homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora

#1 2009-11-19 16:17:09

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

"Fete" care se baga in relatiile altora

Dupa ce s-a dat la prietenul meu,o nesimtita si ne-a despartit pentru o perioada scurta de timp,se da la prietenul lui cel mai bun acum,care la fel are prietena de 4 ani.Nenorocita stia de existenta mea si stie si de existenta fetei acestea si nu are nici cea mai mica remuscare ca distuge o alta relatie.S-a dat la prietenul meu acum o luna,i-a spus ca e innebunita dupa el,ca il iubeste,iar pentru ca nu  i-a mers acum se gandeste sa fac rau si altuia.Din cate am inteles nu e nici prima,nici a doua oara cand  face asta,a despartit si alte cupluri.Nu pot sa-mi imaginez ce e in capul  fetei asteia de cand a aparut in viata mea mi-a facut numai rau si acum vrea sa faca si prietenilor mei.Nici nu stie cum sa pun problema pentru ca iubita baiatului la care se da acum sa afle de ce se intampla.As vrea sa-i spun eu dar nu stiu cum ar reactiona si nu as vrea sa afle prietenul ei ca de la mine stie,pentru ca iesim de obicei toti 4 suntem prieteni,si nu as vrea sa par in fata lui o turnatoare.La nervi nu prea te mai abtii stiu asta din propria experienta.Inca nu pot sa cred ca exista fete care sa aibe un comportament atat de josnic,isi merita din plin denumirea de gunoaie.

#2 2009-11-19 16:31:23

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

dar prietenul tau pana la urma a cedat, de zici ca v-a despartit pt o perioada de timp? eu zik sa o anunti pe fata si la fel sa vorbesti si cu amicul tau. mi se pare o nesimtire crasa din partea ei. daca e nevoie da cu ea de pereti lol. fa-i si ei felul sa va stie de frica. cunosc nesimtite din astea ordinare..

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#3 2009-11-19 16:35:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, exista asemenea persoane, pe de alta parte nici victimele lor nu sunt niste mielusei amnezici, care nu mai stiu ca au prietena / nevasta etc si trebuie tinuti sub un clopot de sticla sa nu se rataceasca... asa ca mai devreme sau mai tarziu isi gaseau pe cineva cu care sa-si insele prietena sau pentru care s-o paraseasca... Nu ca nu mi s-a intamplat si mie, dar dupa socul initial mi-am dat seama ca nu doar respectiva era de vina.

#4 2009-11-19 16:49:29

blue_ellf
Full member

nu doar "catelusa" e de vina ca-si ridica coada dar si "catelusul" este de vina ca isi baga botul.si ei sunt lA FEL  de vinovati ca si ele. pune-o la punct pe donshoara.

relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.

#5 2009-11-19 16:51:59

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Pai e vinovat si respectivul ca a cedat..Si eu am avut parte de asa ceva, dar el a refuzat..Ma iubea prea mult atunci big_smile sad

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-19 16:52:27)

In America, in sfarsit!big_smile

Publicitate

loading...

#6 2009-11-19 16:54:07

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Ahh rotfl

Dupa o luna de relatie cu actualul,mi`a dat papucii pe motive de copii mici,cand el nu era pregatit pt o relatie serioasa.O asa zisa "prietena" comuna stia f bn ca eram topita dupa el,desi eram despartiti.Nesimtita naibii a inceput sa se dea la el,si doar dupa fundu lui era,si il striga doar cu apelative siropoase de fata cu mine.Pacat ca nu a bagat`o in seama.

Dupa vreo 3 sap,ne`am impacat,a venit inapoi la mine.Proasta tot nu se oprea si al meu nu stia cum sa ii zica sa`i dea pace,efectiv o ignora dar ea nu se oprea.Intr`un final m`am luat de ea ,dar indirect,ii tot dadeam replici pana cand s`a potolit...Si acuma in vine so bat dupa 2 ani:))

eu,tu si restul lumii...

