|
Nu esti logat.
Indicatie anticonceptionale#1 2009-11-18 11:26:16
indicatie anticonceptionaleBuna ziua! Offline #2 2009-11-18 11:38:38
Re: indicatie anticonceptionaleMai exact, ce analize ai facut si ce hormoni au iesit sub limita ? Offline #3 2009-11-18 11:42:01
Re: indicatie anticonceptionaleAm fost la un cabinet de biorezonanta pentru ca mama mea are probleme cu tiroida si cu hormonii si a tras de mine fiindca stie ca asta se mosteneste. Nu stiu exact care hormoni anume sunt sub limita, dar daca imi amintesc bine era progesteron...sper sa nu fac o greseala. Dar as putea sa fac un dozaj cu hormoni sau ceva de acest tip ca sa vad ce anume e sub limita. Intrebarea e: ce situatie (ce lipsa de hormoni) e agravata de tratamentul cu AC? Offline #4 2009-11-18 11:46:29
Re: indicatie anticonceptionaleEu zic asa : mergi la un ginecolog sau la un cabinet de planning si intreaba ce analize hormonale poti face, eu personal nu cred in ghicitul in bobi al hormonilor, dar in fine... si nu cred ca AC agraveaza problemele astea, daca ar exista, dimpotriva, fiindca ele contin hormoni, deci in cazul unui dezechilibru ajuta. Offline #5 2009-11-18 11:55:09
Re: indicatie anticonceptionaleok. Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-18 11:59:21
Re: indicatie anticonceptionalecu placere daca esti din Bucuresti poti merge la doctoressa, ai sus un banner unde poti da click sa vezi detalii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|