, chiar daca sunt nedureroase, pot produce compresia vaselor sanguine.

aaa...am uitat sa iti spun ca s-a mai relaxat treaba pe la the palace big_smile nu mai e carantina si nici nu se intra cu cartela. de sanatate tot te intreaba da' parca pe alt ton tongue

Ultima oara a fost editat de o'hara (2010-01-08 01:36:16)

mami de minuni hjarta

#1956 2010-01-08 08:56:23

witty_ina
Sr. member

Am uitat sa scriu mai sus ca Luca are circulara cervicala de cordon, ceea ce eu am dedus ca ar fi cordon infasurat in jurul gatului. Medicul aseara mi-a spus ceva legat de cordonul ombilical care nu are o pozitie exceptionala, dar nu am bagat de seama...  bang  bang . Mi-au ramas in minte doar sfaturile: monitorizare de stres fetal 1 data pe saptamana si monitorizarea IR-urilor.

Offf... nu-mi vine sa cred. Sper sa nu fie nimic grav, Luca sa stea cat mai linistit ... si sa mai piarda timpul prin burtica 2 saptamani macar. Oricum nici nu are cum sa se mai miste: are caputul bine pozitionat in jos ...asa ca il simt cand da f putin din manute dar acum la el baza sunt picioarele.

#1957 2010-01-08 10:17:02

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

ce frumos povestesti ina de miscarile lui bebe...
of,Doamne sa ajung si eu pana acolo@!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.