homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora-3

#39 2009-11-19 21:01:42

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

YoHanna a scris:

dar dak el iti zice k o iubeste tu mai insisti sa-l cuceresti?

asta e alta mancare de peste! tongue in cazul asta ma retrag! ma refeream in situatia in care eu ii fac avansuri si el imi raspunde!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#40 2009-11-19 21:05:05

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu nu am sa dau vina pe femeile care se baga intr-o  relatie.cate o data barbatii infloresc povesti nemuritoare. mie imi place sa ascult amandoua versiuni ale povestii dar de cele mai multe ori barbatii au un mare procent de vina. Mi s-a intamplat sa imi spuna ca tipa se tine de el si cand colo el era  cel care mintea de inghetza apele.

#41 2009-11-19 21:08:53

skumpi
Vizitator

ala nu`i barbat smile

#42 2009-11-19 21:11:45

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dupa exemplul dat de Soare se poate ca el sa o minta si pe cea care 'se tine dupa el' spunandu-i ca sotia lui e o scorpie, ca nu ii da , ca nu ii face, ca nu simte, ca nu, ca nu, ca nu...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#43 2009-11-19 21:21:13

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

dea_di a scris:

YoHanna a scris:

dar dak el iti zice k o iubeste tu mai insisti sa-l cuceresti?

asta e alta mancare de peste! tongue in cazul asta ma retrag! ma refeream in situatia in care eu ii fac avansuri si el imi raspunde!

pai de-aia ziceam mai sus...k tre sa stii si limita...si sa te ghidezi dupa semne...dar sunt care nu au limite si incearca incearca...la nesfarsit...fiind cica sigure pe ele k il vor cuceri. asta mi se pare penibil...si de astfel de situatie am eu parte...cand el ma iubeste si ea nu vrea sa inteleaga...sau sa accepte rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#44 2009-11-19 21:52:40

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

topicul asta mai lipsea forgetit
in toate povestile astea vad numai fete si baieti usuratici. usuratica e fata care se tine dupa un baiat care are deja o prietena, si usuratic este baiatul care are deja o prietena si cedeaza alteia.

ce fericit ca sunt baiat! lol

mai fetelor, voi chiar nu aveti nici un pic de respect pentru voi? de ce va lasati tarate in astfel de relatii? despartiti-va de prietenii vostrii care nu au taria sa refuze avansurile altor pretendente! nu e vorba ca ei s-ar culca cu o straina; e vorba de faptul ca voi traiti zi si noapte intr-un stres continuu, si nici ei nu fac nimic sa va asigure ca nu ar lasa nimic sa intervina intre voi.

si nu trebuie sa urati pretendentele. priviti-le  altfel; ura sa nu existe in inimile voastre. ele vor fi chiar si dupa 10-20 de ani de casatorie -cu cat mai mult acum! priviti-le dar ca niste valuri de ape care se sparg de niste stanci... si stancile fiti voi; caci daca nu veti fi ca niste stanci, valurile va vor dobora pe voi...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#45 2009-11-19 21:56:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

topicul asta mai lipsea forgetit
in toate povestile astea vad numai fete si baieti usuratici. usuratica e fata care se tine dupa un baiat care are deja o prietena, si usuratic este baiatul care are deja o prietena si cedeaza alteia.
.

ce simplu e sa pui etichete... neutral

extra, dar daca tu ai cunoaste o femeie casatorita/cuplata, de care te-ai INDRAGOSTI? (asta nu mai tine de ratiune, deci nu-mi zi ca nu ai putea face asa ceva - ai putea, da, sa-ti reprimi asta... dar tot ai iubi-o). si ea ar fi nefericita in relatia ei actuala? si, poate, ea ti-ar impartasi sentimentele? tot "usuratici" v-ati chema? eu cred ca nu... pt ca aici nu mai e vorba de "hai sa mi-o pun", ci de chestii mai... profunde

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#46 2009-11-19 22:03:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai, eu tot nu sunt de acord sa te tii dupa fundu barbatului (sau femeii, de ce nu) alteia. Pai cand el e cu o tipa de 4 ani, ce ti.a venit sa te uiti tocami la ala? Intreb si eu, nu dau cu parul. Nu de alta, dar sunt atatia barbati in lumeee.

