homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-156

#2946 2010-01-27 17:09:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

terapie intensiva, cred, adina

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2947 2010-01-27 17:34:28

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

katami a scris:

terapie intensiva, cred, adina

Asta inseamna , da

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-27 17:34:52)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2948 2010-01-27 17:39:55

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Adina, ti-au raspuns fetele ca eu am reactii... de melc  par

Burtici, nu am gasit al doilea nume  bang Parca nimic nu merge pe langa LUca. Cine stie, poate o sa am vreo revelatie sub anestezie maine  chicot

Apropos, in cat timp il declara sotul la maternitate? Stiu ca trebuie sa ia o hartie de la ei sa o duca la primarie ...

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2949 2010-01-27 17:53:16

katami
Platinum member

witty_ina a scris:

Adina, ti-au raspuns fetele ca eu am reactii... de melc  par

Burtici, nu am gasit al doilea nume  bang Parca nimic nu merge pe langa LUca. Cine stie, poate o sa am vreo revelatie sub anestezie maine  chicot

Apropos, in cat timp il declara sotul la maternitate? Stiu ca trebuie sa ia o hartie de la ei sa o duca la primarie ...

la starea civila poti sa duci in termen de 2 sapt de la nastere, dar nu stiu daca pt hartia aia de la amternitate poti astepta mai mult decat pana in momentul externarii

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2950 2010-01-27 17:55:03

witty_ina
Sr. member

Katami, multam. Eu sper ca pana la externare sa-i gasesc al doilea nume...Daca nu, asta e...

Publicitate

loading...

#2951 2010-01-27 17:59:19

katami
Platinum member

pai cica e mai crestineste cu un singur nume wink

siii.... mai simplu. noi am plecat de la premisa ca pe alnostru il vom striga cristian... eu l-am declarat la maternitate (ca eu am scos certificatul ala, si asa stateam mult degeaba acolo) cristian matei... ca peste vreo sapt toti cunoscutii sotului sa ma sune sa ma felicite pt nasterea lui matei... l-am intrebat pe al meu "cum il strigam, totusi, pe copilu asta?" si el a zis ca le-a zis ba cristian, ba matei, cum i-a venit...

si INCA nu avem un nume clar... taica-meu il striga cristian, maica-mea matei... si tot asa lol e mai simplu cu un singur nume lol

#2952 2010-01-27 18:06:54

witty_ina
Sr. member

Uite in ce dileme ma bagati voi aici!
Katami, sper sa va decideti pana invata Cristian Matei sa vorbeasca. Nah... cum o sa se prezinte el in fata gagicutei lui de la gradinita ?! chicot

#2953 2010-01-27 18:21:52

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bebe meu va avea un singur nume smile

#2954 2010-01-27 18:44:50

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

....nu stiu exact la cat nasc...dar cred ca pe la 38 imi fac si eu bagajul......

acum depinde si de dl meu cat ma mai suporta...zilelel astea l-am stresat.....am fost cate 2-3 ore la scoala de sambata pana luni....am corectat 120 de lucrari ptr studenti....am batut marti si miercuri drumul doctorilor...asa ca ...in curand cred ca  o sa isi spuna cuvantul....deci.....sper....sa mai stea pna la 38...
oricum la 36 ma duc la radulescu sa vada ce mai face bebe...si apoi.....cand o sa zica dr smile

bine ca am scapat de monitorizare ala inima cu bine...mai tre sa facem toleranta la glucoza si gata

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2955 2010-01-27 18:47:47

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

mie inainte de a ramane bortzi imi placeau mai multe nume. acum dintr-o data nu mai imi place niciunul , parca niciunul nu-i destul de bun pty bebe big_smile
dar mai am destul timp sa-l gasesc, sau el pe mine, depinde.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2956 2010-01-27 19:24:28

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

am venit si noi de la dr.....suntem ok....saptamana viitoare mergem iar la eco......daca bebe nu face nicio miscare sa iasa mai repede pe 11 martie avem programata cezariana.........si daca se intoarce nu am scapat de ureaplasma asa ca nu pot naste natural

ina bafta maine.....sa-l vezi pe Luca fff repede  iar tu sa te refaci rapid

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2957 2010-01-27 19:50:37

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

hai ina! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
suntem alaturi de voi! abia te asteptam cu vesti! te admir ca esti stapana pe tine.. auzi la ea si-a facut pana si supita! eu nu ma imaginez cu o zi inainte...

vorbeati de pofte.. eu nu am nimic.. decat ca mananc orice e acru si asta pt ca mi-e greata. am vomat foarte mult.. rugativa sa nu stiti ce-s alea greturi. initial si eu ma bucurasem  ca am scapat si pe la 7 sapt au inceputin asa hal de sapt trecuta vomam cu sange.. nu imi era pofta sa mananc nimic.. mi-e greata de la propria saliva (salivez excesiv). acum ori m-am mai obisnuit eu cu senzatia.. ori da roade manancatul putin si des pt ca am cam terminat cu vomatul.. stari de greata am insa nu mai vomit. e o realizare! pofte.. le astept si eu sa zic asa macar as stii si eu ce sa mananc ca acum e tare greu. nimic nu-mi trebuie..

