homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi cum faceti sex ? :D-14

#248 2009-08-07 21:04:45

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: voi cum faceti sex ? :D

cred ca frica asta vine din lipsa de informare.multe fete iau  ac fara sa stie lucruri esentiale.
eu cred ca e un stres in plus,nejustificat

#249 2009-08-07 21:11:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

si eu am incercat cu prezervativ ieri,desi iau pilule... si acum am o iritatie care ma omoara big_smile

#250 2009-08-07 22:25:38

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Huh? Eu credeam ca toate fetele care iau pilule il lasa sa se slobozeasca inauntru! Stricaţi tot momentu! La ora 12 cand sa sune ceasu, voi: Iubi, sa nu-ti dai drumu in mine, bine? lol

Goodnight moon

#251 2009-08-07 22:33:37

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Finesse a scris:

Huh? Eu credeam ca toate fetele care iau pilule il lasa sa se slobozeasca inauntru! Stricaţi tot momentu! La ora 12 cand sa sune ceasu, voi: Iubi, sa nu-ti dai drumu in mine, bine? lol

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl prea tareee:))))))

eu,tu si restul lumii...

#252 2009-08-07 22:40:49

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

bine ai spus finesse....care mai este rolul pastilelor daca nu poate si el sa se simta bine.... smile

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Publicitate

loading...

#253 2009-08-15 13:52:59

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu iau pastile si nu si da drumul mereu in mine tongue
1. nu avem mereu conditiile necesare  lol  in sensul ca ne apuca prin tot felul de locuri "interzise"
2.imi place si ii place mai mult cand isi da drumu pe mine... pe burta/spate/sani

de cate ori am zis chestia asta s-au iscat discutii, ca de ce le mai iau si bla`bla  lol asa ca am explicat.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#254 2009-08-16 09:37:13

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

fetele am si eu o intrebare :voi puteti face tot ce va cere partenerul?

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#255 2009-08-17 10:04:47

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

d3vildeliasa stii ca eu am fost o persoana foarte pretentioasa la inceput...nu suportam ideea de a face ce ii spunea ubitu cand faceam sex...dar sa sii ca m-am mai inmuiat putin...dupa ce am inceput sa facem sex a inceput sa-mi faca sex oral...mie mi-a placut..arata-mi mie pe cineva care sa nu-i placa.. teiubesc dar cand a fost vb sa fac si eu....oooo nuuuuuuuuuu lol cine, eu sa fac asa ceva???????angel neeee.....
asta a fost la inceput..pe urma am stat si m-am gandit mai bn ..pt ca vazusem ca se "suparase putin ca nu am vrut...prima data a fost ceva gen...max un minut....habar n-aveam ce sa fac sa il multumesc...si am inceput sa invat...nici acum nu fac asa cum ar trebui dar am incercat sa invat ..sa ma las invatata .ca sa mearga asa cum trebuie toata treaba.......am incercat tot felul de lucruri care la inceput poate ma speriau putin..dar odata ce le incerci si vezi ca nu e capatul pamantului n-are de ce sa-ti fie aiurea....eu una incerc sa fac ceea ce imi cere ubitul.... cred ca daca iubesti pe cineva n-ai de ce sa nu faci ceea ce zice el..bn asta sa nici nu depaseasca limita bunului simt cred eu...tongue
foarte interesant...astept sa vad ce mai raspund si colegele noastre...

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-08-17 10:06:52)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#256 2009-08-17 10:10:52

andreutza89.dreaming
Full member

aaaa...si cu datul drumu in mine...eu cu totul ca iau Diane 35..nu il las...stiu ca e foarte nashpa pt el..cat si pt mine ca e aiurea dupa ce isi da drumul ca nu mai are kef de nimik..poate doar deeee cascat..apoi somnnnnn..
nu stiu dar mie mi-e frica pt ca nu folosim prezervativ ..daca am folosit de 3-4 ori...dar stii am chestia aia"daca scapa vreun individ spermatozoid "si-mi face vreo surpriza?  nush ce s zic..voi ma sfatuiti sa ma las in voia lui si sa acc sa se elibereze inside?

