homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-134

#2528 2010-01-19 16:49:42

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

adinagrig a scris:

camy, a venit salteluta lui bebe? cum e? esti incantata? ai platit si taxe postale, ca as comanda si eu, vreau sa profit de reducerile de acum....

a venit astazi....e draguta....nu platesti nicio taxa .....vin prin curier si platesti doar ce ai comandat

ma bag putin la somn inainte sa vin la intaneala...pupici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2529 2010-01-19 16:49:55

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fetele am fost la dr de familie. nu am gasit-o . merg maine.

am mers la dr ginecolog. m-a primit imediat. f draguta. a zis sa continui cu arefamul. 2 pe zi. intravaginal. sa stau mai mulkt in pat, sa nu fac efort fizic si gata cu sexul............... noi pana acu am facut. macar o data pe sapt. de acu nik. cand o sa auda sotul meu. a si placenta a coborat un pic. nu stiu cum mi-a zis ea. e coborata putin in stg jos.
si mi-a zis sa merg la dr de familie cat de repede sa imi dea concediu medical. si abia apoi sa intru in prenatal. o sa merg maine sa vad ce zice dr de familie.

dr ginec mi-a zis ca secretia aia maro ar putea sa fie de la mers pe jos mult, prin frig. eu fac miscare pana la scoala la dus si la intors. si acu cum e f frig si ninge, si e multa zapada, si se merge greu. depun efort.

o sa vad. poate mai merg totusi pana la sf semestrului. ca mai e un pic. sapt viit mai e si apoi luam vacanta. dar de mers pe jos nu mai merg. merg cu microbuzul

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-19 16:50:53)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2530 2010-01-19 17:07:49

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Gagici, aici sunt. Stati linistite...  la maternitate lucrurile megaimportante sunt laptopul si camera video, asa ca nu ramaneti voi neaunutate  rotfl2 . Am avut un nene care mi-a zugravit ceva prin balcon, asa ca... am stat sa-l veghez  chicot

Rux, uscosin e mai puternic decat no-spa asa ca il poti lua dar nu abuziv. Unul pe zi e ok. Dar nu-ti mai merge no-spa?

Burtici, eu hemoroizii am inteles ca apar ca rezultat al unor "apasari" pe venele din zona, deficit de estrogen sau progesteron (nu mai stiu de care suferim noi femeile in sarcina) plus ceva constipatie. Eu nu am vazut in viata mea hemoroizi... pana la mine  chicot . Folostiti  servetele umede sa ve fie mai usor  big_smile Asa ca de ceea nu obtinem rezultate exceptionale daca manacam fibre sau alimente care sa ne ajute. Mai puneti cate un supozitor cu glicerina si mancati cateva prune uscate (asta am vazut ca au ceva rezultate)

Vad ca sunteti tare ocupate cu sportivii din burtici. Carra, stai linistita ca il vei simti pe bebe din plin. Stai sa se sperijine el mai tare pe un perete al uterului si o sa vezi. Oricum, astept si la tine ca si la alte burtici, sa faci pipi pe tine  chicot

Alina_Elena, bravo ca o sa stai linistita. Cand ai de gand sa intri in concediu prenatal?  Sa-ti socotesti bine zilele. La mine a mai mers cu cate un concediu medical pana dupa vacanta de iarna.
In privinta "gandurilor indecente"  WELLCOME IN THE CLUB  rotfl2  Suntem multe care suferim de boala asta....  chicot

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-01-19 17:16:38)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2531 2010-01-19 17:34:20

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pai azi cand eram la ultima ora mi s-a intarit burtica. Am luat un no-spa cand am ajuns acasa si m-a mai lasat un timp dupa care iar a inceput. Am mai luat acum un no-spa, sper sa-si faca efectul sa nu fie nevoie si de uscosin.

