homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovar nevizualizat ecografic...???

#1 2009-11-17 19:12:47

danat
New member
Inregistrat: 2008-03-24

Ovar nevizualizat ecografic...???

Buna tuturor!
In cadrul controlului ginecologic mi s-a facut ecografie transvaginala. Mi s-a spus ca ovarul sting tocmai era in ovulatie (ma si durea de cateva zile cu totul, inclusiv spatele), uterul e normal, dar ovarul drept nu a putut fi vizualizat. Acum vreo 4 luni, la controlul anterior, s-au vazut toate normal.
Aveti idee care ar putea fi cauza ca acest ovar nu s-a putut vedea ecografic??? (am de la o vreme intepaturi in zona dreapta, uneori, nu constant, mai ales in momentele  sexinpat ).
Medicul ginecolog mi-a spus ca daca mai continua sa ma supere imi recomanda o laparoscopie. ... chiar asa?!?!?!  sad

va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

Doctoressa te rog, daca poti sa imi dai o parere...

Multumesc!

Ultima oara a fost editat de danat (2009-11-17 19:13:42)

#2 2009-11-18 11:54:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Ovar nevizualizat ecografic...???

poate ai fost balonata sau doctorul nepriceput. nu cred ca s-a atrofiat ovarul in 4 luni. mai ales daca te si doare.

#3 2009-11-18 12:30:22

danat
New member

anca90 a scris:

poate ai fost balonata sau doctorul nepriceput. nu cred ca s-a atrofiat ovarul in 4 luni. mai ales daca te si doare.

Merci de raspuns...nu stiu ce sa zic...
Acelasi medic ginecolog m-a mai consultat si acum cateva luni, cum ma scris mai sus, si s-a vazut totul. Este sef de clinica gineco, as avea totusi incredere in ce spune.... dar nici nu a stat mai mult de cca 1 minut sa "caute" ovarul invizibil. Ovarul sting si uterul s-au vazut imediat si apoi a mai facut niste miscari cu sonda intrebandu-ma daca ma doare, nu ma durea decat f putin dincauza manevrelor cred. Si atit, a zis ca nu poate vedea ovarul sting....  sad

Daca mai are cineva vreo alta idee...

#4 2009-11-18 12:33:55

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

dar tu ce investigai ? poate nu a prezentat interes ovarul respectiv
mai ales ca ai ovulat pe partea stanga , si atunci , clar ovarul drept era mai mic ....

#5 2009-11-19 13:10:42

danat
New member

tttttt a scris:

dar tu ce investigai ? poate nu a prezentat interes ovarul respectiv
mai ales ca ai ovulat pe partea stanga , si atunci , clar ovarul drept era mai mic ....

Niste dureri, intepaturi mai bine spus, scurte si intermitente pe care le simt in zona ovarului sting-uter , mai ales atunci cand am orgasm.
Am postat si un subiect numai cu aceasta intrebare acum ceva timp.

Ultima oara a fost editat de danat (2009-11-19 13:11:24)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.