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-08-17 10:12:45)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#257 2009-08-17 23:17:50

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

andreutza89.dreaming a scris:

mie mi-a placut..arata-mi mie pe cineva care sa nu-i placa.....

rock

kapitulation

#258 2009-08-18 08:30:35

d3vildelia
Hero member

poi uite , andreutza , eu nu pot sa fac tot, de exemplu la ultimul contact ma pus sa fac cv nu am vrut si a insistat, iam facut dar in sila si nu vreau sa mai trec prin asa cv

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#259 2009-08-18 10:19:51

carmen_21
Insomniac member

al meu vrea s-o facem anal, ceea ce eu nu vreau... ma rog, nu ma streseaza, dar mai imi zice asa, o data la o luna, ca macar sa ma gandesc si bla bla...

in rest, cand facem sex de obicei facem ca mine chicot  bineinteles ca daca imi cere sa o facem in pozitia x sau y accept... la sex oral iarasi nu sunt probleme, nu mi a zis niciodata "fa-mi acum"... ca daca ma lua asa de la inceput nu i faceam niciodata tongue
dar ii fac

#260 2009-08-18 10:41:52

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Eu is cam batuta in cap.....numai normal sunt de acord...a mai incercat el de vreo cateva ori ca ar vrea oral si intr un timp ca d c n am incerca anal...da nush..mie mi se pare scarbos sa pun gura acolo....nu am nimic imppotriva celor care o fac,insa eu nu vreau sa o fac si ma lasa in pace.De obicei daca insista mai mult ii zic ca prestez dupa ce presteaza el si ii tai elanul....ca vb aia, eu sa fac dar el zice k nu prea i ar placea sa mi faca.

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#261 2009-08-18 11:27:50

carmen_21
Insomniac member

pai dya, de cat timp sunteti impreuna?
mi se pare normal sa ti faca si el tie...
eu nu i am cerut lui chestia asta si mi a facut cu muuult inainte sa i fac eu lui.
mi se pare ca tine de iubire, de ce sa ti fie scarba de cel pe care il iubesti?

#262 2009-08-18 11:35:11

d3vildelia
Hero member

carmen asa a fost si la mine mia facut el prima data si la vreo 2 luni iam facut si eu big_smile

#263 2009-08-18 17:00:34

andreutza89.dreaming
Full member

asa mi s-a intamplat si mie ca si lui carmen si  d3vildeliei...eu sa fac asa ceva la inceput.????neeee...  acklad  si intr-o seara cand am ajuns acasa la el..dupa harjoneli    par  si o bataitza cu perne am inceput din una din alta si s-a ajuns sa-mi faca mie...m-am simtit ciudat dar mi-a placut...pe urma la o luna  2 am incercat si eu... big_smile
la faza cu analul..mi-a propus de vreo 2 ori si am si incercat..dar a durut....... grater ca n-am facut cu lubrifiant ...a durut si am zis ca nu mai incerc..bn a urmat si a 2a oara dar a fost la fel si n-am mai incercat nici pana azi...bine,nici n-a mai zis ..dar nici eu n-as propune.. tongue

#264 2009-08-18 22:16:26

carmen_21
Insomniac member

asa mi zice si mie... cica macar sa incercam, ca n am de unde sa stiu cum e pana nu incerc hmm
dar... nu vreau, mi e frica sa nu patesc ceva

#265 2009-09-05 16:58:41

YourAngel
New member
Inregistrat: 2008-08-10

Penellope a scris:

Mie imi place cand ejaculeaza in vagin.... Atunci cand ajunge la orgasm se misca diferit , nush sa va descriu, dar mie imi place foarte multe senzatia. E diferenta decat atunci cand se temina inafara... parerea mea.
Si sa nu mai zic ca este diferenta intre a face cu prezervativ si fara prezervativ... eu o simt si nu imi place cu... neutral

Nici mie nu imi place cu...am facut-o doar de vre-o doua ori cu prezervativ...si nu a fost ca atunci cand o facem fara.

#266 2009-09-05 17:22:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu am făcut mereu tot ce a vrut partenerul din prezent şi el ce am vrut eu. Şi am făcut-o cu dragoste, pasiune şi cu dorinţa de plăcere şi niciodată, dar niciodată nu mi-a fost silă de el, de ce mi-a cerut să facem (şi nu se reduce deloc la ... dragoste şi lum?nărele tongue) şi de ceea ce am făcut ?mpreună. Satisfacţia e mereu foarte mare şi nu există limite ... dec?t cele pe care le stabilim ?mpreună smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.