homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-97

#1825 2010-01-05 15:11:31

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

merci ruxxxy.
sper sa il simt mai repede.
deja ma ingrijorez ca nu simt nimic/nimic.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1826 2010-01-05 15:11:48

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

ruxxy bine ai revenit!!!!!!!!!! ne-a fost dor de tine. ma bucur ca sunteti bine tu si bebe.
dureri de burta am si eu si mi s-a spus ca sunt normale pt ca bebe creste de asta nici nu le mai iau in seama. pupici si sa fii cumintica sa nu mai exagerezi. sa te odihnesti!

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1827 2010-01-05 15:14:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Carra, o sa-l simti, nu te ingrijora.

Mersi M, eu am avut dureri si de burta si de spate dar nu erau obisnuite, ma indoiau, nu puteam sa stau dreapta, am si plans. Plus ca mi se intarea burtica.

Ma duc sa ma intind putin, vorbim mai tarziu kram

#1828 2010-01-05 15:20:33

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

rruxxy a scris:

Ma duc sa ma intind putin, vorbim mai tarziu kram

ahaaaaaaaaaaa alt lup patit. chicot .........vezi ce inseamna frica?  puss ......

mai fetelor si voi aveti o stare de nervozitate?......eu as face ceva treaba dar nu am putere si ma enervez din orice......mai si nu mai am pic de rabdare  disperat

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-01-05 15:22:04)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1829 2010-01-05 15:44:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ruxyyyyy, ce ma bucur ca totul e ok, si ca sunteti bine. Doamne ajuta ca ai iesit din spital!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1830 2010-01-05 16:02:26

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

esti bine rruxxy acum puss
eu am zile cand ma injunghie picioarele de la genunchi in jos zici ca am febra musculara. trece wink nu e grav, zic eu. bebe sa fie bie smile

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1831 2010-01-05 16:53:46

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

Nu stiu cat de bine se incadreaza mesajul meu in acest topic, poate doar privit din perspectiva unui raspuns pentru viitoarele mamici.
Am nascut-o pe Sasha Elena pe 19 decembrie de 3,5 kg si 53 de cm, sanatoasa si de nota 10.
Contractiile usoare au inceput pe data de 18, pe la 5 dimineata si la ora 17, cand m-am hotarat sa merg la clinica, erau la fel de usoare, dilatatie 2. Eram atat de hotarata sa nasc natural, fara epidurala..si mandra de decizia mea, eram emotionata de durerile alea puternice care urmau sa vina...insa lucrurile nu au decurs cum am dorit.
M-am schimbat, m-au dus in sala de nasteri, mi-au facut clisma, mi-au pus perfuzia cu oxitocina...la scurt timp au aparut durerile, destul de mari, din cauza oxitocinei, banuiesc eu si aveam doar dilatatie 4. Dupa ce tot o rugam pe asistenta sa o lase mai usor cu perfuzia pentru ca aveam dureri prea mari pentru dilatatie 4 a venit anestezistul si m-a convins sa fac epidurala. Ulterior am facut o cadere de calciu, am vomitat si ameteam destul de des.Totul a fost bine pana cand am ajuns la dilatatie 10, destul de repede si am inceput sa simt durerile, din ce in ce mai mari si bebe nu vroia sa coboare suficient. M-au pus sa stau in picioare ca sa coboare dar nu prea vroia. In scurt timp am ajuns sa am niste dureri ingrozitoare de am inceput sa tip ca nu mai pot, a venit anestezistul si nu putea sa isi explice de ce anestezicul nu mai avea efect absolut deloc. Asa ca..eram in sala de nasteri, cu dilatatie maxima, cu dureri infernale cu pauze de cateva secunde, bebe nu cobora, trebuia sa stau in picioare si din cand in cand venea doctorul si ma mai controla...simteam ca ma rup de durere, imi venea sa sar pe geam, sa ma prind de fiecare asistenta care trecea pe langa mine...Apoi dupa un chin care nu stiu cat a durat, a venit doctorul si a zis ca nu coboara suficient si ca nu are rost sa ma chinuie pe mine si pe bebe asa ca ma baga in cezariana. Am ajuns in sala, mi-au mai facut o anestezie in coloana(nici nu stiu cum am stat nemiscata pentru ca muream de durere) in scurt timp nu am mai simtit nimic de la piept in jos si dupa cateva minute am auzit-o pe Sasha plangand ..asa de melodios..Am inceput sa plang fara oprire..de bucurie, de neliniste, de dezamagire, de neputinta...Apoi am adormit si m-am trezit cand m-au dus in sala de terapie unde am inceput sa plang din nou din aceleasi motive. Dupa cateva ore am inceput sa simt operatia si asistenta mi-a facut un calmant in vena, m-au dus in camera mea si dupa alte cateva ore mi-au adus-o pe micuta si au lasat-o cu mine 2 zile si jumatate cat am stat in spital.
Uite ca au trecut de atunci aproape 3 saptamani si eu nu imi pot reveni.Psihic. Pentru ca eu, ca mama, am simtit si inca simt o teribila dezamagire si durere pentru ca nu am fost capabila sa imi aduc pe lume fetita natural. Pentru ea merita sa sufar si cateva zile in travaliu. Incerc sa ma conving ca poate daca nu ar fi fost oxitocina sa imi grabeasca travaliul poate lucrurile ar fi decurs normal, poate ar fi coborat, poate as fi avut cum sa ma pregatesc pentru durere de la contractie la contractie, poate daca nu as fi fost asa slaba si nu ma lamentam asa mult poate doctorul nu ar fi luat decizia sa imi faca cezariana, poate.....Dar absolut nimic nu ma poate face acum sa ma simt mai bine, ma aflu exact la un milimetru deasupra liniei de plutire si cred ca asta datorita micutei mele pentru ca trebuie sa o alaptez si sa am grija de ea.
Sper ca daca mai sunt gravidute fixiste ca mine sa inteleaga ca cel mai important e sa fie bebe sanatos si nu modalitate de a naste. Asta inainte de nastere pentru ca apoi sa nu simta dezamagirea pe care o simt eu acum.
Sper sa fiti puternice si curajoase si sa aveti nasteri usoare!

