|
Nu esti logat.
Cosurii :D#1 2009-11-16 14:52:36
cosurii :Dde 3 luni m-am impacat cu fostul prieten...si el are pb cu cosurile....adika are o forma de acnee mai grava ....a tot facut tratament cu medicamente si asa acum e mai bine dar tot are inca....intrebarea ar fi.. noi avem relatii sexuale neprotejat...si de la un timp imi ies si mie cosurii mari si cu puroi....si inainte nu aveam.... adika mai ca nu imi apareau.... poate fi o legatura sau e doar o coincidenta ? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2009-11-16 14:55:11
Re: cosurii :Dtrebuie sa mearga la un dermatolog sa vada de ce anume e provocata acneea... daca e vorba de vreo bacterie, e posibil sa fi luat-o si tu... Offline #3 2009-11-16 14:57:26
Re: cosurii :Dpai el a fost al dermatolog si asa si a luat si antibiotice si multe altele e si din cauza varstei si asa.......pb e ca acum 1 an o faceam cu prezervativ si tin minte ca o data s-a rupt si si atnci mi=au aaut niste cosulete......of nus ce sa zic ...urasc cosurile...mai ales ca eu nu aveam nicio pb Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-11-16 14:58:14) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2009-11-16 14:59:39
Re: cosurii :Dnu se ia prin contact sexual, mai degraba prin contact direct daca e... ar trebui sa mearga undeva unde sa vada exact despre ce e vorba si sa ia antibiotic dupa antibiograma Offline #5 2009-11-16 16:10:17
Re: cosurii :D
eu sunt din Bucuresti si as vrea un dermatolog bun!atat pt acnee cat si pentru o alunita care ma deranjeaza si as vrea sa o scot! Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-16 16:12:18
Re: cosurii :DSper sa nu se considere reclama, n-am fost eu, ci un prieten de-al meu si a fost foarte incantat, e vorba de clinica Bioderm : Offline #7 2009-11-16 16:43:02
Re: cosurii :D
eu am una pe omoplat ceva mai maricica si de cateva zile ma doare si s-a inrosit pe langa...asta dupa ce acum 2 ani nepotica mea mi-a rupt-o putin.eu joi sau vineri o sa pot sa ajung!o sa iti spun apoi ce am facut!merci Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #8 2009-11-16 16:55:12
Re: cosurii :Dsper sa-ti fie de folos ! Offline #9 2009-11-16 20:25:06
Re: cosurii :Ddeci nus dac e autosugestie sau nu da am impresia ca tot mai multe cosurii imi ies Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|