|
Nu esti logat.
Cine lucreaza la orange?-2#20 2009-11-15 22:58:29
Re: cine lucreaza la orange?Aaa..Bine atunci,am intrebat pt ca eu am tot pe negru Offline #22 2010-06-16 15:59:53
Re: cine lucreaza la orange?acum vreo 3 zile dormeam eu linistita pana a inceput telu sa vibreze ca primisem un mes. era de la 123 si zicea ceva de un concurs sa trimit sms ca pot castiga nu stiu cati mii de euro. de adormita ce eram, am dat "raspunde" si am ramas fara 75 de centi. nicio problema pana acum, am pierdut eu mai mult . dupa vreo 5 minute, insa, alt mesaj. "trimite raspunsul la intrebarea... pt a avea sanse mai mari la castig". de data asta l-am sters sa nu mai fac vreo boacana. dupa vreo 20 de min, alt mesaj si tot asa pana am primit vreo 6-7. ziua urmatoare la fel, vreo 5 mes. azi, inca 3. imi vine sa arunc telu pe geam V., soarele si luna Offline #23 2010-06-16 16:15:09
Re: cine lucreaza la orange?
nu`i pacaleala:D si mie mi`au trimis acu o spatamana si avand un moment de sclipire, am trimis inapoi...la fel, am ramas fara 75 de centi. si de atunci imi tot trimit msg cu intrebari, intrebari la mintea cocsului o sa treaca ceva timp si daca nu raspunzi, uita de tine... primesc si cate 6 msg pe zi I like the way you shake your ass around me Offline #24 2010-06-16 16:17:46
Re: cine lucreaza la orange?si eu primesc mesaje de la 123..cate 3 pe zi chiar si niciodata nu am raspuns. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-16 16:19:17
Re: cine lucreaza la orange?mai primii unu "cine vrei sa castige cupa mondiala din africa?" asa-mi vine sa le trimit inapoi sa spun ca mi se rupe de cupa lor... V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|