homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-47

#875 2009-12-10 20:41:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

e normal, alina. oricum, baietii misca mai mult decat fetele... nu-ti fa griji wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#876 2009-12-10 20:56:32

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

mc Kata. pana la urma cred ca luni vin sg in iasi, cu microbuzul. ca sotul meu lucreaza. maine ma duc sa vad ce microbuze am. si iti scriu cu cat vin. daca vrei ne vedem. facem schimb de nr de telefon si te sun.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-10 20:57:26)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#877 2009-12-10 21:01:25

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Alina Elena a scris:

fetelor la cate saptamani ati simtit efectiv ca da din picioare si maini. eu am aproape 22 sapt, fac luni 22. si simt inca ca niste bule, balonase care se sparg. e normal? ar trebui sa simt lovituri mai puternice? sau mai incolo. ca va aud de lovituri cu picioarele si mainile si deformari ale burticii. eu nu am asa ceva. e normal nu?

Alina, multe fete simt devreme miscari foarte intense (ex. Crissy a noastra). Dar altele- si asa scrie si la carte:), asa mi s-a intamplat si mie- incep sa simta mai intens dupa saptamana 24 si, mai ales, de la saptamana 28 in sus. O sa ai zile in care nu simtiti foarte tare si zile in care zici ca o sa iasa. Miscarile bb sunt tare diferite. Eu am stresa-o pe dr. mea cu miscarile astea pana s-a "enervat" si mi-a zis ca si copilul meu ca si mine ca si tine suntem unici. Eu asteptam lovituri in coaste asa cum zic fetele (unele) ca smt si nimic. Simt pe partea dreapata ca ma "impunge".
Deci stai linistita. Important este sa simti ceva, fie si falfieli.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#878 2009-12-10 21:02:21

katami
Platinum member

Alina Elena a scris:

mc Kata. pana la urma cred ca luni vin sg in iasi, cu microbuzul. ca sotul meu lucreaza. maine ma duc sa vad ce microbuze am. si iti scriu cu cat vin. daca vrei ne vedem. facem schimb de nr de telefon si te sun.

ok, eu sunt libera smile nr meu e ***

Ultima oara a fost editat de katami (2009-12-10 21:33:10)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#879 2009-12-10 21:24:14

Alina Elena
Insomniac member

ti-am dat un bip

o sa te sun zilele astea ca sa iti spun cu ce microbuz vin si sa stabilim o intalnire undeva.

care e numele tau adevarat?

Flower mc pt raspuns. falfaieli simt la greu. si pe mine uneori parca simt o presiune sub coasta in stanga, cred ca se urca pe acolo. o sa simt si lovituri, mai incolo.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-10 21:27:07)

Publicitate

loading...

#880 2009-12-10 21:32:59

katami
Platinum member

aa, tu erai? smile ok lol ilinca

astept tel atunci smile si editez mai sus

#881 2009-12-10 21:35:58

Alina Elena
Insomniac member

ok. eu merg la somn. ca mie un somn cascat ............... si ma doare putin spatele.

Noapte buna  fetelor. wave

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-10 21:36:58)

#882 2009-12-10 21:36:39

katami
Platinum member

nb si tie puss

#883 2009-12-10 21:49:21

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Azi am fost la vizita lunara la medicul de familie, am 1 kg in plus, cam multicel. Nu mananc foarte mult, in schimb mai nou vad ca zilnic mananc paine, dulciuri si uite ca se depune

