|
Nu esti logat.
Facultate pentru viitor#1 2009-11-17 00:20:14Facultate pentru viitorAm si eu o intrebare pentru voi. Pana acum am sustinut mare si tare ca vreau sa continui pe domeniul de IT, insa, cu toate ca am absolvit anumite cursuri ce mi-au oferit diplome recunoscute la nivel mondial, nu pot spune ca ma consider pregatit sa continui pe un astfel de domeniu. Poate si pentru ca in Mihai Viteazul, cine da peste Mihai Miriunis e mort (cine a terminat acolo stie). Mai am mai bine de un an, dar ma gandesc serios la viitorul meu si vroiam sa va intreb, din experienta personala si nu numai, pe ce domeniu credeti ca este mai bine sa ma axez. Mentionez ca sunt bun la matematic, imi plac mult cifrele s.a.m.d, dar economisti someri sunt multi in tara asta. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu vreau sa castig bani pe nimic, imi place munca, insa vreau un job din care stiu ca pot scoate bani frumosi. Ma gandeam ca poate ar trebui sa continui pe partea de management, nu stiu. De aceea va intreb si pe voi: ce e de facut in Romania ? O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #2 2009-11-17 02:28:38
Re: Facultate pentru viitorma sincer nu cred ca la ora actuala poti sa spui ca facultatea X este de viitor. Offline #3 2009-11-17 09:07:22
Re: Facultate pentru viitorca medic stomatolog se castiga ft bine, dar din ce am inteles nu e specializarea ta si nu stiu nici daca ti-ar placea o astfel de meserie. Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-11-17 09:08:42) Offline #4 2009-11-17 09:23:20Re: Facultate pentru viitormultumesc pentru sfaturi. Intr-adevar, partea de medicina nu e de mina. Cu toate ca din cauza profesorilor am invatat si biologie si chimie de am rupt, nu e tocmai ceea ce imi place. Insa e posibil sa raman pe IT. Daca mai aveti alte idei, astept sfaturile voastre. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #5 2009-11-17 09:45:54Re: Facultate pentru viitormah zici tu ca sunt multi economisti someri in tara asta, insa ei au un mare avantaj ca la facultate acopera multe materii ce tin de mai multe domenii deci au mai multe oportunitati. Offline Publicitateloading...
#9 2009-11-17 10:44:07
Re: Facultate pentru viitorconstructii-proiectare, arhitectura, cadastru se vor cauta mereu..daca ai si niste pile prinzi un super post Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2009-11-17 10:53:25Re: Facultate pentru viitorPe partea de proiectare subscriu ca inca merge treaba si merge bine. INSA, problema e sa te angajeze cineva... in orice domeniu! Si pe urma, daca esti bun pe ceea ce faci, o sa avansezi fara probleme Offline #11 2009-11-17 14:59:50
Re: Facultate pentru viitoram si eu o mareee problema legata de facultate... sunt in cls a12a si chiar nu stiu unde sa dau. atat stiu, k vreau la Iasi k e mai aproape de casa Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #12 2009-11-17 15:06:01
Re: Facultate pentru viitor
si eu tot la filologie am fost si acum sunt la comunicare si relatii publice.un domeniu destul de frumos, care necesita creativitate si imaginatie.e foarte frumos, mie imi place.ar mai fi literele, psihologie, relatii internationale si studii europene, st politice..poti da si la feaa, chiar daca ai fost la filologie.trebuie sa te gandesti in ce domeniu ai vrea sa activezi.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #13 2009-11-17 15:19:01
Re: Facultate pentru viitorpoi am fct economie anul trecut, dar e greoi... [legat de feaa] Ultima oara a fost editat de A|3 (2009-11-17 15:19:19) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #14 2009-11-17 15:32:24
Re: Facultate pentru viitorMie mi se pare de viitor si Academia de Politie.Acum s'au micsorat locurile,dar dupa 3-4 ani iesi de acolo cu tot cu servici Offline #15 2009-11-17 15:36:18
Re: Facultate pentru viitorstiu, multi dau acolo, dar e si departe si sunt si probe sportive, tre' sa fc pregatire ca dai examen de gramatica si istorie, mi se pare cam greu... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #16 2009-11-17 15:51:53
Re: Facultate pentru viitorpoti alege foarte bine jurnalism care este o facultate foarte frumoasa, am o amica care face asta in iasi, a fost in diferite lokuri, a facur interviuri, incluziv in biroul lui robert turcescu...fata este buna in domeniu si ii merge bine, poti foarte frumos sa urmezi dreptul, pe viitor un cabinet de avocatura sau notariat aduce foarte muti bani, adevarat ca si munca foarte multa trebuie pana ajungi acolo, dar unde nu trebuie sa stai degeaba si esti platit????? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #17 2009-11-17 15:56:03
Re: Facultate pentru viitor1ul1an,nu lua in nume de rau dar mie mi se pare tare aiurea ca tu sa nu stii ce sa faci cu viata ta si sa intrebi pe ce domeniu te poti axa.Daca tu nu stii,noi de unde sa stim?Eu zic sa te gandesti bine si sa`ti stabilesti domeniile pe care la stapanesti,apoi sa iei o decizie. eu,tu si restul lumii... Offline #18 2009-11-17 16:01:29
Re: Facultate pentru viitor
ms de sfaturi... chiar sunt foarte dezorientata. cine stie mai multe despre comunicare si relatii publice? [k maryu nu mai rasp] Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #19 2009-11-17 16:13:29
Re: Facultate pentru viitornu ai pentru ce... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|