homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-115

#2167 2010-01-11 17:27:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

crssy, si te-ai dilatat ok pana la urma, nu? azi dimineata mie mi-a zis ca is ok... si n-am facut nimic decat... sex rodnar

fetele care au nascut... mai ales care ati nascut noaptea... ce-ati facut? v-ati dus intai la spital sa vedeti daca "senzatiile" sunt reale sau v-ati trezit intai medicul? chicot am uitat sa o intreb asta pe dr mea... ea bilet de internare mi-a dat demult, dar ce fac daca ma loveste noaptea? ca cine stie... poate io zic ca nasc, dar la spital aflu ca mai am mult si bine pana acolo...ma duc la ghici? o sun?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2168 2010-01-11 17:40:02

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Anne, ai grija mare cu aceste contractii. Citeste ce am tot scris pe aici si daca ele devin regulate, mergi la medici pt o perfuzie cu ginipral sa le opreasca. Daca nu le opresti, se dilata colul si bebe va decide sa iasa la plimbare. Odihna multa, fara aplecari bruste, no-spa, evitati statul in picioare.

Ruxy, intarirea burtii e ok. E contractie dar nedureroasa asa ca daca o simti, te asezi pe partea stanga, lenevesti putin si gata.

Katami, uraaaaaaaaaaaa.... majoreta  majoreta  majoreta . Gata forumla 2 in 1. Sa ai o nastere usoara... fara drumuri multe la spital (vezi Cryss) ca deja ai cam ajuns ca baiatul din povestea cu lupul si oile  chicot . te asteptam cu drag , cu poze si cu povesti. Te pupacesc si pe buburuzul tau semiinternaut  chicot

Andreed, ai grija sa te refaci. Stai in patut. Imi pare rau ca nu ai facut anestezie ... imi imagienz ca nu e usor.  puss

Alina_Elena, daca simti zvagniri ritmice, sughite. Schimba si tu pozitia si se opreste. Pe masura ce inaintezi in sarcina, vei putea sa simti cum sughite mult mai des (eu am si 2 reprize pe noapte);

Burtici, si eu am pisoi si am decis ca va face cunostinta cu bebe cateva minute si apoi pisoiul va fi izolat intr-o parte a apartamentului (e ap semidecomandat si are la dispozitie un hol, bucataria si biroul sotului). In rest, sufrageria si dormitorul meu vor fi ale lui bebe. Pe masura ce creste bebe, va socializa cu bebe dar subtil cat sa nu avem probleme cu parul (e un albastru de rusia si e tare... pletos  chicot ) Igiena va fi sfanta in privinta parului...  Stati linistite cu animalutele voastre pt ca atata vreme cat ele sunt vaccinate, se evita contactul frecvent dintre ele si bebe si se pastreaza igiena. Asta am invatat de la prietenii mei medici care au stat in ap cu 2 camere cu pisica.

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2169 2010-01-11 17:49:44

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

katami a scris:

crssy, si te-ai dilatat ok pana la urma, nu? azi dimineata mie mi-a zis ca is ok... si n-am facut nimic decat... sex rodnar

fetele care au nascut... mai ales care ati nascut noaptea... ce-ati facut? v-ati dus intai la spital sa vedeti daca "senzatiile" sunt reale sau v-ati trezit intai medicul? chicot am uitat sa o intreb asta pe dr mea... ea bilet de internare mi-a dat demult, dar ce fac daca ma loveste noaptea? ca cine stie... poate io zic ca nasc, dar la spital aflu ca mai am mult si bine pana acolo...ma duc la ghici? o sun?

Kata eu nu am nascut noaptea, insa aveam contractii (cel putin banuiam...si erau destul de dese, la 5-6 min), asa ca am sunat-o pe dra si mi-a spus sa merg la spital, sa ma vada cine e de garda si s-o sunam. era 12 noaptea. Acolo au constatat ca aveam contractii dar micutze si pt ca dra oricum venea la 8 dim si bebe avea de gand sa se nasca a doua zi, m-au "cazat" la pretravaliu si m-au tinut la monitorizare, pana spre dim, cand se intensificasera contr si mi-au pus epidurala (insa am nimerit o rezidenta cam varza si nu prea si-a facut efectul).
Si eu pierdusem dopul cu vreo cateva zile in urma...cel putin asa mi-a spus dra ca eu ...chiorly nu mi-am dat seama..rotfl2

Oricum goodluck  si  rugaciune  sa ai o nastere usoara....cand o vrea bebelino, el e boss-ul de acum..lol puss
Aveti grijuta de voi. kram

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2010-01-11 17:50:28)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2170 2010-01-11 17:58:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu nu am animalut in apartament dar daca as avea as proceda axact ca si Ina cu pisoiul ei smile

Ina, m-ai mai linistit, dar e normal sa se intareasca burtica de cateva ori pe zi sau cand stau pe spate?

#2171 2010-01-11 18:01:05

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

si mie mi se mai intareste burta, mai ales cand stau mai mult in picioare.

fetele am n iste arsuri........... de azi au inceput mai serios. parca ma arde in stomac si in gat? ce ati luat voi pt arsuri?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-11 18:03:06)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#2172 2010-01-11 18:03:47

katami
Platinum member

Ank, si eu cred ca voi face la fel... intai ma duc sa vad care e treaba si o trezesc doar daca mi se zice "nasti intr-o ora".

ina, teoretic e simplu... practic, a noastra ar innebuni sa nu fie lasata in casa. desi ma rog... ne chinuim s-o aducem acasa dupa bebe tocmai de asta... ca sa nu se apuce de stapanit teritorii prea vaste rotfl

dar sa-mi planga la usa si sa n-o primesc in pat.... nu pot sad nu stiu ce voi face cu ea... sincer. din patutul lui bebe as arunca-o urgent, dar sa n-o las la noi in pat.... sa nu dorm cu ea la cap.... in conditiile in care mereu a facut asta.... nu cred.

