homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-50

#932 2009-12-11 17:08:45

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

si noi stam acasa.....e prma data cand facem sarbatorile in bucuresti de cand suntem impreuna.....de obicei mergeam la socrii dar e departe si anul asta nu vreau sa stau la distanta mare de dr

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#933 2009-12-11 17:09:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

si noi tot asa.
de obicei de revelion plecam din tara: budapesta, vienna, ... una /alta.
anul asta nimic, stam aproape de casa.
hjarta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#934 2009-12-11 17:24:19

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

noi de Craciun asteptam veste buna  cesafac  si de revelion mergem la sora sotului meu pentru revel cu niste prieteni.....sperand ca ne putem lauda cu adaugatul unei noi persoane la numkarul familei happy

#935 2009-12-11 17:30:04

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Ce-au socrii de toata lumea sta cu ei ??  chicot  Si ma gandesc la cate bancuri pe tema asta am auzit... hmm... acum toata lumea da nas in nas cu ei. Bravo, ma bucur pt voi....

ps. rade ciob de oala sparta: noi de carciun stam cu soacra  chicot

Dana, bine ai venit prin culubul nostru. Multa bafta la incercari!! Folositi teste de ovulatie?

ps. vezi ca pe aici si un forum pt aspirante... poate ajungi si pe acolo

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#936 2009-12-11 17:49:21

camyelenbebe
Hero member

mai eu am niste socrii de milioane.......pana anul asta nici nu concepeam sa facem sarbatorile fara ei .......acum de' cati oameni atatea feluri.......eu am doua soacre dar niciuna nu dicteaza pentru ca sunt super......in urma cu ani ziceam " oooo soacra poama acra " dar am noroc ......chiar si cand am chef de barfa imi sun soacra asa ca.......

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

Publicitate

loading...

#937 2009-12-11 17:54:27

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

noi facem atat craciunul cat si revelionul acasa cu SOCRII rotfl  rotfl2 si cu parintii mei.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#938 2009-12-11 18:04:09

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

deci eu sunt ce4a mai norocoasa rotfl
ca fac Craciunul si Revelionul cu parintii mei smile.....sa inteleg ca ar fi bine si frumos sa imi invit socrii rotfl...e lasa sunt mama de baiat...o sa o patesc si eu probabil

http://www.dogmagazin.ro/dogstudio.php?nume=lulu            votati LULU burtici...sa luam sacul de bobite ...plssss smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#939 2009-12-11 18:13:47

dana82
Hero member

witty_ina a scris:

Ce-au socrii de toata lumea sta cu ei ??  chicot  Si ma gandesc la cate bancuri pe tema asta am auzit... hmm... acum toata lumea da nas in nas cu ei. Bravo, ma bucur pt voi....

ps. rade ciob de oala sparta: noi de carciun stam cu soacra  chicot

Dana, bine ai venit prin culubul nostru. Multa bafta la incercari!! Folositi teste de ovulatie?

ps. vezi ca pe aici si un forum pt aspirante... poate ajungi si pe acolo

Witty_ina ms de bun venit kram  da...folosim teste de oculatie...numai ca dr. la care am fost inaninte sa ne punem pe "treaba" mi-a zis ca n am ovulatie in fiecare luna sad da luna(a2a de incercare) asta am simtit mici dureri in drapta jos chiar in 5 cand si testul mi-a arata ca e punctul culminant la ovulatie...si ne-am pus pe treaba:D sper din tot sufletul  rugaciune sa se fi "prins"

Apropo, felicitari voua celor cu burtici!norocoaselor majoreta

P.S. chiar cand mi-ai raspuns la mesaj cautam ceva pt aspirante big_smile mai caut...:)sunt noua...ma misc mai greu deocamdata nustiu

#940 2009-12-11 18:14:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Daca s-ar fi inteles ai nostri si noi faceam Craciunul in 6 dar asa, socrii mei vor fi la mine, mama nu vrea sa ii vada, va tb sa trec eu pe la ea, nici nu stiu cum vom face

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#941 2009-12-11 18:22:06

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Andreed, ar fi bien sa te documentezi: iti recomand filmul "Negociatorul"  chicot  Sunt convinsa ca te vei descurca... chiar daca socrii par a avea "tepi" pe limba

Dana, uite linkul http://forum.anticonceptionale.ro/t2823 … ca-13.html

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-11 18:22:28)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#942 2009-12-11 18:25:20

dana82
Hero member

am intrat. mersi!
Vad ca o sa ai baby boy!Congratulatios! applause  Si noi ne-am dorit baiat daca s-ar putea...daca nu...orice sa fie numai sanatos!

#943 2009-12-11 19:30:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

o'hara a scris:

parales...sa ai la tine inclusiv pt tantile de la lift big_smile cu ele poti trata si cu portarul (da pe ala il rezolvi si cu o cafea de la automat) daca vrei sa iesi in curte sau daca vrea husbandu sa treaca de holul respectiv. pont: sa intre prin spate sau sa iesi tu in spate. intrarea din spate e cea care da in strada cu quinta adicatelea. acolo are de tratat cu un singur paznic big_smile in curtea din spate exista si o bodeguta cu pampers, cafele, vata, mese si scaune de stat la o vb lol faceti rost de un halat daca vrea sa intre fara sa il intrebe inclusiv infirmierele ce-i cu el pe-acolea. revenind...parales in stanga si in dreapta. daca esti tare de gura nu iti lua. avand in vedere ca medicul meu acum e la CV si ca probabil pe urmatorul il voi naste si eu acolo...eu n-am sa-mi iau lol halat cu buzunare de bagat parales sau telefon cu husa ca in sala de nasteri nu ai nici chiloti in care sa iti vari fisicurile lol
nu te atingi de nic cand ajungi sus in salonul de copii...eventual dormi in picioare lol faza e ca degeaba iti iei tu di tati de-acasa daca 4 ore pana te urca pe tine la bebe el tot cu pelincile lor e imbracat...ofof...nu ai voie sa il tii pe bebe in pat, nu ai voie sa alaptezi decat in fund sau in picioare (nu in pat pe-o parte => "da' ci vrei duamna, sa omori cupilu?!?!?!"), nu te astepta sa inveti ceva de la careva pe acolo ca nu iti arata nimeni nic. bagaj minim, necesitati maxime lol