Eu una nu as putea sa am o relatie serioasa cu unul care se desparte de iubita ca sa fie cu mine, sau isi inseala iubita ca sa fie cu mine. De unde sa stiu ca nu o sa imi faca si mie la fel? Acum nu ma refer la chestii de 1 saptamana, sau ceva de genul, ci la relatii serioase in care unele isi baga coada. Mi se pare penibil, si oricate fete mi.ar sari in cap, asta e parerea mea.

Niciodata nu am facut sau o sa fac asa ceva.

#47 2009-11-19 22:08:35

pokemon
Diamond member

si eu imi sustin parerea si spun ca atata timp cat mie imi place de el si lui de mine, nu ma impiedica faptul ca el e cu alta.
faptul ca are o saiba pe deget big_smile sau ca are o relatie e neconcludent.multe relatii continua din varii motive, altele decat iubirea. si de multe ori, astfel de relatii se termina doar cand apare o alta persoana si care ii da puterea respctivei/respectivului sa puna punct si sa o ia de la capat.
la mesajul lui extra, refuz sa raspund.

#48 2009-11-19 22:12:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mie ultima parte, cea cu stancile mi s/a parut chiar poetica, sincer smile

Intrebarea mea poke, e de unde poti sa stii ca si lui ii place de tine daca nu faci un pas? De multe ori oamenii in relatii sunt mult mai deschisi cu restul tocmai pentru ca sunt intr/o relatie si isi permit as fie prietenosi cu persoane de sex opus stiind ca acestea nu o sa citeasca nimic printre randuri. Oricum, nu incerc sa te conving. Fiecare cu parerea lui evident.

#49 2009-11-19 22:17:16

pokemon
Diamond member

de unde stii ca ii place de tine?
ei bine, eu intotdeauna stiu. pentru ca se vede in felul in care te priveste, in care se poarta, in care interactionati...nu stiu. eu mereu am stiut cand un baiat ma place sau nu.

#50 2009-11-19 22:17:56

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu nu vreau sa comentez la topicul asta.
Spun doar... ce tie nu-ti place, altuia nu-i face  smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#51 2009-11-19 22:23:27

YoHanna
Insomniac member

da...love_t... si eu sunt de aceeasi parere...si inca ceva...roata intotdeauna se intoarce

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#52 2009-11-19 22:31:56

skumpi
Vizitator

si fostu si actualu aveau prietena in momentul in care ne`am cunoscut...eu la fel !
nu pot sa zic ca m`am bagat in relatiile lor sau ei in ale mele, lucrurile au mers d la sine in ambele cazuri... fie m`am despartit eu prima si apoi el si invers lol probabil am fost si eu un mic motiv acolo pt despartiriile lor dar in nici un caz n`am fost motivu principal !
cert e ca nu m`as putea intalnii cu un tip care are acasa o prietena ; cand esti liber discutam serios, pana atunci " ne conversam " lol

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-11-19 22:33:31)

#53 2009-11-19 22:51:48

YoHanna
Insomniac member

asa mai merge tongue fata desteapta... big_smile

#54 2009-11-19 23:32:38

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

katami, eu nu ma bag nici in relatiile de prietenie, cu cat mai mult in cele mai avansate...
ba chiar mai mult -ma indragostisem de o fata fara ca ea sa stie. i-am spus doar ca tin la ea...  era chiar singura. si am oprit "relatia" pentru ca nu se cadea in cazul respectiv sa merg mai departe. trebuie deci intotdeuna o judecata limpede si clara.

trebuie sa tinem cont si de motivele pentru care dorim sa fim cu cineva anume;
trebuie sa tinem cont si de urmarile acestei relatii...
eu intotdeuna am respectat alegerea fetei. si daca se intampla ca ea sa fie  in acelasi timp cu altul, nici nu avea timp sa clipeasca ca eu deja ii cedam locul...

