|
Nu esti logat.
Pot fi insarcinata?#1 2009-11-20 14:53:33
pot fi insarcinata?pe 3 septembrie am avut contact sexual neprotejat dar tin sa precizez k nu a lasat in mine. Pe 16 sept. mi-a venit CM dar parca mai putin ca de obicei. Pe 17 octombrie mi-a venit din nou dar cu o zi mai tarziu si parca a fost mai maroniu la culoare. Din 17 nov si pana astazi de dimineata am avut niste pete maronii p chilot si azi mi-au venit cateva picaturi.Am fost la ginecolog si am observat k si doamna doctor a fost ft nedumerita. Pe de alta parte mi-e imi este ft. rau. De cate ori mananc cate ceva imi vine mancarea inapoi si am o senzatie de aciditate in gat. Azi am programare sa fac o ecografie generala si sa aflu cauza din care imi este asa rau. Oare s-ar putea sa fie sarcina extrauterina? Offline #2 2009-11-20 14:55:43
Re: pot fi insarcinata?Fa un test de sarcina si o sa vezi sigur, la cat timp a trecut de atunci Offline #3 2009-11-20 16:05:43
Re: pot fi insarcinata?testul de sarcina e sfant, si daca prin absurd iese ngativ si tie iti e rau, te duci , si iti faci un test de sange, beta-Hcg se numeste si ala iti zice clar daca esti sau nu. 9 ani de copilarie .... Offline #4 2009-11-21 14:33:12
Re: pot fi insarcinata?din 3 sept am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit negative. la ecograf mi s-a spus k nu se vede mare lucru pt. k nu am destula urina in vezica si k atare trebuie sa revin luni la o noua exminare. si totusi, mie nu mi-au mai venit decat alte cateva picaturi de sange in plus fata de cele de ieri. c sa fie? Offline #5 2009-11-21 14:41:22Re: pot fi insarcinata?poate asta e ciclul tau menstrual din luna aceasta. la cate dereglari ai avut... oricum continua cu doctorul ca sa ajungeti si la o solutie pentru asta. sarcina nu cred ca e. Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-23 18:30:09
Re: pot fi insarcinata?va multumesc pt implicare in problema p kre am avut-o eu. astazi, insa sunt fericita k mi-a venit CM in toata regula si nici nu mi-a mai fost rau. va multumesc din suflet pt. sprijinul moral p kre l-am gasit aici. Offline #7 2009-11-23 18:39:54Re: pot fi insarcinata?cu placere >< si anytime >< ma bucur ca ti`a venit. ti`am zis sa stai linistita ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|