#7 2009-11-19 17:11:08

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Cat de bine cunosc situatia...stiu si eu un specimen din asta care se baga in relatiile altora...si culmea, ea fata cuminte, cu relatie serioasa...se dadea la prietenul meu de fata cu mine, ca nesimtita, il pipaia, ma luam de ea si degeaba. A atins paroxismul cand a inceput sa-l cheme pe al meu pe la ea pe acasa si el nu voia, ea tot insista. Si atunci n-am mai rezistat, i-am zis prietenului ei s-o f**a mai bine si mai mult, ca nu ii ajunge si i-am aratat conversatia de pe mess cu iubi. Si a potolit-o ala.

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-11-19 17:11:58)

#8 2009-11-19 17:11:36

alexsandraa
Full member

Da prietenul meu a cedat,dar dupa cateva zile s-a intors la mine,cu toate ca mi-a fost greu l-am iertat este prima si ultima sansa pe care i-o dau si i-am spus asta.Am incercat sa-l fac sa-mi explice ce l-a determinat sa ma lase pe mine pentru aia.Din ce mi-a spus fata aia manipuleaza foarte usor persoanele din jurul ei,ba chiar l-a pus in dubii cu relatia noastra bagandu-i in cap ideea ca el ar sta cu mine din obisnuinta si nu din iubire.Lucru de care ea habar nu are pentru ca nu stie ea cum decurge relatia noastra.Incerca sa-l tina langa ea prin cadouri,prin mesaje frumoase.il magulea cu te iubesc,te ador dupa 2 zile de cand il cunostea,vroia sa para femeia perfecta insa prietenul meu spune ca si-a dat seama ca e o prostie si a rupt orice legatura de genul asta cu ea.Acum ii pare rau ca a gresit iar eu sper sa nu regret ca i-am dat sansa asta  neutral

Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2009-11-19 17:14:01)

#9 2009-11-19 17:20:36

skumpi
Vizitator

eu nu o sa ma leg niciodata de "EA" , daca o sa am ceva de discutat va fi cu "EL" ! pipite si foste care se baga in relatii sunt la tot pasu si invers` ! El imi datoreaza respect si toate cele iar daca ma iubeste si nu`i trebuie alta poate aia sa stea si in cap ca nu ar trebuii sa`l intereseze ! iar daca il intereseaza inseamna ca nu e persoana potrivita pentru mine ! In nici un caz nu o sa dau vina pe ea, singuru vinovat ar fi el !

Legat de iubitul tau l`o fi atras ceva la ea ca doar nu l`a drogat ca sa se combine cu el wink ca tu l`ai iertat e partea a doua ! iar legat de prietenii vostrii nu esti tu in masura sa`i feresti de tipa asta ! poate la prietenul prietenului tau ii place de tipa, de ce sa te bagi tu ? e relatia lor, el e cel vizat, el sa se descurce !

#10 2009-11-19 17:34:19

blue_ellf
Full member

skumpi tu spui ac te-ai lega mai mult de el decat de ea. eu i-as bate pe amndoi in masura egala sa nu se supere nimeni rotfl.
daca femeile astea nu inteleg de vorba buna poate inteleg de vorba rea.

relax,take it easy smile

#11 2009-11-19 17:37:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-o sa stai langa el 24h / 24 ca sa-l aperi de alte femei... asa ca la el e problema

#12 2009-11-19 17:58:54

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

heimdall a scris:

n-o sa stai langa el 24h / 24 ca sa-l aperi de alte femei... asa ca la el e problema

ffff corect ce-ai zis !!!

si eu am o "vedeta" de-asta prin preajma rotfl2 si mi-a zis pe fatza k vrea sa se culce cu el si putin o intereseaza k e cu mine...insa degeaba vrea ea dak el nu rotfl2) oricum incepe si ea sa realizeze cat de penibila e rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#13 2009-11-19 18:01:05

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

skumpi a scris:

eu nu o sa ma leg niciodata de "EA" , daca o sa am ceva de discutat va fi cu "EL" ! pipite si foste care se baga in relatii sunt la tot pasu si invers` ! El imi datoreaza respect si toate cele iar daca ma iubeste si nu`i trebuie alta poate aia sa stea si in cap ca nu ar trebuii sa`l intereseze ! iar daca il intereseaza inseamna ca nu e persoana potrivita pentru mine ! In nici un caz nu o sa dau vina pe ea, singuru vinovat ar fi el !