bineinteles, nu suntem toti la fel -reactionam diferit unii fata de altii; dar mie nu mi-au placut fetele usuratice (pt ca exista, si spun lucrurilor pe nume). atat fata cat si baiatul trebuie sa stie ce vor unul de la altul, si care sunt principiile pe care au cladit in viata...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#55 2009-11-20 10:05:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu conteaza cum e aia sau cum nu e. Pana la urma e dreptul fiecaruia sa-si incerce norocul, cu cine vrea, eu de la el am niste asteptari, nu de la ea.
Daca partenerul meu nu ma respecta, de ce as astepta sa ma respecte cineva care nici nu ma cunoaste, pana la urma.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#56 2009-11-20 12:59:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

si eu sunt de acord cu poke pentru ca prietenul meu avea prietena de 1an cand m-am cuplat eu cu el
so what?nu am de ce sa-mi fie rusine ,el a decis ...intre mine si ea.De ea oricum nu era multumit si mi se plangea mereu.
daca el mi-ar face-o mie acum ,eu ma leg de el si nu de ea.Ea isi incearca norocu si nu am de ce sa ma iau de ea.O ignor...
ma iau de el si il pun pe el la punct sau il pun sa decida ,ca nu am ajuns sa ma cert la coltu strazii pentru un b
Oricum fosta lui prietena a incercat sa se bage peste noi,mergea la el la munca sau il suna cica sa-l intrebe ce medicamente sa ia daca e racita bla bla bla
si i-am spus sa fie ff atent ca la prima faza e out si sa mearga inapoi la ea.
concluzie: fiecare e liber sa aleaga cu cine vrea sa fie,indiferent de circumstante(bine exclus in cazul in care e insurat,aici nu m-as baga niciodata)

#57 2009-11-20 17:05:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

katami, eu nu ma bag nici in relatiile de prietenie, cu cat mai mult in cele mai avansate...
ba chiar mai mult -ma indragostisem de o fata fara ca ea sa stie. i-am spus doar ca tin la ea...  era chiar singura. si am oprit "relatia" pentru ca nu se cadea in cazul respectiv sa merg mai departe. trebuie deci intotdeuna o judecata limpede si clara.

da, e cum ti-am zis... tu TI-AI REPRIMAT iubirea fata de ea pt ca "nu se cade" bla bla... dar de iubit tot o iubeai. ERAI VINOVAT CU CEVA, CREZI? era iubirea ta mai putin iubire decat daca fata aia ar fi fost singura? eu nu cred smile cred ca o iubeai la fel de frumos. ca ai ales sa nu continui e ALTCEVA.

eu intotdeuna am respectat alegerea fetei. si daca se intampla ca ea sa fie  in acelasi timp cu altul, nici nu avea timp sa clipeasca ca eu deja ii cedam locul...

aici sunt de acord cu tine... nici eu n-am inteles niciodata pe cei care alearga dupa un partener care vrea... altceva.

bineinteles, nu suntem toti la fel -reactionam diferit unii fata de altii; dar mie nu mi-au placut fetele usuratice (pt ca exista, si spun lucrurilor pe nume). atat fata cat si baiatul trebuie sa stie ce vor unul de la altul, si care sunt principiile pe care au cladit in viata...

nici mie nu-mi plac cei "usuratici", cum spui tu. dar tocmai asta incercam sa evidentiez... ca nu e, dupa parerea mea, acelasi lucru sa zbori "din floare-n floare" doar de dragul sexului/al banilor/al plictiselii (asta nici mie nu-mi place)... si sa iubesti pe cineva implicat intr-o relatie (asa cum spuneai ca ti s-a intamplat si tie). daca tu continuai relatia cu tipa aia (presupunand ca si ea te iubea), eu una nu as fi catalogat pe niciunul dintre voi drept "usuratici".... din contra.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.