Alina, lapte rece si nu prea gras... morcov crud... seminte sarate de dovleac... covrigei uscati smile bine, eu nu prea am avut arsuri f urate, mi-au ajuns astea...

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-11 18:04:36)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2173 2010-01-11 18:07:26

witty_ina
Sr. member

La mine se intarea de mai multe ori pe zi si de multe ori, fiind la scoala, nu aveam cum sa ma relaxez. Dupa ce am intrat in concediu, am avut timp de monitorizare. Fiti doare atente sa nu fie contractie dureroasa (adica daca apasati pe burtica sa va jeneze)

Alina_Elena, pt arsuri eu iau rennie (nu mai multe de 4-5 pe zi) o cana de lapte cald. Fetele am vazut ca luau si morcov crud. Incearca sa eviti alimentele care sa-ti provoace aciditate.

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-01-11 18:10:22)

#2174 2010-01-11 18:49:52

rruxxy
Platinum member

Voi ati pus vreodata supozitor Uscosin?
Mi-a zis doctorita ca pot pune unul seara daca ma doare burtica sau e tare.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-01-11 18:50:10)

#2175 2010-01-11 19:29:33

witty_ina
Sr. member

da ruxy... merge

#2176 2010-01-11 19:37:25

rruxxy
Platinum member

Mersi kram

#2177 2010-01-11 19:56:48

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

witty_ina a scris:

Alina_Elena, pt arsuri eu iau rennie (nu mai multe de 4-5 pe zi) o cana de lapte cald. Fetele am vazut ca luau si morcov crud. Incearca sa eviti alimentele care sa-ti provoace aciditate.

tot de rennie stiu si eu, nu l-am cumparat inca dar ma bate gandul sa il iau si eu.
sambata spre duminica m-au omorat arsurile si pe mine.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2178 2010-01-11 20:30:24

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

eu simt ca mor. am mancat niste paine prajita. acu l-am trimis pe sot sa imi ia iaurt si lapte si ceva uscat de mancat. azi m-au apucat arsurile. pana acu nu prea am simtit.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-11 20:30:41)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2179 2010-01-11 21:10:32

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Offf Alina, ce sa zic...sper sa nu te chinuie prea mult!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2180 2010-01-11 21:10:33

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Buna seara, dragelor. smile
Am citit cu ce "probleme" va confruntati voi si mi-e oarecum...jena sa vin cu problema mea, care pare minora in comparatie cu ceea ce simtiti voi. Sarcina mea e mai mica, are 8 saptamani si 3 zile,inca nu intampin greutati majore smile. Dar...un lucru ma innebuneste si nu stiu ce sa fac. Ma dor sanii ingrozitor. Exista vreo solutie care sa ajute? Va multumesc.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2181 2010-01-11 21:22:57

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mie mi-a spus o prietena care deja a nascut ca ajuta daca iti pui un prosop umed pe piept. Dar sa nu fie udat cu apa rece, incearca cu apa calda. Eu n-am incercat inca dar vezi si tu daca da roade.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2182 2010-01-11 21:28:45

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

printesica a scris:

mie mi-a spus o prietena care deja a nascut ca ajuta daca iti pui un prosop umed pe piept. Dar sa nu fie udat cu apa rece, incearca cu apa calda. Eu n-am incercat inca dar vezi si tu daca da roade.

Apa calda pe sanii inflamati? Hm, nu stiu ce sa zic.  nustiu  Nu cred ca e o idee foarte buna.
Ma dor ingrozitor de tare.  grater Alte solutii nu sunt?

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2183 2010-01-11 21:40:56

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

ai inteles gresit, nu apa calda pe sani, ca si asa sunt ei fierbinti si durerosi. Iei un prosop si il uzi cu apa calduta (nu rece ca sa racesti, mai ales acum) dar pana sa apuci sa pui prosopul pe sani iti zic eu ca se mai raceste, nu e cald.
Eu ti-am dat o solutie, nu e si obligatoriu sa o folosesti. Poate mai stiu fetele alte remedii.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2184 2010-01-11 21:41:10

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

lucky asa dor la inceput...nu ai ce le face.....poarta sutien si se va ameliora durerea.....daca ai sanii mari dor mai rau de la greutate ( eu asa am)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2185 2010-01-11 22:30:56

katami
Platinum member

camyelenbebe a scris:

lucky asa dor la inceput...nu ai ce le face.....poarta sutien si se va ameliora durerea.....d

exact. sau o bustiera. eu am sanii mici si tot m-au chinuit in primul trimestru... ma trezeam noaptea daca, cumva, ma rasuceam pe burta.

sarcina usoara!!!

Alina, eu de la iaurt faceam acid si mai tare... nu te speria, s-ar putea sa fie episoade trecatoare.

mai fetele... anne a disparut pur si simplu? sper ca nu sunt pb cu contractiile alea...  rugaciune

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-11 22:39:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.