|
Nu esti logat.
Va rog sa imi raspundeti urgent !!#1 2009-11-19 15:24:52
va rog sa imi raspundeti urgent !!mi-a intarziat ciclul...de obicei imi venea dupa 27 de zile asta de mai bine de jumate de an...in ultimele 2 luni mi-a venit dupa 25 de zile...iar akma trebuia sa imi vina in 14 noiembrie dupa 25 de zile sau makr in 16 noiembrei dupa 27 de zile....ai azi suntem deja in 19 noiembrie...si nu stiu ce se intampla ca nu mi-a venit inca....si ma inspaimanta faptul ca as putea ramane insarcinata...am doar 18 ani...si tin sa precizez k ultima oara cand am avut un contact sexual a fost chiar in 12 noiembrie... si bineinteles k nu am folosit nici un mijloc de protectie pt ca am mare incredere in partenerul meu si stie cand trebuie sa ii vina si ce are de facut cand simte ... ajutati-ma cumva cu niste raspunsuri pt ca nu vreau sa ajung inka la testul de sarcina...va rog mult de tot..k sunt disperta deja...de gandul acesta !!!! lasati-mi un raspuns pe adresa de mail ionela_dul@yahoo.com Offline #2 2009-11-19 15:30:40
Re: va rog sa imi raspundeti urgent !!deci, iti inteleg disperarea dar nu ai ce face in momentul de fata decat sa faci un test de sarcina, pt a fi concludent testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc(care banuiesti u ca ai ramas atunci)sau la 7 zile de la intarzierea menstrei, deci tie ti-a intarziat 5 zile mai astepti 2 zile si faci testul... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-11-19 15:37:10
Re: va rog sa imi raspundeti urgent !!am uitat sa precizez ca ...cunosc o fata care mi-a spus k i-a intarziat 3 saptamani si nu a ramas insarcinata...deci ce sa mai cred????? Offline #4 2009-11-19 15:39:48
Re: va rog sa imi raspundeti urgent !!depinde de organism dar dupa cum ai prezentat u situatia.....ai grija...eu in locul tau as merge sa fac un test de sarcina, mi-as calcula perioda fertila, as vedea care a fost contactul cu risk si apoi asa vedea consecintele, dar dor un test de sarcina iti lamureste situatia... Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-11-19 15:42:05) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|