#2532 2010-01-19 17:44:59

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

rruxy si eu am avut 3-4 zile de scobutil pe langa nospa, dar nu abuza...
dragele mele..am tensiune big_smile...ma gandeam eu ca a fost liniste pe strada mea...colul a ramas la aceleasi dimensiuni, analize bune...na ca acum avem tensiune....asa ca mamici in devenire incercati sa evitati stresul, sarea si sa va ingrasati...dc nu mai adaugati niste pastile la tratament...

cum sunt salteaua si patul luate de pe net?..multumite de ele?....

andreea fetele au dreptate , baga fructe si lapte...amestecat,,,,,si dc e groasa poti sa incerci duphalac...

intreba cineva de dr alina craciun....eu stiu ca e la CMU atat....mie mi-a dat  niste recomandari ptr analize....ptr a profita de cardul sotului ...e o dr tanara...a lucrat la Municipal....dar nu stiu mai multe
Ca si dna dr auzisem de bine de o dr de la sf pantelimon, Pacu irina parca.....o prietena a nascut cu ea si era f multumita..
.ina ,,,,,mai e putin smile..dar schimba saptamanile ca  te-am ajuns smile

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-01-19 17:54:40)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#2533 2010-01-19 18:01:13

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Multumesc de sfaturi fetele. Am bauta lapte cand am ajuns acasa si mi-am mai revenit putin.
Camy,  puss  kram

Alina, ti-am scris si dincolo de  patfierbinte , la noi nu mai exista demult...

Ruxy, tu stai mult in picioare la scoala?

Asa m-as pune si eu pe cautat una alta dar parca nu imi arde pana nu vin rezultatele de la analize...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2534 2010-01-19 18:18:26

rruxxy
Platinum member

Andreea, de cand am bebe stau mult mai mult la catedra. Inainte ma fataiam toata ora prin casa dar acum bieninteles ca nu mai faca asa.

Ally, pai tocmai ca nu vreau sa fac abuz am intrebat daca e ok sa iau si azi uscosin daca am luat ieri. Inca nu l-am luat, nu stiu ce sa fac....

#2535 2010-01-19 18:24:54

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

eu am luat si 3 zile al rand cand nu m-am simtit bine...acum...nu stiu ce sa zic ....

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2536 2010-01-19 18:40:26

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

ally_na a scris:

rruxy si eu am avut 3-4 zile de scobutil pe langa nospa, dar nu abuza...
dragele mele..am tensiune big_smile...ma gandeam eu ca a fost liniste pe strada mea...colul a ramas la aceleasi dimensiuni, analize bune...na ca acum avem tensiune....asa ca mamici in devenire incercati sa evitati stresul, sarea si sa va ingrasati...dc nu mai adaugati niste pastile la tratament...

cum sunt salteaua si patul luate de pe net?..multumite de ele?....

andreea fetele au dreptate , baga fructe si lapte...amestecat,,,,,si dc e groasa poti sa incerci duphalac...

intreba cineva de dr alina craciun....eu stiu ca e la CMU atat....mie mi-a dat  niste recomandari ptr analize....ptr a profita de cardul sotului ...e o dr tanara...a lucrat la Municipal....dar nu stiu mai multe
Ca si dna dr auzisem de bine de o dr de la sf pantelimon, Pacu irina parca.....o prietena a nascut cu ea si era f multumita..
.ina ,,,,,mai e putin smile..dar schimba saptamanile ca  te-am ajuns smile

dr pacu irina cred ca lucreaza si la medsana din cate imi aduc aminte. este super. am fost si eu de cateva ori la ea cu cativa ani in urma. e tanara, dedicata meseriei si iti explica absolut tot.

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#2537 2010-01-19 18:47:44

witty_ina
Sr. member

rux, am luat si eu dar 1 pe zi mai sprea seara pt ca medicul mi-a zis ca are un efect gen "retard". Ia no-spa in timpul zilei la 4-5 ore chiar si preventiv, si seara ia un uscosin

Ally_na, nu am ce sa schimb: abia vineri trec la 36 saptamani si se pare ca il mai tin la caldurica... ma simt mult mai bine. Stiu sigur ca nu o sa ajung ca si Katami  sa-mi violez sotul ca sa induc nasterea, pt ca nu am cum sa depasesc 38 saptamani din cauza placentei

#2538 2010-01-19 19:08:09

rruxxy
Platinum member

Deci nu e nicio problema daca iau doua seri la rand.
Mai stau putin si iau...