Legat de iubitul tau l`o fi atras ceva la ea ca doar nu l`a drogat ca sa se combine cu el wink ca tu l`ai iertat e partea a doua ! iar legat de prietenii vostrii nu esti tu in masura sa`i feresti de tipa asta ! poate la prietenul prietenului tau ii place de tipa, de ce sa te bagi tu ? e relatia lor, el e cel vizat, el sa se descurce !

tummenupp  asa gandesc si eu.

#14 2009-11-19 18:35:08

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

YoHanna a scris:

heimdall a scris:

si eu am o "vedeta" de-asta prin preajma rotfl2 si mi-a zis pe fatza k vrea sa se culce cu el si putin o intereseaza k e cu mine...insa degeaba vrea ea dak el nu rotfl2) oricum incepe si ea sa realizeze cat de penibila e rotfl2

vai, cat de proasta sa fii sa zici asa ceva lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#15 2009-11-19 18:46:02

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Eu m am dus odata in club cu pr meu si cu M(fata).Acolo ne intalneam cu o colega de fac, cu niste prieteni de ai ei. Colega de fac a iesit cu 2 tipe afara. In timpu asta eu dansam langa pr meu,iar M.  dansa si ea. La un moment dat a venit din grupul nostru ca sa zic asa,unul care prietena lui iesisera afara, langa M si tot dansa pe langa ea. M nu ii dadea mare importanta,dar nici nu i putea spune danseaza un pic mai incolo. Si dupa vreo 10 min vine colega asta a mea si cu celelalte 2 fete. Una dintre ele era prietena lu ala care dansa langa M. Cand a vazut ca boul ei danseaza cu alta, ce credeti ca a facut? A luat o de par pe M si sa o ia la bataie nu alta. Cum asa? Eu il luam pe el la bataie(nu mi sta in caracter) dar zic asa, nicidecum pe aia care nici macar nu avea vreo treaba cu bou boilor. Ce femei de tot kktu!

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-19 18:47:46)

In America, in sfarsit!big_smile

#16 2009-11-19 18:57:56

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

blackberry a scris:

YoHanna a scris:

heimdall a scris:

vai, cat de proasta sa fii sa zici asa ceva lol

si eu is de parere k ii lipseste o piulitza rotfl2
dar na...si eu raman de parere k cel/cea vinovat(a) e cel/cea care cedeaza , nu cel/cea care incearca smile
aia care incearca,se incadreaza altundeva rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#17 2009-11-19 19:03:42

alexsandraa
Full member

Sunt de acord cu ideea ca principalul vinovat este EL si cred ca explicatiile in cazul acesta sunt de prisos,greseala a fost facuta.Insa ma gandesc la faptul ca o femeie care se preteaza la asa ceva nu are respect in primul rand fata de ea,oare prefera in locul unui baiat liber numai pentru ea unul cu prietena?Prefera sa fie a cincea roata la caruta? dumbom

Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2009-11-19 19:05:07)

#18 2009-11-19 19:07:55

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, si eu sunt de acord ca si eu sunt de vina, dar daca una ar insista asa si nu l.ar lasa in pace pe al meu ia.as spune cateva sa nu ii mai arda sa iasa din casa smile big_smile Sunt ingeras in general, dra nu sufar pe cele care se baga ca musca in rahaaaaaat.

#19 2009-11-19 19:09:06

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si nu, ele prefera sa se bage intr-o relatie pentru ca au nevoie sa isi demonstreze ca sunt mai bune decat x si y, cand de fapt ele sunt niste toanete, fara pic de respect pentru prpia persoane, si extrem de nesigure.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.