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#884 2009-12-10 21:56:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

kata vin cu noutati din hruba (CV adica tongue ) - niste voci zic ca carantina (cacofonie intentionata) s-ar datora stafilococului...nu am auzit-o io direct deci nu imi dau decat cu presupusul tongue
probabil tot datorita porcului de stafilococ ai voie sa imbraci marmota cu haine de acasa asa ca fa-ti bagajul conform indicatiilor astora big_smile pampers nu ai voie decat marca pampers cica...si pachetul tre sa fie sigilat ca, deh, nu e steril altfel. eu daca as naste acu la CV si m-as simti in puteri, hai nu chiar in prima zi dupa nastere, da' in a 2-a as merge acasa pe semnatura...sa ai in bagaj niste aleze (paturici de alea absorbante) ca sa le pui pe masa de infasat pt ca pe aceeasi masa pe acelasi scutec se schimba de obicei toti bebeii din salon...sa iti mai zic ca asistenta care le face baie nu se spala pe maini dupa fiecare bebelus respectiv inainte de a-l lua pe urmatorul? si uite asa trece porcu de la un bebe la altul. aaa...si degeaba il imbraci cu haine de acasa daca el doarme tot pe scutecul lor sau e invelit cu scutecul lor...asa ca baga la bagaj si vreo 4-5 scutece, 1-2 paturele de bumbac, ceva de genul...martea trecuta s-a externat fina mea de acolo...4 bebelusi au fost in salon, 3 au plecat cu bube...ti-as mai spune da' cred ca ai inteles ideea...

husban nu are voie sa intre decat in hol. tu, fimeie lehuza tre sa cobori n etaje sa iti iei sacosa cu supa, 3 tampoane si pachetu de vata de la el si sa le si cari inapoi...daca ramai fara chiloti la bebel tre sa cobori sa ii iei da' nu te lasa sa iesi in curte...se duce domnu' paznic si iti cumpara de la chiosc...e rasu-plansu...da trece repede big_smile

daca mai vrei detalii calde baga

Ultima oara a fost editat de o'hara (2009-12-10 21:57:59)

mami de minuni hjarta

#885 2009-12-10 21:58:44

katami
Platinum member

o'hara, saru-mana de info puss puss

intre timp mi-a zis si dr mea... sa-mi iau la mine TOT, de la cearsafuri pt mine si bebe, la scutece, pampers etc etc.... inclusiv tampoanele sterile pt buric sa fie de acasa wink

daca SE POATE merge acasa... as merge, sincer, din prima zi. dar n-am auzit de asa ceva... o sa ma informez big_smile

cum sa nu te lase sa iesi in curteeee ? yikes is tampiti? pai io am calduri de felu meu... ce sa fac, sa deschid geamu' la salonu' cu lehuze si copchii mici numa pt ca am io chef sa ma racoresc?

sanatate finei tale si bebeului ei!! puss

ps: de ce mai inainte mesajul aparea postat de piglet?  va daca mai ai detalii calde... cu plashiere le ascult (sau cu mai putina plashiere, daca e vorba de chestii precum "n-ai voie in curte" lol )

Ultima oara a fost editat de katami (2009-12-10 22:02:58)

#886 2009-12-10 22:32:01

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna seara fetelor .

witty multumesc pt fisa ta de analize. na mai clarific si eu.

va pup, noapte buna.

iubesc+Camelia+Matei

#887 2009-12-10 23:12:58

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

parales...sa ai la tine inclusiv pt tantile de la lift big_smile cu ele poti trata si cu portarul (da pe ala il rezolvi si cu o cafea de la automat) daca vrei sa iesi in curte sau daca vrea husbandu sa treaca de holul respectiv. pont: sa intre prin spate sau sa iesi tu in spate. intrarea din spate e cea care da in strada cu quinta adicatelea. acolo are de tratat cu un singur paznic big_smile in curtea din spate exista si o bodeguta cu pampers, cafele, vata, mese si scaune de stat la o vb lol faceti rost de un halat daca vrea sa intre fara sa il intrebe inclusiv infirmierele ce-i cu el pe-acolea. revenind...parales in stanga si in dreapta. daca esti tare de gura nu iti lua. avand in vedere ca medicul meu acum e la CV si ca probabil pe urmatorul il voi naste si eu acolo...eu n-am sa-mi iau lol halat cu buzunare de bagat parales sau telefon cu husa ca in sala de nasteri nu ai nici chiloti in care sa iti vari fisicurile lol
nu te atingi de nic cand ajungi sus in salonul de copii...eventual dormi in picioare lol faza e ca degeaba iti iei tu di tati de-acasa daca 4 ore pana te urca pe tine la bebe el tot cu pelincile lor e imbracat...ofof...nu ai voie sa il tii pe bebe in pat, nu ai voie sa alaptezi decat in fund sau in picioare (nu in pat pe-o parte => "da' ci vrei duamna, sa omori cupilu?!?!?!"), nu te astepta sa inveti ceva de la careva pe acolo ca nu iti arata nimeni nic. bagaj minim, necesitati maxime lol

