homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora-7

#115 2009-11-24 17:50:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

asa e, Bratz, dar cine sta sa vada cine s-a dat la cine, pana la urma ? poate merge omul si agata ceva intr-un bar  si respectiva n-are de unde sti ca se baga intr-o relatie... am exagerat putin ca sa se inteleaga ideea

#116 2009-11-24 17:55:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Aici trebuie clasificate.
1.Ea stie,ii face avansuri,el o da naibii.-gg lui
2.Ea stie,ii face avansuri,el ii raspunde.-i`as bate pe amandoi
3.Ea nu stie,el ii face avansuri,ea ii raspunde.-l`as nenoroci
4.Ea stie,el ii face avansuri,ea ii raspunde.-o curva si un las

eu,tu si restul lumii...

#117 2009-11-24 17:57:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

BratzG a scris:

Aici trebuie clasificate.
1.Ea stie,ii face avansuri,el o da naibii.-gg lui
2.Ea stie,ii face avansuri,el ii raspunde.-i`as bate pe amandoi
3.Ea nu stie,el ii face avansuri,ea ii raspunde.-l`as nenoroci
4.Ea stie,el ii face avansuri,ea ii raspunde.-o curva si un las

sau poate just like that, se plac! nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#118 2009-11-24 18:00:15

BratzG
Sr. member

Iar clasific:))
1.Daca ea are demnitate in ea ii spune ca pana nu e singur sunt doar amici.
2.Daca el ar fi barbat,s`ar desparti intai din respect pt partenera.
3.Daca nici ea ,nici el nu dau semne,revin cu afirmatia:o curva si un las

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-24 18:00:43)

eu,tu si restul lumii...

#119 2009-11-24 18:03:22

pokemon
Diamond member

lol

Publicitate

loading...

#120 2009-11-24 18:08:05

BratzG
Sr. member

Eu as putea sa zic ca is lesbi.Iubi ii la fel de sensibil si sufletist ca o fata.La inceput ma indoiam de el,dar acu nici 0,000001 % dubii nu am in privinta inselatului hjarta  rotfl

Deci ma rezum la clasificat.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-24 18:08:27)

eu,tu si restul lumii...

#121 2009-11-24 18:09:36

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Bratz, eu una sunt de acord cu clasificarile tale.

#122 2009-11-24 18:12:33

BratzG
Sr. member

Multumesc. puss

eu,tu si restul lumii...

#123 2009-11-24 20:18:04

skumpi
Vizitator

my_aa a scris:

Cate persoane exista, tot atatea puncte de vedere. Intr-un fel vezi lucrurile cand esti intr-o relatie, si in alt fel cand nu esti. Gandirea se modifica in functie de ipostazele in care te pui, sau te pune viata.
Si eu gandeam la fel ca pill cand eram intr-o relatie serioasa, si dupa ce s-a terminat mi-am dat seama ca gresisem.
Nu castigam nimic daca judecam, sau daca le lipim o eticheta in frunte oamenilor care au ales altceva, pentru ca eticheta este cea care nu ne lasa sa vedem mai departe de aparente si nici daca ne consumam energia pentru greselile lor.

Si ca sa fiu si mai si lol o sa spun ca e mai vinovata sotia inselata decat amanta lol Pentru ca este cea care si-a facut barbatul sa plece dupa alta wink

sau poate f bine sa insele barbatu din placere , pt diversitate sau pentru simplu fapt ca omu nu e construit sa ramana fidel unei persoane .
Ideea e ca se poate la fel de bine sa insele pentru ca nu primeste ce are nevoie acasa sau poate sa insele in ciuda faptului ca acasa are mai mult decat necesar si cu toate astea sa i se puna lui pata pe una forgetit

#124 2009-11-24 20:44:16

BratzG
Sr. member

Jessica_M a scris:

pokemon a scris:

Ce ma distrez cand vad cum idealizeaza unele dintre voi lucrurile!
Felicitari anabella, ca esti o femeie maritata si reusesti sa gandesti asa! Bine, si celorlate fete, dar la ea, pt ca e casatorita e mai de apreciat. Pt ca majoritatea femeilor care sunt intr-o relatie sau sunt casatorite, nu pot accepta ca se poate intampla sa 'se intample' wink si fara sa fie nimeni de vina.

rock Pur şi simplu aşa a fost să fie. Căsătoriţi sau nu asta nu ?nseamnă că cel de l?ngă noi nu are dreptul să ?şi trăiască viaţa după bunul plac.

BratzG a scris:

Vinovata e ea ca se baga intr`o relatie.Vinovat e el ca ii raspunde.Concluzie:Vorba lu wra,sa le fereasca si sa`i fereasca ..... diablo (desi eu nu`mi pun problema pt ca am avut de`a face cu ele,dar al meu le`a spus in fata sa`l lase in pace ca ma are pe mine)

Oare? Mă rog...părerea fiecăruia

Dar cine`i vinovat?Uimeste`ma:))

Eu consider ca tine de etica chestia asta.Adica tie iti convine sa se bage alta la tine in relatie si sa se dea la prieten,nu?Interesant...

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-24 20:46:22)

eu,tu si restul lumii...