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#1832 2010-01-05 16:57:12

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Ruxy, bine ai revenit. Ne bucuram tare mult ca esti ok si acum speram ca ai invatat lectia: mai putin efort pt ca bebe e f important  kram

Carra, nu te mai impacienta cu loviturile lui bebe: conform statisticii, cele mai multe mamici simt loviturile cam pe la 20-22 saptamani. Depinde de conformatia ta dar si de pozitia lui. Eu l-am simti ca o bula funuta pe la 18-19 saptamani, apoi nimic 2-3 saptamani,  si abia dupa asta am inceput sa simt mici lovituri.

De Katami am citit pe undeva ca ea inca mai cara cutii pt ca maine se muta. Sa-i fie rusinica  chicot Mi-e teama sa nu ajunga cu o cutie in brate direct pe masa de travaliu. lol

Camy, starile acestea sunt normale pt ca avem hormonii dati peste cap. E normal sa nu mai putem face de toate si asta ne face sa ne simtim frustrate. Mie aseara mi-au dat lacrimile cand am realizat ca nu mai pot sa spal vasele pt ca burtica ma impiedica sa ajung cum trebuie la robinet. Asa ca ... te rog sa te calmezi. O sa avem timp sa trebaluim dupa ce vin bebelusii...  kram

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1833 2010-01-05 17:11:35

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

elena sa-ti traiasca fata si sa iti aduca numai bucurii.
lasa mustrarile de constiinta.
daca medicul ala a zis ca e mai bine ceza - cum descrii tu te cam pierdusei ca rezistenta deci starea ta era un pericol si ptr bebe, sunt convinsa ca medicul a luat decizia care trebuia.
decat sa nu poata respira  bebic in tine, sa lesini si tu cu atitea varsaturi si sa dati in altele, mai bine ca a avut prezenta de spirit sa iti faca ceza.
bravo lui.
applause  puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-01-05 17:42:14)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1834 2010-01-05 17:43:18

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

elena, eu zic sa incerci sa alungi gandurile rele, sa te gandesti ca ai langa tine o bebelusa sanatoasa care este dependenta de tine si nu isi doreste o mama nervoasa, cazuta in depresie. Ce inseamna asta? Gandeste-te cate probleme grave se pot intampla la nastere, cati copii cu probleme se nasc...pai mamicile acelea ce pot sa mai faca? Cunosc pe cineva care dupa 12 ore de travaliu, i-a murit bebelusul in ea, intrase in suferinta fetala si l-a nascut mort grater  sad . Sigur nu este de la oxitocina, pur si simplu ea nu a vrut sa coboare, gandeste-te ca in timpul travaliului se pot intampla multe, nu mai cauta vreo explicatie, multumeste-i lui Dumnezeu ca sunteti bine iar dr. sigur a stiut ce a stiut de te-a bagat in operatie si cu dilatatie 10. puss Gandeste-te la fetita ta care are nevoie de tine.

andreea, abia astept sa intri sa ne dai vesti bune

ruxxy, ma bucur ca esti iarasi alaturi printre noi

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1835 2010-01-05 18:33:21

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor,

ruxxy ce bine ca esti bine....ma bucur mult....

elena ilie, felicitari pt fetita si nu mai gandi asa, import e ca ea e sanatoasa si o ai langa tine....

