homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi vaginale

#1 2009-11-16 21:13:04

aadela
New member
Inregistrat: 2009-01-30

Mancarimi vaginale

De cateva zile am niste mancarimi vaginale groaznice, azi m-am spalat cu ceai de musetel, folosesc gel intim. nu pot sa imi dau seama din ce cauza. daca ma puteti ajuta cu un sfat grater

Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.

#2 2009-11-16 21:29:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Mancarimi vaginale

probabil ai o infectie...sau o iritatie...
e nevoie de o analiza de secretie...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-17 14:46:08

aadela
New member
Inregistrat: 2009-01-30

n-as prea vrea sa ajung la ginecolos... cesafac o sa mai astept cateva zile.
Multumesc mult pt raspuns puss

Ultima oara a fost editat de aadela (2009-11-17 14:46:50)

Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.

#4 2009-11-17 14:50:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pare a fi candida... eu zic mai bine sa mergi la medic, ca singura nu prea trece

#5 2009-11-17 17:23:37

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Incearca si cu:
1. Comprese cu lapte rece tinute pe zona genitala 5-10 minute, de 5-6 ori pe zi.
2. Uleiul din germeni de grau.
3. Bai de sezut cu infuzie din salvie, urzica sau ulm alunecos.
4. Spalaturi locale cu otet diluat cu apa.
5. Bai de sezut in apa sarata: dizolva 1/2 cana sare de masa intr-un lighean cu apa calda si aseaza-te in el. Introdu un deget in vagin pentru a permite circulatia apei sarate, indeparteaza-l si relaxeaza-te timp de 10-15 minute. Aceasta reteta aplicata in 2-3 seri consecutive ar trebui sa te elibereze de senzatia agasanta de mancarime.
6. Se bea infuzie din galbenele indulcita cu miere (1 cana inaintea meselor principale).

Si eu am o iritatie de la absorbant,care tot asa nu mi-a trecut de tot...sa zicem,in proportie de 30% mai am...insa ma dau cu nidoflor,e foarte bun si fac bai cu musetel.Am insa si o scurgere alba...de consistenta iaurtului..care am observat-o intimpul actului sexual..E normala?sau vreo infecte?mentionez k nu am cum sa ajung la medic,sunt plecata din tara cu serviciul.
Multumesc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.