#2539 2010-01-19 19:43:54

ClaudiaU
New member
De la: Alexandria
Inregistrat: 2008-10-22

Andreed a scris:

Eu iar sufar de constipatie....cand ies de la lucru ma duc sa imi caut prune uscate. Am incercat cu activia, cereale si nu a mers

Eu pentru constipatie folosesc urmatoarele (la mine intotdeauna a dat rezultat): masa de dimineata este obligatoriu compusa din asta: musli de la SanoVita cu lapte de soia (asta mi-l fac eu acasa) in care mai pun si 2 batoane de cereale integrale WeetBix. Toate astea intr-o cana mare. Pt ele , eu fac comanda la firma aceasta SanoVita. Nu-i fac neaparat reclama, insa dintre toate produsele de acest gen cele de la ei mi-au placut cel mai mult... Pe langa cerealele astea mananc si un mar, o banana si 2 fructe kiwi sau mai variez in functie de ce fructe mai am. Si am scaun normal in fiecare dimineata uneori chiar si de 2 ori pe zi.(depinde cat de mult mananc si peste zi smile ). Eu am o dieta vegetariana insa acum nu vreau sa spun ca asta e si cel mai bine pentru tine...dar, cum au spus si fetele, fibrele ajuta foarte mult, asa ca nu le ocoli! smile
   Daca ai constipatie, fereste-te de branza ca aia constipa... mananca iaurt, lapte dar nu branza. Asa stiu eu...

#2540 2010-01-20 07:59:08

Alina Elena
Insomniac member

Neata wave

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-20 07:59:18)

#2541 2010-01-20 08:16:27

witty_ina
Sr. member

Ma uit la Alina_Elena si ma gandesc ca ziceati de mine ca sunt matinala  chicot
Alina, ai insomnii?  wink

#2542 2010-01-20 08:21:20

Alina Elena
Insomniac member

Nu Ina dar eu asa ma trezesc in fiec dimineata. la ora 6.30 -7. pleaca sotul meu la servici si eu il conduc la usa. defapt ma trezesc la ora 5 sa merg la baie si apoi mai stau in pat pana la 7. dupa ce pleaca sotul, mai stau in pat. dar nu mai adorm. ma uit la tv, scriu pe forum, citesc pe net. si oricum la ora 5-6 imi da desteptarea fetita mea. incepe sa dea din picioruse. are program. e asa dulce.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-20 08:21:52)

#2543 2010-01-20 08:59:52

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2544 2010-01-20 09:29:47

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

Buna dimineata,
Fetelor sunt suparata, mai bine zis nervoasa pe incompetenta doctorilor si a asistentilor.

Azi sunt programata la eco de 12 sapt. Doctorita mea nu mi-a spus absolut nimik de dublu test. Am aflat singura ce trebuie sa fac. Aseara o sun pe doctorita si o intreb: tanti nu facem si dublu test? Ba da. Ce nu v-am dat formular? Zic nu. Pai la ce ora mergeti la eco? La 11 jumate zic. Bine va trimit pe fax formularul.

Bineinteles azi dimineata ajung la policlinica pt sange, toata lumea siderata ca nu am trimitere, le zic de formular. A da a ajuns dar nu are parafa  box

Veniti dupa ecografie sa facem si sangele. Pai zic trebe sa fiu nemancata si din pacate si aseara am dat la boboci, deci mi-e cam rau de foame.

In fine, imi iau sange intr-un final - nici acum nu stiu daca e bine sau nu, sau trebuia sa vin maine....poate imi ziceti voi cum se procedeaza.

La final cand ajung la birou remarc ca am platit si pt triplutest......ca nu au fost atenti.....

Sper la 11 si ceva cand ma duc pt eco, sa se rezolve.

Na ca m-am descarcat si eu la voi.

dar acum chiar sunt stresata. Sangele se face dupa ecografie?

Va pup si va multumesc ca ma ascultati. puss

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#2545 2010-01-20 09:33:00

rruxxy
Platinum member

Neata smile

Xenona, analiza la sange se face si in functie de ecografie. Eu nu cred ca e vreo problema daca duci ecografia mai tarziu.
Oricum testele astea nu au un rezultat sigur, eu am facut dublu test la insistentele doctoritei mele, daca nu-mi zicea ea nu as fi avut de gand sa-l fac.

#2546 2010-01-20 09:36:31

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Da, se ia sange dupa ecografie, mai bine zis ecografia morfologica de I trimestru si poti manca, nu are nici o legatura una cu alta. puss. Tocmai ca testul este statistic, dupa ce faci eco, dupa masuratori, iti faci dublu test.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-01-20 09:38:06)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.