homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora-2

#20 2009-11-19 19:10:41

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

alea se ghideaza dupa: "incercarea moarte n-are" rotfl
dar tre sa stii si cand sa te opresti...daca incearca si el cedeaza inseamna k ceva i-a lipsit in relatie de a ajuns sa caute in alta parte... parerea mea...
oricum scuze nu are...chiar dak are nemultumiri in ceea ce priveste relatia...de-aia are gura sa vorbeasca ,nu sa tradeze.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#21 2009-11-19 19:13:55

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

poate un tip luat deja i se pare mai greu de cucerit si merita osteneala decat unul deja liber. e un sport extrem rotfl cu multa adrenalina. mie una  mi se par amandoi la fel de vinovati, atat ea (care tot incearca ca nebuna) cat si el (care cedeaza usor ). nici chiar asa sa iei pe cineva la bataie doar pt ca ti e pare tie, ca my rau tu te faci de cacao..nu el sau ea..

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#22 2009-11-19 19:15:07

YoHanna
Insomniac member

sport extrem rotfl2
bine zis rotfl2)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#23 2009-11-19 19:18:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Adevarat, sport extrem. Te comporti ca o parasuta si te umflii, poate te ia vantu... rotfl2 bine zis blue smile

#24 2009-11-19 19:27:27

YoHanna
Insomniac member

rotfl2

Publicitate

loading...

#25 2009-11-19 20:08:43

skumpi
Vizitator

sub nici o forma nu m`as preta la discutii cu ea sau sa`i spun sa`l lase in pace ... omg lol no way !
ce`ar fi trebuit sa fac cu fosta lui iubi care il suna acasa aproape in fiecare weekend dupa 2 ani sa se smiorcaiasca si sa ceara raspunsuri ? chiar ieri mi`a zis ca i`a dat mail ca ii e dor de el si ca il viseaza lol ce sa fac cu ea ? nimic ! nu`i datoria mea ! i`a spus si el de n` ori si degeaba ea o tine pe a ei ! nustiu
eu ma intalnesc cu ea pe strada si ii zambesc in timp ce ea se uita cu o ura la mine si`si da coate cu prietena ei ! cum sa urasti sau sa`tii faci nervi pentru o asemenea fiinta ? chicot imposibil, tot ce pot simti e: ... mila
Atata timp cat eu sunt sigura pe mine si apoi pe el as lasa`o sa`i danseze dezbracata in poala rotfl2

#26 2009-11-19 20:31:56

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

dely a scris:

skumpi a scris:

eu nu o sa ma leg niciodata de "EA" , daca o sa am ceva de discutat va fi cu "EL" ! pipite si foste care se baga in relatii sunt la tot pasu si invers` ! El imi datoreaza respect si toate cele iar daca ma iubeste si nu`i trebuie alta poate aia sa stea si in cap ca nu ar trebuii sa`l intereseze ! iar daca il intereseaza inseamna ca nu e persoana potrivita pentru mine ! In nici un caz nu o sa dau vina pe ea, singuru vinovat ar fi el !

Legat de iubitul tau l`o fi atras ceva la ea ca doar nu l`a drogat ca sa se combine cu el wink ca tu l`ai iertat e partea a doua ! iar legat de prietenii vostrii nu esti tu in masura sa`i feresti de tipa asta ! poate la prietenul prietenului tau ii place de tipa, de ce sa te bagi tu ? e relatia lor, el e cel vizat, el sa se descurce !

tummenupp  asa gandesc si eu.

Foarte corect skumpi  tummenupp

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#27 2009-11-19 20:33:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

skumpi a scris:

sub nici o forma nu m`as preta la discutii cu ea sau sa`i spun sa`l lase in pace ... omg lol no way !
ce`ar fi trebuit sa fac cu fosta lui iubi care il suna acasa aproape in fiecare weekend dupa 2 ani sa se smiorcaiasca si sa ceara raspunsuri ? chiar ieri mi`a zis ca i`a dat mail ca ii e dor de el si ca il viseaza lol ce sa fac cu ea ? nimic ! nu`i datoria mea ! i`a spus si el de n` ori si degeaba ea o tine pe a ei ! nustiu
eu ma intalnesc cu ea pe strada si ii zambesc in timp ce ea se uita cu o ura la mine si`si da coate cu prietena ei ! cum sa urasti sau sa`tii faci nervi pentru o asemenea fiinta ? chicot imposibil, tot ce pot simti e: ... mila
Atata timp cat eu sunt sigura pe mine si apoi pe el as lasa`o sa`i danseze dezbracata in poala rotfl2

applause
Parca mi-ai luat cuvintele din minte big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#28 2009-11-19 20:35:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ba eu i-as spune sa il lase in pace, mai ales daca si el i-a spus-o de multe ori. POate asa s-ar simti prost. Unele fete au obrazul foarte foarte gros. Nici o urma de decenta.

