homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptomele dupa un avort

#1 2009-11-17 14:29:30

ionelusha
Membru
Inregistrat: 2009-11-17

simptomele dupa un avort

as vrea sa stiu e fff important akum o sapt am avut un avort spontan prin chiuritaj,am sangerat 2 zile k la o menstuatie normala,iar akum am mici sangerari am f dance ost la un control ginecologic aku dupa o saptamana si mi sa spus k uteru mi sa inchis dar am un cheag de sange ramas ...as vrea sa stiu pot sa elimin cheagu de sange fara a ajunge la o aspiratie sau ce ar trebui sa fac sunt foarte ingrijorata

#2 2009-11-17 16:28:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: simptomele dupa un avort

ii las link doctoressei

#3 2009-11-24 13:19:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: simptomele dupa un avort

ionelusha a scris:

as vrea sa stiu e fff important akum o sapt am avut un avort spontan prin chiuritaj,am sangerat 2 zile k la o menstuatie normala,iar akum am mici sangerari am f dance ost la un control ginecologic aku dupa o saptamana si mi sa spus k uteru mi sa inchis dar am un cheag de sange ramas ...as vrea sa stiu pot sa elimin cheagu de sange fara a ajunge la o aspiratie sau ce ar trebui sa fac sunt foarte ingrijorata

cum adica spontan prin curetaj?
ma rog....daca era vreo problema cu chiagul despre care vorbesti medicul ar fi recomandat interventia...daca nu a facut-o, inseamna ca se asteapta ca problema sa se rezolve de la sine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.