|
Nu esti logat.
Cer scuze!!!!!#1 2009-11-16 13:34:29
Cer scuze!!!!!in primu rand imi cer scz ca am deschis topic nou,dar nu stiam unde sa postez pt ca nu am fost nevoit pana acum sa fac asa ceva...... Deci,in urma cu 3 sapt am avut un contact sexual cu prietena mea(ea fiind virgina)dar din pacate am ejaculat inauntru.......peste o sapt si cateva zile i-a venit ciclu......exista vreo sansa ca ea sa ramana gravida......rog mult sa ma ajute cineva ca de atunci sunt foarte ingrijorat......Multumesc mult....sper sa mi se raspunda si mie Offline #2 2009-11-16 13:36:17
Re: Cer scuze!!!!!daca i-a venit ciclul normal,nu ai de ce sa iti faci griji...dar data viitoare-protectie.prezervativ tu sau anticonceptionale ea. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-11-16 15:54:22
Re: Cer scuze!!!!!ia venit cu cateva zile mai devreme dar din cate am inteles este din cauza ca fost virgina si sa dereglat ceva acolo ....asa e? sigur nu am de ce sa imi fac griji? Offline #4 2009-11-17 11:00:24
Re: Cer scuze!!!!!daca menstruatia a fost normala, nu e insarcinata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|