#125 2009-11-24 21:54:49

skumpi
Vizitator

nu e vorba ca iti convine ca normal ca nu`ti convine lol doar ca daca e sa se intampla, aia nu se baga cu forta in patu barbatului tau, el o primeste ! In concluzie: el daca te iubeste o trimite la plimbare si toata lumea e fericita ! daca lucrurile nu stau asa vinovat este el pt ca el e iubitul tau, cu el ai treaba, el iti datoreaza sinceritate, respect & co si de el te legi si`l bati daca vrei lol ! aia nu merita nici bagata in seama , n`ai treaba cu ea forgetit unele chiar se distreaza facand asta iar altele poate pur si simplu isi incearca norocu nustiu Da, nu e normal sa te bagi intr`o relatie da oare ce e normal in ziua de azi ?  roll

#126 2009-11-24 22:27:41

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

PillBlast a scris:

Mai, eu sunt sincera. daca una s-ar da la prietenul meu cand stie ca e in relatie etc, as considera-o o curvulita usuratica. Punct. Degeaba spunei voi ca nu e de vina, daca ati vedea-o facand asa ceva nu ati mai spune asta.

Daca ar flirta cu voi un tip cand voi sunteti intr-o relatie si el stie nu vi s-ar parea aiurea din partea lui?

ei uite ca nu-s de acord cu tine
u merg pe idea: se plac.Prietenul meu avea prietena si crede-ma ca nici dupa un an si ceva de cand suntem impreuna nu am auzit sau el, sa auda ca eu am fost curvulita ca l-am invitat la suc ,si daca as auzi .....uite de aia nu pot eu trai de gura oamenilor si a fostei lui prietene.Daca nu a stiut sa-l tina in frau ,acum degeaba a mai incercat. de fapt, Ea a incercat si eu am stiut sa-l opresc,pentru ca era foarte mare riscul de a se intoarce la ea,mai ales ca abia terminasera o relatie de ceva timp

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-11-24 22:29:42)

#127 2009-11-24 22:30:57

Monica999
Hero member
Site

Pai daca tu mergi pe ideea: se plac, atunci de ce a fost nevoie sa il opresti?

#128 2009-11-24 22:40:04

Melany1
Banat

eu nu l-am oprit ,in sesnsul sa ma iau de ea sau ceva de genu .Eu cand am inceput relatia i-am spus : sa se gandeasca bine,l-am prins cu un singur gest gresit si il schimb fara explicatii.
Asta i-am reamintit ,si isi reaminteste singur mereu big_smile mai in gluma, mai in serios
Din punctul meu de vedere, ele sunt libere sa vina oricand la el,dar el stie ca atunci cand l-am prins l-am taxat
Stie ca eu nu as accepta sa-i acord a2a sansa,pur si simplu asa sunt eu...poate iert dar nu uit.Si a nu uita ptr mine inseamna ca nu vreau sa mai continui o relatie
Iar fosta nu a fost singura care a atentat la el ,am cateva gagici printre care si una care au vrut-o mult rudele lui...ma doare-n cot de ele
El este cel care trebuie sa stie ce vrea
Dar nu cataloghez curva o fata care-mi place prietenul: a placea pe cineva nu e un delict
Eu l-am placut pe el -nu am dat in cap la nimeni

#129 2009-11-24 22:47:24

pokemon
Diamond member

Dar nu cataloghez curva o fata care-mi place prietenul: a placea pe cineva nu e un delict

tummenupp

#130 2009-11-24 22:51:47

Monica999
Hero member
Site

a palcea nu e, dar a te baga peste cineva... nu stiu. Adica pnm, daca erau impreuna de o luna, 2 intalniri si 3 pupici, nah, nu e mare crima... dar in rest nush.

Oricum, eu nu o s amai scriu la topicul asta, voi nu o sa reusiti sa ma contraziceti ca e in regula, sau sa nu cataloghez oamenii care fac asa ceva, si evident nici eu nu o sa va conving pe voi.

#131 2009-11-24 22:55:57

skumpi
Vizitator

dar Pill gandeste`te ca , chiar daca sunt impreuna de 5 ani , din moment ce el accepta pe altcineva inseamna ca in relatia aia nu e total implinit, ceva ii lipseste pt ca daca ar fi fericit i`ar spune tipei care incearca hai pa ! Din moment ce ii accepta avansurile e si el vinovat !
Ideea e sa ii lasam in pace pe cei care se baga in relatiile altora : fata sau baiat si sa ne indreptam privirea spre cei care ne sunt iubiti/iubite ! cu ei avem noi treaba, cu ei dormim in pat, ei nu trebuie sa ne tradeze... EI nu x si y ...

#132 2009-11-24 23:14:17

Melany1
Banat

pai asta spun si eu ca skumpi :ca vinovatul este el.Daca lui ii place sau accepta ,clar ceva in relatia lui lipseste sau scartaie
de la X si Y te poti astepta  la orice ,dar de la iubitul tau nu trebuie sa te astepti la orice

#133 2009-11-24 23:15:40

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

pokemon a scris:

tummenupp

Corect! smile  Adaugand ca uneori e o alchimie asa de puternica intre 2 persoane incat nu te poti impotrivi destinului... wink  si daca e sa fii cu persoana respectiva nimic si nimeni nu are ce sa faca...Sper ca m`am facut inteleasa cum trebuia! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.