homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se administreaza?

#1 2009-11-17 21:25:47

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

cum se administreaza?

buna!
fetele, mi-a dat dna doctor sa iau feminella-ovule timp de 6 zile pt o rana pe uter. Si mi-a mai dat si ovule-gynophilus,pt 7 zile, tot pt rana, dar nu mi-a spus daca le iau pe ambele in acelasi timp sau dupa ce termin unele, le incep pe celelalte.
Cum sa fac?
Mi-a spus sa nu am contacte sexuale intre timp.Dupa ce le termin, interactioneaza cu anticonceptionalele?

Iubesc si sunt iubita

#2 2009-11-17 21:35:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: cum se administreaza?

eu cred ca dupa ce le termini pe unele le incepi pe celelalte. ambele tipuri de ovule sunt refacerea florei vaginale, nu prea au legatura cu ranile pe col. nu interactioneaza cu anticonceptionalele

#3 2009-11-17 21:46:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: cum se administreaza?

Multumesc mult de tot pentru raspuns  puss . Am citit si eu pe prospect...sunt pt refacerea florei vaginale, si nu pt rana sad ...si am dat si un milion pe ele sad
De ce mi-o fi spus k sunt pt rana?Ca sa scape de mine, ca o tot intreb de tratament pt rana?

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.