homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Extirpare uter fibrom rupere de perineu

#1 2009-11-16 22:31:49

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

extirpare uter fibrom rupere de perineu

buna seara,fetelor  va scriu ca asa poate mai aflu si eu cate cv despre interventia la care  a fost supusa mama zilele trecute
are 57 de ani su a mers la dr ptr un control  stia ca are ruptura de perineu si nu se hotara cand sa faca operatia dupa cunsult dr ginec i-a spus ca tre operata de urgenta ca are si un fibrom  acum 5 zile a fost operata si vaginal si abdominal   dr mi-a spus ca i-a scos si uterul   acum mama se simte cumplit  a  avut o  sonda care se pare ca nu a fost scoasa la timp si a fost un chin sa i-o scoata a intervenit un alt dr  intre timp se vaita ca o doare operatia  la baie abia se poate duce   a  avut scaun dupa ce a folosit supozitoare cu glicerina   ce  as dori eu de la voi e   la ce sa ne mai asteptam  ce efecte secundare are aceasta  interventie    ce implica  de fapt  eu vb  cu dr dar nu stiu ce sa intreb  astept un raspuns un sfat va  rog  mii de multumiri

#2 2009-11-17 09:32:57

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: extirpare uter fibrom rupere de perineu

poate lasa cineva link doctoressei , eu nu stiu cum sa te ajut

#3 2009-11-17 10:38:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ii las link doctoressei

#4 2009-11-24 13:17:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

costina a scris:

buna seara,fetelor  va scriu ca asa poate mai aflu si eu cate cv despre interventia la care  a fost supusa mama zilele trecute
are 57 de ani su a mers la dr ptr un control  stia ca are ruptura de perineu si nu se hotara cand sa faca operatia dupa cunsult dr ginec i-a spus ca tre operata de urgenta ca are si un fibrom  acum 5 zile a fost operata si vaginal si abdominal   dr mi-a spus ca i-a scos si uterul   acum mama se simte cumplit  a  avut o  sonda care se pare ca nu a fost scoasa la timp si a fost un chin sa i-o scoata a intervenit un alt dr  intre timp se vaita ca o doare operatia  la baie abia se poate duce   a  avut scaun dupa ce a folosit supozitoare cu glicerina   ce  as dori eu de la voi e   la ce sa ne mai asteptam  ce efecte secundare are aceasta  interventie    ce implica  de fapt  eu vb  cu dr dar nu stiu ce sa intreb  astept un raspuns un sfat va  rog  mii de multumiri

pai la 5 zile de la operate din pacate e de asteptat sa aiba dureri...
intyerventia e de amploare, nu e o jucarie histerectomia, s-a facut anestezie generala care, etc....
deci bine ca si-a reluat tranzitul intestinal(chiar daca ajutata de supozitoare)...e pe drumul cel bun, vei vedea ca va fi din ce in ce mai bine...dureaza insa nitel recuperarea...
cred ca trebuie sa intrebi medicul care sunt pasii de urmat, ce restrictii are mama in urmatoarea perioada, etc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-11-24 13:46:47

tttttt
Hero member

doctoressa sau camysh va puteti uiti un pic aici va rog ... offtopic

http://forum.anticonceptionale.ro/p1344 … l#p1344945

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-24 20:16:09)

Publicitate

loading...

#6 2009-11-24 20:16:22

tttttt
Hero member

stiu ca e o probleme delicata , dar poate putem sprijini fata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.