ps: nu stiu de ce mesaj vb...mie imi spuneai?

da, mesajul tau aparea sub nickul "piglet"... cred ca a fost o eroare de forum... sau de net de la mine, ca numa figuri imi face, de aia am si iesit.

deci sa inteleg ca sotzoiu' echipat in tzoale de don' dr are libera trecere? big_smile eu chiar ma gandeam, mai ales ca el a mai intrat asa in spitale...

ce vrei sa spui prin SALONUL DE COPII? yikes yikes yikes mie mi s-a zis f clar (inclusiv de pers care au nascut acu o luna) ca pe copil il ai CU TINE IN SALON!!!!!! si chiar ma bucuram, ziceam ca e singurul lucru bun din spitalu' asta.... iar chestia asta e din mai multe surse...

pai io mi-am pus in bagaj si cearsafuri si pelinci... tot... si cum ai zis tu... cu o mica atentie la infirmiere, ALEA vor fi pe pat si nu altele!!

noi de sarbatori vom sta acasa... cel mult o vizita la ai mei in Ajunul Craciunului... in rest cu prietenii. e primul an din muuuulti in care ne petrecem sarbatorile acasa si nu prin munti... dar acu MA BUCUR daca le facem acasa si nu prin spitalu' de mai sus big_smile

dana, multa bafta la testare!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#944 2009-12-11 21:06:27

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Noi facem craciunul la socri. tata socru e putin bolnav, acu e mai binisor, si mergem la ei. sunt putin departe dar asta e. mama e in Italia, asa ca ea nu intra in calcul. iar revelionul il facem la noi cu niste prieteni. e al 3lea an cand organizez eu revul la mine, si a iesit super de fiecare data.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-11 21:06:53)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#945 2009-12-11 21:27:28

camyelenbebe
Hero member

dragelor daca te doare mijlocul si durerea se lasa spre burta( sub burta) inseamna contractii?.....am luat no spa si m-a mai lasat dar ma seca de durere.....acum ma doare doar mijlocul

#946 2009-12-11 21:44:34

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

camyelenbebe a scris:

dragelor daca te doare mijlocul si durerea se lasa spre burta( sub burta) inseamna contractii?.....am luat no spa si m-a mai lasat dar ma seca de durere.....acum ma doare doar mijlocul

Fugi in pat, stai invelita si cu picioarele un pic ridicate. Nu te speria ca nu-i nimic grav; bebe are activitate, uterul creste. Te pup si fugi la odihna!

Eu o sa am cel mai original Craciun...cred ca il fac in spital ca nasc cam pe atunci daca nu s-o grabi bb sa apara mai repede sa ia o gura de frig (la mine sunt minus 21 de grade acum) lol.

Andreea
ma scuzi ca imi dau cu parerea intr-un subiect atat de delicat: TREBUIE sa inveti sa pui piciorul in prag acum, la inceput de casnicie ca dupa aceea va fi prea tarziu. Fii foarte ferma,Andreea si impune regulile tale: Ajunul pt mine si sotul meu si copii nostri; prima zi cu unii, urmatoarea zi de Craciun cu altii. Nu o mai lasa pe soacra sa iti dicteze in casa ca oricat de ingadutoare vei fi cu ea/ei nu vei fi "buna" niciodata. Profita de faptul ca esti insarcinata! Chiar daca se vor supara acum si vor face galagie o sa le treaca atunci cand vine copilul.
Cu cat impui niste limite mai devreme cu atat mai bine. Nu toate avem norocul de socrii ca ai lui Camyelena si nici sa imi dicteze altii  ce sa fac nu-mi convine pentru ca nu-s handicapata si pot sa gandesc si singura pentru mine insami si familia mea.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2009-12-11 21:45:03)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#947 2009-12-11 22:04:44

dana82
Hero member

v-am pupat fetele!merg la somn!ne auzim luni...multumesc de primirea calduroasa kram

#948 2009-12-11 22:07:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Floewr, iti multumesc mult pentru sfaturi puss . Socrii mei nu sunt din localitate de aceea ei vor fi de Craciun in permanenta la noi, dar de Revelion chiar mi-am spus punctul de vedere si tot ei s-au suparat..aveau pretentia sa stam acasa!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#949 2009-12-12 10:34:30

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

fetele...idei de cadouri de craciun ptr familie si soti big_smile

http://www.dogmagazin.ro/dogstudio.php?nume=lulu            votati LULU burtici...sa luam sacul de bobite ...plssss smile

Ultima oara a fost editat de ally_na (2009-12-12 10:36:23)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#950 2009-12-12 11:51:51

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata si aici.

Flower la tine va fi cel mai frumos craciun. vei primi un cadou special bebe

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-12 11:52:30)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.