homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piele rosie uscata leziuni zona genitala

#1 2009-11-15 09:23:56

dyanna2000
New member
Inregistrat: 2008-01-29

piele rosie uscata leziuni zona genitala

Buna ziua,

Cam de 3 saptamani mi-a aparut o secretetie alba , consistenta cu aspect de iaurt. Mentionez ca la ultimul contact sexual am facut sex normal protejat si oral neprotejat. De o saptamana mi-a aparut la gura un fel de herpes, desi eu nu am avut niciodata in viata mea, mi s-a inrosit pielea de la coltul gurii si pur si simplu mi s-a taiat. Am dat cu crema de galbenele si mi-a trecut. La fel am patit inzona intima. De 2 saptamani pielea mea este rosie ca focul, in zona labiilor si anala, foarte uscata si aspra la atingere si in 2 locuri efectiv am facut leziuni mi-a curs sange ca si cum ar fi fost taiata. La aceste simptome se adauga usturime atunci cand ating pielea. As vrea sa stiu ce poate fi .
Astept cu interes raspunsul dvs!Va multumesc.

#2 2009-11-15 10:53:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: piele rosie uscata leziuni zona genitala

noi nu putem sa-ti spunem ce e....
e necesar un control ginecologic, pe care te sfatuiesc sa-l faci cat mai repede.

#3 2010-01-02 10:46:20

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Re: piele rosie uscata leziuni zona genitala

Pana la urma ce a fost, infectie sau ce? Te-ai tratat, ti-a trecut?

Asta cam seamana cu ce am eu acum (mai putin herpesul de la gura si sangerarile) tot piele uscata si rosie si un fel de bubite ca niste rani mici (cateva s-au uscat iar coaja strange si mai rau) pana ajung la analize/dr am cerut ajutor la farmacie ca nu mai pot grater mi-a dat crema Canesten sa-mi dau de 2 ori/zi. Ati folosit, e buna?

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.