andreea te asteptam cu vesti bune

acum sa va zic si despre mine:

-dimensiune : 7.86cm coresp la 13 sapt si 6 zile , eu avand 13 sapt si 3 zile
-pliu nuchal : 0.73mm
-os nazal : 0.42mm

ACF, MAF prezente

153bpm

lichid amnitoc in cantitate normala

palcenta pe peretele anterior

col lung continent

aaaaa...si doctorita zice :,, este baietel,,  nu mi-a aratat nimic pe ecran, dar probabil a vazut ea mai bine

acum m-a mai chemat pe 2 feb cand am 17 sapt si 3 zile si a doua zi voi merge la triplu test.....

iata si o pozica facuta de mine dupa poza data de doctorita

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_img_0543.jpg

expertele cu burtici ce reprezinta ACF SI MAF?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-01-05 18:34:27)

9 ani de copilarie ....

#1836 2010-01-05 18:38:27

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

MAF=miscari active fetale;  ACF = activitate cardiaca fetala.

Sa iti traiasca baietelul, sa creasca mare. majoreta  majoreta  majoreta

Cine este dr tau?

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-01-05 18:44:45)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1837 2010-01-05 19:04:45

rruxxy
Platinum member

Elena, felicitari pentru bebelusa majoreta

Adina, felicitari si tie pentru baietel, ai stiut tu ca asa va fi smile

#1838 2010-01-05 19:33:18

adinagrig
Insomniac member

multumesc fetelor

nico dr meu e OPrescu Dana , eu merg la Romar, dar ea e medic in Polizu si se pare ca acolo voi naste

aaa...si de azi mi-a dat si Elevit 1 pastila la 2zile, deocamdata a zis, probabil pe viitor o sa-mi faca 1/zi.

9 ani de copilarie ....

#1839 2010-01-05 19:52:01

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Adina, felicitari pt cuc  cool .Mi se pare totusi cam devreme sa-ti poata spune ... wink  Sper sa nu se ususce cucul, sa cada si in locul lui sa apara altceva . big_smile ...

Ma bucur mult ca e totul f bine si la tine.  kram

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-01-05 19:56:20)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1840 2010-01-05 19:56:06

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello... mama, da' mult ati mai scris de cand nu ne-am auzit.

va multumesc si aici pt grija, dar noi suntem tot in formula 2 in 1... doar ca azi dormim prima data in casa noua (si inca mai am muulta treaba, dar am trecut un picut pe la voi tongue)

elena [ /b] felicitari pt gagicuta!! deschidem imediat un topic unde te asteptam cu poze. in rest... stii tu wink nu mai insist smile

[b] adina
m-a impresionat pozica cu ficiorul tau de parca n-as mai fi vazut o ecografie lol asa e de clara si frumoasa hjarta sa-ti traiasca!! (si nu pot sa ma abtin: TI-AM ZIS EU ca ii ficior ?lol )

ruxxy ma bucur ca sunteti ok... iar faptul ca ati dat de mizeria sistemului medical..poate e mai bine acum decat mai tarziu...

ally_na 26-27 grade in casa? yikes yikes omg, incubator curat! eu sunt exact pe invers... ma simt cel mai ok la 18-19, la 22-23 deja turbez.... nu stiu ce ma fac cu copilul din punctul asta de vedere. iar sotul, saracu.... e ca tine. ar sta si la 30 de grade daca n-as fi io cu geamurile laaarg deschise big_smile

cat despre kile... eu ma menitn la 15 de vreo sapt... si sper ca atat sa ramana big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1841 2010-01-05 19:58:41

rruxxy
Platinum member

Kata, am avut experienta foarte neplacuta cu doctorita care era la urgente, in rest nu am nimic de comentat.

#1842 2010-01-05 20:12:03

adinagrig
Insomniac member

multumesc katami, da stiu ca tu si Crissy ati zis ca o sa fie baiat....

iar poza e intra-devar clare , dar asta e si din cauza ca eco e foarte bun,...am observat de ceva vreme chestia asta...

ina , de ce ti se pare devreme? prietenei mele i-a zis de la 11 sapt ca e fata si deocamdata tot fata a ramas, mai are un pic si naste si tot ce a luat a luat pt fetita...dar la toate eco numai fetita i-au zis...

tie la cat ti-a zis ce e? dar tie katami?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-01-05 20:12:59)

9 ani de copilarie ....

#1843 2010-01-05 20:14:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mie la 12 sapt mi-a zis ca nu se poate pronunta, probabil ar fi fata... la 16 mi-a zis ca 100% e baiat. dar daca e baiat mai repede... e cam greu sa nu se mai vada, deodata, cucul big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.