|
Nu esti logat.
Am nevoie de informatii urgent#1 2009-11-17 12:01:53
am nevoie de informatii urgentde curand am tot umblat sa vad cum stau cu sanatatea si sa repar ce e de reparat la capitolul asta. Nu mi-am facut niciodata (rusine mie) analize pana acum si daca tot sunt in bucuresti cu facultatea m-am gandit sa incep acum ca poate am mai multe optiuni aici. Offline #2 2009-11-17 12:10:35
Re: am nevoie de informatii urgentnu pot sa-ti spun nimik despre cabinete din bucuresti pt k nu stau acolo...dar ce pot sa-ti spun e ...k un papanicolau ar fi f indicat...o data la 6 luni "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-11-17 12:13:24
Re: am nevoie de informatii urgentimi cer scuze pentru postul dublu dar mi-am amintit partea cea mai importanta si de fapt urgenta pe care am omis sa o includ in celalalt post. la ecoografie mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept dar medicul ginecolog mi-a spus k nu are ce sa ii faca si ca trebuie sa revin pentru control periodic pentru a-l monitoriza. Asta mi s-a parut ok pentru ca din cate stiu chisturile ovariene sunt foarte comune si doar cand fac probleme (gen sangerari) se recurge la operatie. problema mea e ca nu mi-am dat seama sa intreb atunci daca ar putea fi o llegatura intre chist si nodulii la san. Offline #4 2009-11-17 12:20:30
Re: am nevoie de informatii urgentcred ca poti face o ecografie la sani,deocamdata ar fi de ajuns,mamografia e mult spus. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2009-11-17 12:28:20
Re: am nevoie de informatii urgentda.. se pare ca nu a fost dublu postul meu pana la urma ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-17 12:30:50
Re: am nevoie de informatii urgentdai un suc pt asta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|