|
Nu esti logat.
Conditiile pt test pap#1 2009-11-18 22:55:36
conditiile pt test papsper sa nu para ciudat,insa consider ca mai bine intreb decat sa fiu nelinistita.astazi am facut un control ginecologic si testul papanicolau,am respectat conditiile dinaintea testului,insa am uitat sa intreb medicul ceva foarte important. Offline #2 2009-11-18 23:43:25
Re: conditiile pt test papnu are absolut nici o influenta stai linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-11-19 09:43:11
Re: conditiile pt test papmultumesc mult Offline #4 2009-11-19 12:05:40
Re: conditiile pt test papcu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2011-06-17 17:47:49
Re: conditiile pt test papastazi am luat rezultatul de la ultimul test PAP:frotiu cu modificari reactive celulare asociate procesului inflamator-C2 Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-17 17:48:53
Re: conditiile pt test papfiindca ai o mica inflamatie, n-ai facut si examen de secretie ca sa vezi de ce? Offline #7 2011-06-24 08:37:15
Re: conditiile pt test papscuze ca raspund asa tarziu. nu am facut si examen pt ca a zis ca e normal. acum am alta problema: mi-am dat seama ca in una din cele 4 luni de utilizare voi fi in concediu la mare. nu stiu cum reactioneaza organismul: mi-a zis sa le pun dupa menstra 3 zile, dar dupa ce ca sunt 3 zile la menstra, nu as vrea sa mai pierd 3 zile de plaja de la ovule, pt ca am auzit ca ai niste scurgeri de la ele si trebuie purtat protej slip. Offline #8 2011-06-25 22:01:32
Re: conditiile pt test papnu ma poate sfatui nimeni? nu stiu cum ar fi mai bine. astept parerea vostra Offline #9 2011-06-29 10:04:40
Re: conditiile pt test papce ziceti: e bine sa incep tratamentul cu ovule daca sunt la mare sau nu? nu stiu cum reactioneaza organismul,daca este scurgere mare de la ovule astfel incat sa-mi strice vacanta. nu stie nimeni sa-mi spuna? Offline #10 2011-06-29 10:12:46
Re: conditiile pt test papin mod normal...ovulele le pui seara- noaptea - te bagi la somn - ele se topesc in interior in timpul somnului - si mai ai putin scurgeri dimineata..acum, depinde si de fiecare organism Offline #11 2011-07-03 21:23:33
Re: conditiile pt test papmultumesc pt raspuns. se pare ca trebuie sa decid daca incep sau mai astept. dar credeti ca daca mi-a dat tratamentul acum si eu il incep abia la sfarsitul lui august cand vin de la mare mi s-ar inflama mai tare sau e acelasi lucru? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|