ps: nu stiu de ce mesaj vb...mie imi spuneai?

mami de minuni hjarta

#888 2009-12-11 04:06:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

O'hara, mare porcarie este in acel spital! Nu te supara pe mine ca va chinuie dar mi se pare ca va chinuie prea mult.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#889 2009-12-11 09:08:02

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

flowerpot, tu ai vreo programare facuta la medic pt nastere? Se respecta DPN-ul tau?

Indiferent cum ar fi, pregatim pampoanele  big_smile

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#890 2009-12-11 09:16:14

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

fetelor, colac peste pupaza, am racit. Ma doare f tare capul, inca nu am febra, am inceput sa tusesc si am nasul infundat. Am sunat dr. si mi-a spus sa iau paracetamol simplu si algocalmin daca apare febra, olint pentru nas si strepsils pentru gat. Deocamdata m-am tratat cu ceaiuri, multa lamaie, spirt pe piept, otet la picioare insa vad ca e mai rau ca ieri grater . Cand stranut simt ca parca vrea sa iasa. neutral

Am o veste buna, bebita mea a crescut vreo 400 grame in 12 zile, am fost ieri la eco rugaciune  smile . Acum arata ca e mai mica cu o saptamana si 2 zile, data trecuta era cu 2 saptamani si 3 zile.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#891 2009-12-11 09:25:13

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreed a scris:

Azi am fost la vizita lunara la medicul de familie, am 1 kg in plus, cam multicel. Nu mananc foarte mult, in schimb mai nou vad ca zilnic mananc paine, dulciuri si uite ca se depune

Ai luat foarte bine, eu pana acum am luat deja 4,5 kg  rodnar

Nico, sper sa-ti treaca repede raceala ca e tare sacaietoare.
Ma bucur ca a crescut bebita ta smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-12-11 09:25:41)

#892 2009-12-11 09:26:56

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Nico, ma bucur f tare pt printesa ta. Inca putin si ajunge sa aiba greutatea normala pt varsta asta  majoreta .

Ai grija ce faci cu raceala pt ca e tare pacatoasa. Eu iti pot recomanda ce am luat eu si m-a ajutat:
-pt gat: stodal si trachisept
- paragrippe si coryzalia alternativ la 2 ore (sunt homeopate asa ca le poti lua linistita)
- mie medicii nu mi-au dat voie sa iau olynth (are o substanta urata nu mai stiu care) ci un spray cu apa de mare, sau strepsils (am luat trachisept in loc +stodal)
- ai grija sa nu creasca temperatura mai mult de 38 grade
- daca ai la indemana ia vitamina C

Andreed, ai grija cu dulciurile. Nu pt ingrasat ci mai degraba pt faptul ca in trimestrul II devenim f sensibile la diabetul de sracina

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-11 09:35:04)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#893 2009-12-11 09:37:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mamici, burtici, azi noapte m-am trezit cu niste dureri puternice in abdomenul superior. Ma gandesc ca e vorba de arsuri, avand in vedere ca eu nu am avut arsuri niciodata nu stiu cum sunt. Efectiv simteam cum imi lua foc abdomenul..

Witty, iti multumesc pentru sfat. Chiar nu am stiut acest lucru. O sa renunt la ele

Rux, le dam noi jos dupa aia. Bebe sa fie sanatos

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-11 09:39:24)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.