|
Nu esti logat.
Infectie vaginala?#1 2009-11-19 22:20:04
infectie vaginala?samabata si duminica am facut cu iubi...si o facem fara protectie pt ca iau anticonceptionale... si de luni am vazut o secretie mai galbuie putin...nu miroase...are un aspect normal...nu am mancarimi nu nimic....doar culoarea mi se pare putin suspecta....ce credeti ca ar putea fi? avand in vedere ca nu pot ajunge la un ginecolog in urmatoarea sapt:( ar trebui sa urmez tratamentul cu iaurt?l Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2009-11-19 22:22:11
Re: infectie vaginala?iaurtul nu are ce rau sa-ti faca... asa ca poti linistita... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-11-19 22:24:00
Re: infectie vaginala?3 zile era tratamentul cu iaurt? ca nu mai stiu exact.... daca as urma un tratament cu ovule polygnax acre mi-au fost recomandate de doctor data trecuta cand am avut o infectie are ceva? adika m-ar afecta cu ceva dac le iau "degeaba"? Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-11-19 22:27:40) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2009-11-19 22:29:52
Re: infectie vaginala?pai...depinde ce ai...dak de ex e gardnerella si tu pui ovule pt candidoza...n-au nici un efect. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-11-23 09:21:31
Re: infectie vaginala?buna fetelor...acum o luna de zile,inaintea ultimei menstruatii,am fost racita si am luat eritromicina(3 zile),timp in care nu am avut contact nici in timpul tratamentului,nici 7 zile dupa. insa dupa ce am terminat de luat antibioticul,mi-a aparut o mancarime persistenta si o usturime la urinare...am facut bai de sezut cu musetel si m-am dat cu nidoflor...a disparut putin insa mi-a venit menstra si m-am mai iritat,cred,de la absorbant si tot nu mi-a trecut acea mancarime ci s-a agravat...la intrarea in vagin...am contiunat cu baile cu musetel si apa cu sare si cutaden de data asta.mi-a trecut,insa nu complet.mai am o rana mica de 1 cm sa zicem.usturare la urinare nu mai am...in schimb cand am urinat azi dimi m-a durut...Sa fie o raceala?Mancarimea si iritatia sa fi fost d la eritromicina? poate sunt alergica...mentionez k nu am cum sa merg la medic momentan,nu sunt in tara.astept pareri.multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-23 10:41:10
Re: infectie vaginala?nu-mi rasp nimeni? Offline #7 2009-11-23 11:04:17
Re: infectie vaginala?ai facut candidoza de la antibiotice. Offline #8 2009-11-23 11:42:06
Re: infectie vaginala?ms mult pt raspuns camysh:*...of,la medic nu am cum sa ajung decat intr-o luna....ceva tratamente..creme sau pastile ceva...pe care sa le pot lua nu stii?auzisem k nidoflorul e indicat la candidoza...multumesc:* Offline #9 2009-11-23 12:30:25
Re: infectie vaginala?am inteles k Nistatina este buna in cazul asta....ati auzit de asta?ast raspuns. Ultima oara a fost editat de take.me4granted (2009-11-23 12:37:08) Offline #10 2009-11-23 13:12:24
Re: infectie vaginala?in legatura cu raportul sexual da...trebuie exclus ca tratamentul sa poata sa-si faca efectul... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|