Daria Ioana - 06.08.2010

#2958 2010-01-27 19:53:16

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ina  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2959 2010-01-27 20:07:45

witty_ina
Sr. member

Camy, cum de stii ca esti programata pe 11 martie? Mai e asa mult pana atunci! Bafta multa sa se intoarca bebe pana atunci  par

Andreed, Sanca, multumim frumos. Va dau de veste cat pot de repede  par

#2960 2010-01-27 20:08:29

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Multa bafta, Ina goodluck  goodluck  goodluck Te asteptam cu povestea si cu fotografii.
Certificatul de nastere trebuie facut pana la externare,nu-ti da drumul din spital pana nu aduci certificatul.Cand am nascut eu era o tipa care nascuse usor,fara epiziotomie,fara rupturi si fiindca era maternitatea plina ar fi vrut doctorii sa o externeze dupa 2 zile,dar ea a stat in spital 7-8 zile,ca isi astepta concubinul sa declare copilul bang (pana la urma s-a hotarat si s-a dus ea singura )

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2961 2010-01-27 20:20:43

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna seara burtici.

ina, maine cand intru pe forum sa vad ca e totul ok, ai inteles ? chicot o sa fie totul bine si daca ai uitat ceva in bagaj trimiti sotul care va patrula pe coridoare tongue .

iubesc+Camelia+Matei

#2962 2010-01-27 20:27:30

witty_ina
Sr. member

Am inteles, sefelor!  par
Sotul va putea veni si acasa daca am uitat ceva: stam la 7 minute de maternitate  chicot

Burtici, eu ma duc sa vad un film super -plictisitor sa pot sa adorm. Nu de alta dar mi-e o foame de lup si nu mai am voie sa beau sau sa pap nimic. Asa ca... somnul sper sa-mi alunge zgomotul intestinelor goale  chicot

Maine, transmit felelor ce si cum si poate reusesc sa intru diseara pe forum (ca nah... Luca e intarnaut ca si mine... chiar si la TI) chicot

Va pupicesc si va multumesc mult pt urari si incurajari  par  par

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-01-27 20:30:25)

#2963 2010-01-27 20:36:42

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ina nu vb numai de apa de la chiuveta ci si de cea plata. contine fluor in cantitate suficienta.

asa...vaccinurile de la stat au ca si problema faptul ca dau diverse efecte secundare gen febra, diaree, inapetenta 24-48 ore dupa injectare. cele pe care le poti cumpara si inlocui pe cele de la stat cu ele nu sunt cu mai multe valente si in niciun caz nu costa 7-8 mil insa au avantajul ca efectele secundare se diminua spre deloc big_smile eu i-am facut marmotei la 2,4,6 si 12 luni infarix hexa si penta. la 2, 6 si 12 e hexa si la 4 e penta. m-au costat 2-2.5 milioane fiecare si mi le comanda pediatra insa se gasesc si in farmacii de cumparat. mai exista in loc de infarxi pentaxim, dar e acelasi vaccin dar facut de producatori diferiti. am observat ca se prefera infarixul. in plus poti face rotarix care e pt diaree infectioasa cu rotavirus, prevenar pt pneumoniile cu pneumococ (ca fapt divers, doar 20% din pneumonii sunt cu pneumococ  visslar , varilix, cacamix  lol pt varsat de vant si ultimul pt cei care fac vaccinuri si nu mai stiu cand sa se opreasca rotfl ). la 12-15 luni este priorixul adica ror-ul de la stat. eu nu sunt pro vaccinare in masa. noi nu am facut ror. ne-am oprit la infarxiul de 1 an si nu ne mai vaccinam cu nic.

spor la treaba maine  majoreta

hartia de la maternitate ti se da la externare.

si...adivce...CALMEAZA-TE femeie  big_smile  tot timpul vad ca incerci sa fii cu 2-3 pasi inaintea evenitmentelor...si surpriza unde mai are loc?! caaaalm, caaaalm  punk

rozik e vb de certificatul constatator al nasterii. fara ala nu poti iesi din maternitate si nu poti scoate certificatul de la starea civila. insa poti f bine sa pleci din maternitate fara certificatul de la civila daca il ai pe ala de la maternitate. femeia probabil stia gresit ceva pe undeva.

mami de minuni hjarta

#2964 2010-01-27 20:42:47

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

cred ca ii placea sa stea in spital chicot .
Eu cunosc persoane care au facut vaccinul de la stat,si zic ca nu au avut niciun fel de efect secundar,si ma fac pe mine sa par "fitoasa" ca am ales sa-l facem pe cel platit sad

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.