homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aciditate scazuta a secretiei vaginale=ph alcalin, vaginoza bact.?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » aciditate scazuta a secretiei vaginale=ph alcalin, vaginoza bact.?

#1 2009-11-20 16:09:25

tweegirl
New member
Inregistrat: 2009-03-08

aciditate scazuta a secretiei vaginale=ph alcalin, vaginoza bact.?

Am fost la doctor astazi si mi-a facut un test de ph vaginal. Eu credeam ca secretia mea este acida, dar doctorita mi-a spus ca testul arata o aciditate scazuta, un ph bazic, ceea ce nu e normal. Mi-a dat tratament pentru vaginoza bacteriana, pentru ca desi analizele au iesit la valori normale ea crede ca dezechilibrul florei mele este cel mai probabil cauzat de o bacterie. Intrebarea mea este: o aciditate scazuta presupune un ph  scazut sau dimpotriva unul crescut? In articolele medicale pe care le-am citit despre vaginoza bacteriana, scria ca ea este insotita adesea de un ph crescut, si nu inteleg daca ph-ul este scazut sau crescut in momentul in care aciditatea secretiei este scazuta, mi-am cam prins urechile in toate informatiile astea.  big_smile  Mai ales ca citisem pe undeva ca e posibil ca o infectie cu candida sa creeze o valoare scazuta a ph-ului, dar din ce stiam eu creaza totodata aciditate crescuta. Eu candida am avut in vara, dar nu mi-a mai iesit la analize. Daca ar putea sa ma lamureasca cineva in legatura cu lucrurile astea, i-as fi recunoscatoare.   smile

#2 2009-11-20 16:15:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: aciditate scazuta a secretiei vaginale=ph alcalin, vaginoza bact.?

ph scazut=aciditate mare (asociat cu candidoza)
ph mare= aciditate mica (asociat cu gardnerella)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-20 18:39:02

tweegirl
New member
Inregistrat: 2009-03-08

Multumesc mult de raspuns. Intuiam si eu asta oarecum, dar nu am gasit-o nicaieri alb pe negru.

#4 2009-11-20 20:30:16

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

cu mare placere puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » aciditate scazuta a secretiei vaginale=ph alcalin, vaginoza bact.?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.