#29 2009-11-19 20:37:40

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ei bine, eu sunt din cele care se baga intr-o relatie.
daca un el imi place si eu ii plac lui, inseamna ca...ceva se intampla intre cei doi. pentru ca cineva care are ce ii trebuie acasa, nu cauta in alta parte.
si, daca el ma place, nu are decat sa se desparta de cealalta si sa fie cu mine.
ura si la gara!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#30 2009-11-19 20:48:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

skumpi a scris:

eu nu o sa ma leg niciodata de "EA" , daca o sa am ceva de discutat va fi cu "EL" ! (...) El imi datoreaza respect si toate cele iar daca ma iubeste si nu`i trebuie alta poate aia sa stea si in cap ca nu ar trebuii sa`l intereseze ! iar daca il intereseaza inseamna ca nu e persoana potrivita pentru mine ! In nici un caz nu o sa dau vina pe ea, singuru vinovat ar fi el !

EXACT!!!

in rest... de acord cu poke. nu mai mergeti cu "n-as face asta niciodata" in frunte... pt ca nu se stie niciodata... asa cum a spus si poke, daca intre 2 oameni exista "ceva"... atunci acel ceva trebuie sa aiba o cauza... nu e chiar asa simplu, gata, am shaiba pe deget = sunt fericit si implinit cu nevasta/barbatul. nu e deloc asa... si fiecare are dreptul la... mai bine smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2009-11-19 20:48:18

YoHanna
Insomniac member

daca te place, te alege pe tine si o lasa pe ea...
dar dak accepti sa fii a 5-a roata la caruta(chiar si pt o perioada)...at ... ma abtin.

#32 2009-11-19 20:48:28

skumpi
Vizitator

PillBlast a scris:

Ba eu i-as spune sa il lase in pace, mai ales daca si el i-a spus-o de multe ori. POate asa s-ar simti prost. Unele fete au obrazul foarte foarte gros. Nici o urma de decenta.

pill si tu crezi ca daca i`ai spune tu l`ar lasa in pace ? lol din contra se ambitioneaza mai tare ca vede ca te deranjeaza` wink
daca fata e nesimtita sau nu neaparat nesi da fara respect pentru ea, cand omu ii spune: ba fata imi sterg **** d tine lol nu ma interesezi, lasa`ma in pace si nu simte nici cea mai mica jena ca nu`i dorita , ca`i penibila,  roll crezi ca ar atinge`o undeva ca prietena respectivului ii spune : auzi ia lasa`mi tu iubitu`in pace ca vin si te bat rotfl2

da eu sa ma despart de al meu si sa fie cu alta n`as putea sa ma milogesc la el sa ne impacam nici sa ma platesti lol dapoi sa`mi spuna el hai da`te mai incolo  roll cred ca m`as muta din orasu asta lol

#33 2009-11-19 20:52:46

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu sunt de acord cu poke! atata timp cat imi place de un baiat am tot dreptul sa incerc sa fiu cu el! singurele situatii in care nu as incerca nimic ar fi ca prietena tipului respectiv sa fie prietena cu mine...in rest, daca el se desparte de prietena lui pt mine inseamna ca ma place mai mult decat pe ea si atunci cu ce sunt eu vinovata, mai ales ca e si spre binele ei....nimanui nu cred ca i-ar conveni sa fie cu cineva care suspina dupa altcineva! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#34 2009-11-19 20:54:22

YoHanna
Insomniac member

dar dak el iti zice k o iubeste tu mai insisti sa-l cuceresti?

#35 2009-11-19 20:54:45

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

si al meu era cu 2 cand l-am cunoscut...mi-a spus si m-a rugat sa il las o saptamana sa scape de ele...l-am lasat si suntem impreuna de 12 ani...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#36 2009-11-19 20:55:11

skumpi
Vizitator

pai da cum , fiecare are dreptu sa`si incerce sansa lol daca barbatu raspunde inseamna ca`i place si lui daca nu, prietena lui e norocoasa smile

#37 2009-11-19 20:56:50

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

si el meu era cu una cand l-am "cunoscut" ca sa zic asa visslar
dar pe bune ca nu stiam...si el umbla dupa mine visslar plus ca nu era nimic serios cu aia smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#38 2009-11-19 20:57:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

yohana, daca insisti cand el iti spune ca nu, inseamna ca nu esti om de inteles. ca sa nu ma exprim altfel.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.